|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

10-28-2006, 10:58
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Ez tényleg komoly érv, viszont a klántámadás eredménye is függ a méretektől. Ha ott be van kalkulálva a nagyorik előnye miért ne lehetne itt is? Lassan kezdek ugy beszélni mint aki teljesen egyetért a termeléscsökkentéssel 
|
mert ott nem a nagyorik előnye, hanem a kicsik védelme van bekalkulálva 
bár elsőre azt mondod, hogy akettő ugyanaz , de mégse
Quote:
Még mindig azt hiszem, hogy jobb irány a költségek növelése
|
és miylen költséget növelünk? pénzért termelejenek a bányák és a tanyák? vagy a bankok?
egyedül a katona képzés költségeinek a növelsét tartom reálisnak.
de ez magában nem oldja meg a dolgot
|

10-28-2006, 11:08
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
mert ott nem a nagyorik előnye, hanem a kicsik védelme van bekalkulálva 
bár elsőre azt mondod, hogy akettő ugyanaz , de mégse 
|
Akkor szted mégis mitől kéne védeni a kicsiket? 
Ha a kettő nem ugyanaz akkor minek őket védeni? Ugyanaz az épületmennyiség fér 10 db 2000 hekis oriba mint 1 db 20000 hekisbe.
Mégis védjük őket... hm...
A nagyorik előnyeitől kell védeni őket. És ez nem csak abból áll, hogy 40k követ termel pld vagy 50K fegyvert. Többek közt pld abból, hogy nem kell benntartania minden seregét és ezáltal etetnie annyit, mivel a piacon jelenleg nem esznek.
|

10-28-2006, 11:09
|
 |
Member
|
|
|
|
És az se mind1, hogy 5 orival sokkal könnyebb klántámadni mint 10el 
|

10-28-2006, 11:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
és miylen költséget növelünk? pénzért termelejenek a bányák és a tanyák? vagy a bankok?
|
Persze, mert te tipikusan olyan harcmodorban gondolkodsz ahol naponta elengedünk 100-200K egységet és/vagy lebontunk-felépítünk 5-10000 épületet. Ha csak a duplája lenne az anyagszükséglete egy-egy ilyen akciónak már korántsem biztos, hogy a termelések leszorításában látnád a jövőt!
Azért sok ma a termelésmert nincs harc ami felemészti azt.
|

10-28-2006, 11:24
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ha csak a duplája lenne az anyagszükséglete egy-egy ilyen akciónak már korántsem biztos, hogy a termelések leszorításában látnád a jövőt!
|
Monro, csak a te kedvedért beidézem az eredeti javaslatom:
Quote:
az ország méretétől függetlenül maximálnám:
a bányák termelését max 30k/ körben.
a fegyver termelést: 5000db/ körben
a tekiírást: max 100k/nap
a bankok kamatát: 300millió/napban
emelett szükségesnek tartanám a max építőanyag szükséglet növelését (mondjuk duplájára)
csak egy másik topic kedvéért: az egyszerre képezhető alapkatonák számát 15k-ban
egyedül a kaja termelést nem maximálnám.
|
ebben pont benne van, hogy megdupláznám s szükséges építőanyag mennyiséget.. olvass figyelmesebben!
egyébként a termeléseket Fegya javaslata akarja leszorítani, én csak maximálni akarom 
|

10-28-2006, 11:29
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Ebben meg az ellentetje 
|

10-28-2006, 11:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
egyébként a termeléseket Fegya javaslata akarja leszorítani, én csak maximálni akarom 
|
Sztem meg van olyan értékhely Fegya elméletében amikor nagyobb termelést biztosít a top1-nek is, mint a te verziód. Ez csak a változók aktuális beállításán múlik, mégis alapból elvetetted.
|

10-28-2006, 11:33
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ebben meg az ellentetje 
|
Nem, itt költségekről (azaz pénzről) van szó, amott meg építőanyagról (azaz nyersanyagról) 
|

10-28-2006, 11:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Sztem meg van olyan értékhely Fegya elméletében amikor nagyobb termelést biztosít a top1-nek is, mint a te verziód. Ez csak a változók aktuális beállításán múlik, mégis alapból elvetetted.
|
nem vetettem el, csak rámutattaom, hogy ugyan egyéniben valóban hasonlóak lennének a körülmények, de lévén klánok is vannak ott már egyáltalán enm lennének egyezőek a körülmények.
és szerintem ez ugyaníyy ki jön bármely olyan javaslatnál, aminek az lenne az alapja, hogy X hekitől, kezdjen csökkenni az egy hektár termelő kapacitása.
|

10-28-2006, 11:43
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
nem vetettem el, csak rámutattaom, hogy ugyan egyéniben valóban hasonlóak lennének a körülmények, de lévén klánok is vannak ott már egyáltalán enm lennének egyezőek a körülmények.
és szerintem ez ugyaníyy ki jön bármely olyan javaslatnál, aminek az lenne az alapja, hogy X hekitől, kezdjen csökkenni az egy hektár termelő kapacitása.
|
Nézd ezt is lehet 2 oldalról nézni. Az egyik ahonnan te vizsgáloda másik pedig, hogy a klántámadás az orik egymáshoz viszonyított értékétől függően csökkentett eredménnyel járnak. Ha ez így van akkor alapból be van építve a klántámadási rendszerbe, hogy a nagyobb orik előnyből rajtolnak. Ha ezt az előnyt számszerűsíteni lehetne és visszavenni belőle pld termeléscsökkentéssel vagy költségnöveléssel az előnyöket élvezők oldalán akkor a az előnyök-hátrányok szaldót ki lehet hozni nullára. Egyszerűen csak jó határokat kell megállapítani.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|