|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

12-09-2007, 20:01
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Van még más is. Van észrevehető is, és természetesen van olyan, ami csak a háttérben bújik meg, és bár hosszútávon hozzájárul a játék előremeneteléhez, most semmi látható formája nincs.
|
azt hiszem valamit találtam
körváltás előtt pár perccel a hátralévő idő kivastagodik, figyelemfelkeltésből
nagyon szép
olyan ritkán nézegetem az oldalakat, hogy sok újdonságot látok, nem tudom mi került most be, mi régebben

|

12-09-2007, 20:04
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
azt hiszem valamit találtam
körváltás előtt pár perccel a hátralévő idő kivastagodik, figyelemfelkeltésből
nagyon szép 
|
Ez is, bár most hirtelen nem erre gondoltam.  Ez a körváltási kiíráshoz tartozik.
|

12-09-2007, 20:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
csak lusta volt végiggondolni aszongya
de mondjuk most így számolgattam, hogy alsó hangon is ha egy snassz 20% templomos elf lépne így fel, akkor körönként 62.400varit tudna felhozni.. ami 17 körrel számolva 1.060.800 vari.. ezt mondjuk 2k kör alatt 4x beújrázva.. hát köszi 
bár mondjuk elég munkás lenne.. ezt a mennyiséget összegyűjteni B-ben, majd körönként piszmogni vele A-ban..
de tuti lesz aki megcsinálja, ha ez így marad 
Remy ötlete szerintem nagyban segítene ezen, hogy 20körig, csak a max férőhely lehessen képzésen..
|
ha egy 4fős szövetségről beszélünk B ben, kapásból nem is olyan nehéz összehozni.
|

12-09-2007, 20:07
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
20. pont h h bekerült a játékba, arra van vmi magyarázat?
mer én igazából azt kerestem van-e vmi múltja ennek a változtatásnak de itt nem találtam...
Régen tudtommal direkt lett ez így kitalálva, h ezek elvesszenek: nyersi , képzés...stb. 
Persze, még nem látom át teljesen milyen hatása lesz ez a piacra???- mer engem már ez érdekelne inkább, minthogy mire lehet használni, mer az elég egyértelmű
Ati van vmi oka ennek a pontnak a bevezetésének? :O

12-09-2007, 20:10
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
20. pont h h bekerült a játékba, arra van vmi magyarázat?
mer én igazából azt kerestem van-e vmi múltja ennek a változtatásnak de itt nem találtam...
Régen tudtommal direkt lett ez így kitalálva, h ezek elvesszenek: nyersi , képzés...stb. 
Persze, még nem látom át teljesen milyen hatása lesz ez a piacra???- mer engem már ez érdekelne inkább, minthogy mire lehet használni, mer az elég egyértelmű
Ati van vmi oka ennek a pontnak a bevezetésének? :O
|
én úgygondolom, hogy az átépítéses földvesztős trükk a fő oka, illetve ezt hívhattuk "hibának" is a játékban
szerintem, ez a jksz-t erősíti, mert aki mindenképp leakarja adnia földet,hogy lejjebb kerüljön a következő csoportban leütteti magát ismerősőkkel.
|

12-09-2007, 20:16
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
|

12-09-2007, 20:16
|
Member
|
|
|
|
4 pont van amihez nincs link: 1 ;17;20;23...
A 20-ast pontot kivéve mindegyikről hallottam találkoztam vele a külsőn, kivéve a kristálygömb keresési funkciójat ami le a kalappal !!!
Szval érdekelne, h mi az indoka..
Mer lehet h nevezhetjük hibána azt ha vki csinál egy 0 hekis orit, de engem és sztem senkit nem zavar azonkívúl h max jól megnézik h huha...
Vagy ezzenkívül van vmi durvább visszaélési lehetőség is ezzel? :O
Még mindig nem értem miért és milyen jótékony hatása van a játékra, annak h a képzés alatt lévő egységeket is viheti magával az ember?
Last edited by LotR; 12-09-2007 at 20:24..
|

12-09-2007, 20:39
|
Member
|
|
|
|
nem volt már erőm végigolvasni az egészet, de köszi Ati az új változásokat.
|

12-09-2007, 22:24
|
Member
|
|
|
|
kulon szeretnek gratulalni atinak a modositasok miatt. tulajdonkeppen minden modositas olyan lett amilyet szerettem volna, illetve amit jonak lattam.
az 1etlen ami meg becsuszhatott volna az az, hogy az elszenvedett vesztes csataban kiirja a foldveszteseget osszefoglalva a jatek, de a szovitagkent nyerteset nem. tehat ott meg csak a reszletezett nyereseg lathato, de ossze kell adogatni, hogy az mennyi is volt valojaban. ugyanugy a tamadas inditojanal is csak annyi van feltuntetve, hogy mennyi volt az osszes foglalas, de az nincs, hogy mennyi jutott ebbol neki. de persze ezt idejeben a megfelelo forumon nem javasoltam, de ha meg van ra mod, akkor esetleg ez is bekerulhetne esetleg.
ilyesmire gondoltam;:
Sereged megérkezett blablabla(#111111) országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 74 hektár földet, ebből a következő 38 hektárt kaptad: 2 ház, 1 tanya, 4 barakk, 6 őrtorony, 1 raktár, 2 fatelep, 3 kőbánya, 19 üres terület, és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 223 lovas és 0 elit. Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 0 védő, 436 íjász, 0 lovas és 0 elit.
a szovitagoknal pedig a reszesedesnel:
A blablabla (#111111) elleni csatát, melybe szövetségi segítséget nyújtasz, megnyertétek! Sereged elindult hazafele. Részed a foglalásból 12 hektár: 3 ház, 1 tanya, 3 barakk, 1 őrtorony, 1 templom, 3 kocsma, és más semmi
mindenesetre a valtozasok tetszenek, valoban jo iranyba mozdult a hodito. grat.
Last edited by Smooth Scroller; 12-09-2007 at 22:29..
|

12-09-2007, 23:16
|
Member
|
|
|
|
a 0 hekis ütések (1/A) visszaszorítása a következő verzióban várható?
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|