|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

08-23-2007, 11:02
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Erről is kéne még egy kicsit beszélni... Vérdíjat ugye csak az 5. szinten szerezhetsz. Vérdíjas országként viszont felmehetsz egészen a 2. szintig. Itt megszerezheted a fejvadász rangot. Ez egyenértékű azzal, mintha 5. szinten szereztem meg, és megtartottam végig a 4. szinten, 3. szinten, 2. szinten? Semmiképp.
|
Oké, de ha az 5. szinten megszerzem a vérdíjat vagy a fejvadászt, és azt feljebb nem lehet elvenni tőlem... akkor mi értelme? Csak be kell menni 5. szinten a topba, beverni valami védett vagy fejvadász országot...
és azonnal szintet lépni... És már csak idő kérdése lenne a színes kis (2)-es.
|

08-23-2007, 11:02
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
aki vérdíjas orit szeretne az válallja a felelősséget h szétütik
|
   jogos! 

08-23-2007, 11:06
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
akkor a vérdíjas ori ütésével fejvadász rangot csak az 5. szinten lehessen kapni
tényleg nem kéne nekik ezt megkönnyíteni, had legyenek l vele jó sokáig 
|
Ez esetben mi értelme annak, hogy felviszi magával a vérdíjat? Azért viszi fel, hogy fent is leszedhessék, fent is "meg kelljen tartania". Ha értelmetlen leverni, akkor meg fogja tartani gond nélkül.
|

08-23-2007, 11:08
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
És eszembe jutott még valami, ha már a fejvadászt 10x pozitív hírnévvel jutalmazzuk.
|
Ennek még nem nagyon látom értelmét. Sokan direkt a minél rosszabb hírnévre hajtanak, mert az milyen jól néz ki. Ha a hírnevet piszkáljuk a vérdíjjáték miatt, akkor ebből ezek az országok teljesen kimaradnak.
Ha a hírnévnek úgysincs gyakorlati haszna, szerintem azt ne keverjük bele.
|

08-23-2007, 11:10
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Oké, de ha az 5. szinten megszerzem a vérdíjat vagy a fejvadászt, és azt feljebb nem lehet elvenni tőlem... akkor mi értelme? Csak be kell menni 5. szinten a topba, beverni valami védett vagy fejvadász országot...
és azonnal szintet lépni... És már csak idő kérdése lenne a színes kis (2)-es.
|
Nem is azt mondom, hogy ne lehessen elvenni. De az, hogy 2. szinten leszek fejvadász pont fordulás előtt, nem egyenértékű azzal, hogy 5. szinten lettem az, és ezt megtartottam egész fordulásig.
|

08-23-2007, 11:12
|
Guest
|
|
|
|
Aki a rossz hírnévre hajt, verjem védett orit, vagy fejvadászt. 5x negatív szorzóval kapná a hírnevet, és ha nem veri végig a 11 siekres támadást, még vérdíjas sem lesz. tehát gyűjtögethetné büntetlenül a negatív hírnevét.
De ahogy gondolod. haszna valóban nincs, csak egy kis búnusz lenne, mert aki negatívot emg aki pozitívat gyűrt, amindkettőnek lenne rá lehetősége amélkül, hogy a vérdíj játékba 'benevezne'.
|

08-23-2007, 11:14
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem is azt mondom, hogy ne lehessen elvenni. De az, hogy 2. szinten leszek fejvadász pont fordulás előtt, nem egyenértékű azzal, hogy 5. szinten lettem az, és ezt megtartottam egész fordulásig.
|
Ezt egy szóval enm vitatom. Határozottan nem egyenértékű.
Erre az jutott az eszembe, hogy aki NEM az 5. szinten gyűjtötte be, hanem 4.3.2. szinten, az ne kapjon színes számot a fordulásnál, hanem fordulás után 5. szinten vérdíjasként, vagy fejvadászként kezdjen már alapból...
(Nyilván ,a kék számát megkapná természetesen.)
|

08-23-2007, 11:15
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
még egy 'rang' bevezetésével(mondjuk zsoldos) megoldható volna, de lehet h túl bonyolítja
(Zsoldos: az aki vérdíjas országot üt, olyan mint a fejvadász, csak 4-3-2szinteken)
|

08-23-2007, 11:16
|
Guest
|
|
|
|
Vagy aki az 5. szintről végigviszi a vérdíjat/fejvadászt, az vastag betűvel kapja a kis zöld/piros számát, aki meg közben szerzi meg, az is kapjon szíens számot, de szimpla betűtípussal.

|

08-23-2007, 11:17
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
még egy 'rang' bevezetésével(mondjuk zsoldos) megoldható volna, de lehet h túl bonyolítja
(Zsoldos: az aki vérdíjas országot üt, olyan mint a fejvadász, csak 4-3-2szinteken)
|
Ennyire ne bonyolítsuk. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|