Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-26-2008, 07:56
Rebellis Rebellis is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Betelgeuse View Post
Ez nem így van... Tudod mikor kopsz azelőtt kirakod ami benn van éppen...
Értelmezd még egyszer mit írtam..
Sponsored Links
Old 02-26-2008, 08:53
Betelgeuse
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Rebellis View Post
jobban nem tudom Nem értem miért kellene megvárjam míg bekopok
Old 02-26-2008, 12:02
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:

Melyik részét? Azt ahol kijelented, hogy nincs és nem is lesz tartalékod, mert te 1k körönként lépkedsz felfele, és a lámákra meg a közismertségedre hagyatkozva próbálsz túlélni? Ne haragudj, de lehet nem épp neked kellene a tekikopás élharcosává lenned, hanem olyannak akinek tekije is van ami kopjon.

Szerintem a régi kopásrendszer tökéletes volt, ezt a mostanit meg megszokjuk. A körönkénti kopás nekem nem tetszik. 5 piacralépéssel túl hamar amortizálódik szét a vagyon.

Ati, tudom, hogy a piac nem raktár, meg ilyenek, de ha megnehezíted a tartalékolást, azzal befagyasztod a játékot. Ki fog háborúba kezdeni valaha is, ha pontosan tudja, hogy ha győz akkor is veszít, mert még viszonylag kis károkat se tud helyrehozni?
Old 02-26-2008, 12:24
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Melyik részét? Azt ahol kijelented, hogy nincs és nem is lesz tartalékod, mert te 1k körönként lépkedsz felfele, és a lámákra meg a közismertségedre hagyatkozva próbálsz túlélni? Ne haragudj, de lehet nem épp neked kellene a tekikopás élharcosává lenned, hanem olyannak akinek tekije is van ami kopjon.
1:-) Nem személyeskedésről szól ez itt. (én nem kívánok élni ezzel, érveléskor)
2:-) Meg nem a játékomról. (lehetne a tiedről is adott esetben)
3:-) Szájbarágósan, ahol ezt le írtam, 24 körből jön vissza 7 féle piacon kinn lévő nem tartalék hanem eladásra kitett teki:-) (nevezzük így) 7 különböző időpontban mert bármit csinálsz szét csúszik...5 piaci belépésed van,(most ugye nincsenek hátrányban adott esetben azok akiknek nem lehet valami oknál fogva vipjük mer akkor csak 3 belépés!!) kénytelen vagy legalább hármat össze várni,hogy vissza tedd.Közben lehet kopás ami nagyobb veszteség, mint a körönkénti esetben.

Továbbiakban is álok rendelkezésedre,ha nem voltam elég kimerítő és kérdésed volna az én elgondolásomat illetően.
Amúgy mivel megrögzött gnóm vagyok köztudottan,nekem több van és több is kopik:-) Csak csendben súgom meg,hogy nekem is van tartalék és tekiben,bár nekem nem sok csak annyi amennyit elégnek tartok a haladáshoz és adott esetben a konfliktus kezeléséhet.
Old 02-26-2008, 12:32
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
1:-) Nem személyeskedésről szól ez itt. (én nem kívánok élni ezzel, érveléskor)
2:-) Meg nem a játékomról. (lehetne a tiedről is adott esetben)
3:-) Szájbarágósan, ahol ezt le írtam, 24 körből jön vissza 7 féle piacon kinn lévő nem tartalék hanem eladásra kitett teki:-) (nevezzük így) 7 különböző időpontban mert bármit csinálsz szét csúszik...5 piaci belépésed van,(most ugye nincsenek hátrányban adott esetben azok akiknek nem lehet valami oknál fogva vipjük mer akkor csak 3 belépés!!) kénytelen vagy legalább hármat össze várni,hogy vissza tedd.Közben lehet kopás ami nagyobb veszteség, mint a körönkénti esetben.

Továbbiakban is álok rendelkezésedre,ha nem voltam elég kimerítő és kérdésed volna az én elgondolásomat illetően.
Amúgy mivel megrögzött gnóm vagyok köztudottan,nekem több van és több is kopik:-) Csak csendben súgom meg,hogy nekem is van tartalék és tekiben,bár nekem nem sok csak annyi amennyit elégnek tartok a haladáshoz és adott esetben a konfliktus kezeléséhet.

Nem személyeskedésnek szántam, bocs, ha annak vetted. Te magad jelentetted ki ebben a topicban több ízben is, hogy neked mindegy, úgysincs tartalékod.

Összevársz hármat, összevárhatsz hetet is gond nélkül, ugyanis tudod mikor fog kopni, és még előtte kirakod piacra az egészet. Ha körönként fog kopni, akkor ezt már nem ilyen egyszerű, döntened kell, melyiket hagyod bekopni, és hányszor. A kopásod mindenképpen lényegesen nagyobb lesz mint most.

Az nem érv, hogy de lehet elalszol, és akkor bekopik egyszer egy nagyobb mennyiség, ilyenek voltak, és vannak, sőt még lesznek is. Az ilyenek mehetnek a bakikba vagy a dühöngőbe, és kész
Old 02-26-2008, 12:36
Member

:-)
Nem egyeznek a nézeteink de ettől nem fog össze dőlni a játék..
Elmondtad te is és én is ennyi és nem több:-)
Részemről ennyi volt.
Old 02-26-2008, 13:31
Betelgeuse
Guest

Longevity: 0%

Quote:
:-)
Nem egyeznek a nézeteink de ettől nem fog össze dőlni a játék..
Elmondtad te is és én is ennyi és nem több:-)
Részemről ennyi volt.
Elmondtad de jó érvet nem láttam miért jobb neked a körönkénti kopás..
Egy szint alatt kb 1x szoktam bekopni. Sose csúsznak szét a tekik ha jókor teszed ki őket, be tudod várni az összeset. Pár napja figyelgetem mennyit buknék a körönkéntivel. 100 kör alatt kb 2-3 % kopott volna be az összesből, azaz egy szint alatt olyan mintha kb 5x bekopnék, az a tartalék negyede és még nem számoltam a fellépés miatti kopást amikor kénytelen vagy bevárni az összes tekercset...
Már így is tele a játék varis/tolis országokkal tényleg tamagocsi lesz mégjobban ha szintenként a tartalék negyede elúszik.
Old 02-26-2008, 14:31
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 16%
Longevity: 94%

Én még mindig támogatom a körönkénti kopást,előzőekben leírtam az okokat,érveket

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Old 02-26-2008, 14:53
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Matador View Post
Én még mindig támogatom a körönkénti kopást,előzőekben leírtam az okokat,érveket
Helyes. De attol, hogy naponta 3x beirod, nem lesz hangsulyosabb a velemenyed.
Old 02-26-2008, 14:55
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 16%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Helyes. De attol, hogy naponta 3x beirod, nem lesz hangsulyosabb a velemenyed.
Akkor váltok. Naponta 5x fogom beírni,hátha hangsúlyosabb lesz

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules