|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

06-30-2006, 09:59
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Colony
Ezek is toronyba vannak, valamit elnézhettél 
|
Hajnal van még, elnézzük neki 

06-30-2006, 12:40
|
Member
|
|
|
|
vagy CL szerint 5% torony tényleg hatékonyabb 

06-30-2006, 16:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Colony
Ezek is toronyba vannak, valamit elnézhettél 
|
jah tényleg... 
Akkor bocsi... 
És születnek emberek.
|

06-30-2006, 16:36
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
vagy CL szerint 5% torony tényleg hatékonyabb 
|
Akkor keltem, na... 
És születnek emberek.
|

07-19-2006, 08:42
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Szerintem az élőholttal magasabb hekin (1000 fölött) csak tamagocsizni lehet, meg terjeszteni a betegséget a csopiban
5-4 szinten szövibe összeállva 3 holt és 1 aktív óriás varival elég jól lehet menni, ütni, vágni. Persze kell kell készülni a folymatos arcbalépésre is, de elég könnyen talpra állítható itt még a holt ori. Az óriással a tolik úgysem tudnak sokat csinálni. Ennyi elit/lovas pedig amit a 3 holt fel tud vonultatni átmegy bárkin...
Persze lehet visszatámadni, meg minden, de ha kicsit is jól játszanak, hagynak minimális védelmet ami elég arra, hogy csak 1 max 2 sereg férjen be egyszerre hozzájuk. Rossz dolog a betegség + vihar kombinció, főleg ha közben újra és újra mészárolnak...
Sok múlik persze a vari aktivitásán, hogy a gömbök mindig frissek legyenek és nyomjon párszor távot, de aki hadi szövit akar, az legyen aktív.
Mit szólnátok ahhoz, ha az élőholt kapna folymatos krónikát?
Végül is ott vannak minden csatamezőn, miértne érezhetnék meg hol van ép hullás... 
|

07-19-2006, 20:41
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Massza Rex
Mit szólnátok ahhoz, ha az élőholt kapna folymatos krónikát?
Végül is ott vannak minden csatamezőn, miértne érezhetnék meg hol van ép hullás... 
|
Javaslom indíts max külön topicot ennek a fejlesztések alatt. Amúgy nem tartom jó ötletnek. Ennyi erővel adjunk neki folyamatos távolbalátást, védelmet, stb. Aki hullázik, számoljon a tolvajlás és varázslás hiányával.
És lenne egy kérdésem is: hullával van-e olyan taktika, amivel hv-n jó eredményt lehetne elérni? Nem apró trükkökre lennék kíváncsi, hanem egy egész hv tervére egy hulla szempontjából.
|

07-20-2006, 07:47
|
Member
|
|
|
|
BeeLord: ha senkinek sem tetszik, akkor kár külön topikot nyitni neki, így is van elég felesleges.
Szeretem az élőholtat, hangulatos meg minden csak Mf-ként elég nehéz vele.
Vagy tamagocsi lét, aminek nem sok értelmét látom, akkor inkább elf, vagy marad a vakon megyünk a pontlista alapján, amiből előbb utóbb többsereges rombolás lesz... (tudom béna vagyok meg minden  )
|

07-20-2006, 08:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Massza Rex
BeeLord: ha senkinek sem tetszik, akkor kár külön topikot nyitni neki, így is van elég felesleges.
Szeretem az élőholtat, hangulatos meg minden csak Mf-ként elég nehéz vele.
Vagy tamagocsi lét, aminek nem sok értelmét látom, akkor inkább elf, vagy marad a vakon megyünk a pontlista alapján, amiből előbb utóbb többsereges rombolás lesz... (tudom béna vagyok meg minden  )
|
egy mf elfet be nem versz 3 hullával  ez meg valami vicc, hogy kitámadott hullát csak 1, max 2 sereggel lehet beverni? Haotthon vagy, akkor ver be enyni sereg simán, nemhogy még ha kitámadsz.
|

07-20-2006, 10:04
|
Member
|
|
|
|
Láma:
Quote:
egy mf elfet be nem versz 3 hullával
|
Szerintem meg igen.
Term az élőholtok nem tartanak bányát, raktárt, a barakkon és házon kívül csak kevés bankot és könyvtárat, a pénzt teki írásból keresik a fosztás mellett.
1000 hekin így kényelmesen lehet 25e fölötti elit létszám.
Az elf 1000 hekin mennyi íjászt is tart (term mind tornyozva) 6000-7000?
7000 íjász elf max védelemmel kisebb erő mint 40000 elit.
morál azonos
10% faji bónusz kapott az élőholt hisz 1e heki már ált. 4 szint
nincs benne a nagyobb célpontért járó +10% sem
Azért csak 25e körüli elitszám mert tételezzük fel, hogy üres kocsmát is tartanak az élőholtak a morál magasan tartása miatt, valamint számos könyvtárat (kb 40) a bevétel miatt.
Már pedig ha az egyik élőholt elindul 20e elittel akkor 2 társával ez pont 40e...
Az elf betámadva, persze hazakísérheti a támadót íjászokkal (hisz csak 5e elit van otthon), de nem sok köszönet lesz neki benne...
Quote:
Ha otthon vagy, akkor ver be enyni sereg simán, nemhogy még ha kitámadsz.
|
Maradva az előző példánkon 25 e elit van ottthon.
Óriás támadót számolva kell neki kb 17000 elit a beütéshez. (előző feltételrendszer is tartva, azonos morál, nincs fel-le bónusz, stb)
Szerintem 1000 hekin nem minden szövi tud kiízzadni 4-5 db 17e sereget, sőt jó ha kettőt össze tud hozni (főleg a klasszkis 2 hadi 1 vari 1 toli felállásban) és neki is kell védelmet hagynia otthon, hisz a 40e sereg őt is visszakísérheti, no meg a fránya krónikázok is...
Persze ezek csak számok, meg spekulálás, de azért nem látom én azt a fene nagy "elporoljuk 4-5 sereggel hiába van otthon mind" helyzetet. A betegség pedig viharral kombinálva elég rossz dolog. Főleg mivel a hadis orik ált kevés varit tartanak...
Azt elsimerem, hogy hiába hagyok otthon 5e elitet, ezt be lehet ütni 5-20 sereggel is, hisz 3,5e elitet seregenként már könnyebb kiizadni...
|

07-20-2006, 10:32
|
 |
Member
|
|
|
|
én nem akarok nagyon okoskodni...de amit te írsz az elméletbe jó csak gyakorlatba még nem láttam ilyet megvalósítva...mert eddig amit 4be láttam hullákat keményen a 80%kat.morálért harcoltak, meg a pontlistán ugrándoztak h mikor ki verte be öket 2-3serreggel földre...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|