|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

05-12-2007, 11:18
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by TDK
pédául azért, mert az elf a leggyengébb hadis( a hadis fajok között) lévén csak védelmi bónuszai, mig az összes többinek ott a támadóbónusz. Igy, ahogy pl egy gnóm(mondhatnám az orkot is, de arra csak jönnének a megjegyzések) megteheti, hogy érkezés elött besegit magának katiöléssel, ugyanez járjon egy elf hadisnak
|
Ebben viszont van igazság, az előpuhítást én is felemlítettem Matadornak mikor pm-ben értekeztünk, bár én akkor a szövinek előpuhítást említettem, de igaz, ezt magának is megteheti az elf ha hadi.
|

05-12-2007, 11:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by TDK
pédául azért, mert az elf a leggyengébb hadis( a hadis fajok között) lévén csak védelmi bónuszai, mig az összes többinek ott a támadóbónusz. Igy, ahogy pl egy gnóm(mondhatnám az orkot is, de arra csak jönnének a megjegyzések) megteheti, hogy érkezés elött besegit magának katiöléssel, ugyanez járjon egy elf hadisnak
|
az elf NEM HADIS faj, hanem egy békés deffenziv faj. ha mégis offenzivan játszik, akkor jár neki a malusz másra

05-12-2007, 11:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
1000 hekin 10% arány már 100 torony... ami 75000 kő -nem olyan könyű naponta újraépíteni őket. Illetve valahonnan le kell szedni az építés alatti 10% területet is, tehát magával szúr ki az illető 9 körig. Minél több tornya van, annál jobban gyengíti magát ha a maluszt ki akarja kerülni.
|
10%torony nem nagy malusz...
itt leginkább az A-s elfekről beszéltem és az unalom üzésről...

05-12-2007, 11:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
az elf NEM HADIS faj, hanem egy békés deffenziv faj. ha mégis offenzivan játszik, akkor jár neki a malusz másra
|
A 9es pont erről szólna, hogy ha nem használja ki olyan mértékben a deffenzív előnyeit, akkor ne kapjon annyi maluszt az offenzív akciókra.
|

05-12-2007, 11:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Itt magad ellen beszélsz! Xeper azt hozta fel, hogy 1k hekin 10% torony újraépítése mekkora összegekbe kerül. Erre rákontrázol, hogy 10% még nem is nagy malusz? 
|

05-12-2007, 11:26
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
Olvasd el a pontosítást is! Az ellenfél nem tudja kiszámolni a maluszomat. Ha egy katonai támadást számolsz, ott látod hogy mi jön feléd, azt egyszerű kiszámolni. De ha egy elf maluszára vagy kiváncsi??? Nem olvashatod le simán az ép.listáról az adatokat, amellett még meg is kell tűzgolyózni, és abból kiszámolni hogy milyen arányban van feltöltve a barakk. Ez a bonyolítás!!!
|
már megbocsáss, de a maluszok bevezetésének nem az a lényege, hogy te abból kiszámolhasd, hogy mit rejt a fantomsereg, hanem az, hogy a ~jelentös védelmi bónuszt ellensulyozzuk. Ez eddig sem volt igy soha, egyetlen fajnál sem, legfeljebb elég tapasztalát birtokában idövel képessé válhatsz rá, ahogy pl. most találgatsz a tüzgolyó alapján.
És jól értelmezem amit irtál, a felszinen te valóban arra utalsz, hogy az elf maluszát akarod kiszámolni(a FELSZINEN), de azért egyértelmü, hogy az tökmindegy, azt az elsö akciója után is látod, ahogy eddig, viszont ezzel a számitással legalább nem derül ki egy akcióból az elf éplista
|

05-12-2007, 11:30
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Egy sereges elf mindenképpen gyengébb egy óriásnál/orknál/gnómnál/törpénél(!), nem értem hogy miért kellene megkapnia a betonozott elfek miatt bevezetett maluszt neki is.

05-12-2007, 11:32
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
A 9es pont erről szólna, hogy ha nem használja ki olyan mértékben a deffenzív előnyeit, akkor ne kapjon annyi maluszt az offenzív akciókra.
|
Ha nem használja ki a faji sajátosságait, akkor így járt.
Ha a gnóm nem használja ki a faji sajátosságát, és nem teszi fel a könyvtárkulcsot, akkor kapjon valami előnyt, például ne lophassák el a tekercseit?
Ugye, hogy nem. 
|

05-12-2007, 11:32
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Egy sereges elf mindenképpen gyengébb egy óriásnál/orknál/gnómnál/törpénél(!), nem értem hogy miért kellene megkapnia a betonozott elfek miatt bevezetett maluszt neki is.
|
Mert ugyanaz a faj.
|

05-12-2007, 11:35
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Az hogy valaki unalomüzésből ártozik nem faj hanem játékos függő.
Xepi csak tornyos felvetését jobbnak tartom mint a torony-barakk együttsesét.
Azzal, hogy a mágia szankcionlását feleslegesek tartom. Ha ennek a logikáját nézzük,akkor a védekező varázslatokat viszont hasonló arányban olcsóbban és kevesebb készüliből kellene az elfnek húzni, tovább bonyolítva a számolgatást  (idesorolva a növekedést és a napsütést is)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|