|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

11-14-2007, 19:52
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 20%
Longevity: 94%
|
|
sziastok!!
szövetség vezére vagyok!!!kemeny elites szovit akarnek alapitani!!meg van 2 hej a szovinkben!!akvit kel legyel ahoz hogy legyel velunk 1 szoviben!!nem kel felcsed a katonaid mikor haborul van a szo!!!
Nekem meg a helyesírás a halálom 
|

11-15-2007, 00:43
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Én az egész hirdetésben csak a feladó értékét meg helyezését nem értem 
|
Biztos nem akart csillagozni meg yyyxxx-eket írni  
|

11-15-2007, 00:47
|
Senior Member
|
|
|
|
Helyezés: 214
Érték: 17066
4. számú szövinek keresnék egy jó
nagy haderővel (beleértve tolvajok
és varázslók) rendelkező országot.
Jelentkezni nálam lehet.
Akit érdekel, írjon.
Szóval szükséges a jó nagy haderő és a sok toli/vari  
Egy giga erős orit akar az emberünk
|

11-15-2007, 10:52
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
1 kocsmás orik hullákat szoktak lopkodni. 
|
Tényleg kezdem azt hinni, hogy én vagyok a hülye. Tehát az oké, hogy az egyetlen kocsmával rendelkező óriás csak hullától tud esetleg lopni(vagy 0 kocsmás óriástól, de annak még annyi értelme sincs). Én csak azt nem értem, hogy miért lop?
Azt még elképzelhetőnek tartom, hogy az egy kocsmás óriás mondjuk pestises lett és valahonnan embert kell szereznie, de ez egy viszonylag specifikus eset. Ezen kívül mit lehet lopni egy hullától? Átlagos esetben se tekercse, se rúnája, se nyersanyaga. És ha van pár bankja, akkor pénzt se lehet tőle hozni. Tehát oké, hogy a történetben szereplő óriás a diplomáciában keresett magának hullákat lopás céljából, de mi haszna származott ebből?
|

11-15-2007, 11:31
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Tényleg kezdem azt hinni, hogy én vagyok a hülye. Tehát az oké, hogy az egyetlen kocsmával rendelkező óriás csak hullától tud esetleg lopni(vagy 0 kocsmás óriástól, de annak még annyi értelme sincs). Én csak azt nem értem, hogy miért lop?
Azt még elképzelhetőnek tartom, hogy az egy kocsmás óriás mondjuk pestises lett és valahonnan embert kell szereznie, de ez egy viszonylag specifikus eset. Ezen kívül mit lehet lopni egy hullától? Átlagos esetben se tekercse, se rúnája, se nyersanyaga. És ha van pár bankja, akkor pénzt se lehet tőle hozni. Tehát oké, hogy a történetben szereplő óriás a diplomáciában keresett magának hullákat lopás céljából, de mi haszna származott ebből?
|
Azért én találtam nem egy termelő hullát 5. 4. 3. szinten egyaránt és volt mit lopni tőlük, mikor óriás voltam, igaz én a gömbözést részesítettem előnyben és nem a dipiben való, aljas módszereket, mint az említett egyén......
A Száműzött visszatér! (#708833)
|

11-15-2007, 12:18
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Csatlakozom, van egy rakás termelő hulla az alacsonyabb szinteken. meg aztán nem utolsó infó az sem, hgoy ki hulla.... Egy jópár rúnát meg készültséget meg lehet spórolni ezen az infón.... És akkor már csak azt kell meggömbözni, vagy szövifelmérni, aki a legszimpatikusabb a sok közül.  Mondjuk a friss sorszámúak, akik nagy valószínűséggel kezdők, és még megvan a 14 raktáruk. Vagy még több is... 
|

11-15-2007, 12:31
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Mondjuk a friss sorszámúak, akik nagy valószínűséggel kezdők, és még megvan a 14 raktáruk. Vagy még több is... 
|
Friss sorszámmal a 2. szinten 14 rakival 
Ez max 5. szinten megy bár nem próbáltam feljebb keresni ehez hasonló orikat,mert nem vagyok egy lopós fajta.
|

11-15-2007, 12:43
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
|
lényeghez az is hozátartozik hogy ez 200 hekin volt egy sűrű csoportban ahol a csopi nagy része 200 hekis ori volt vagy picit több illetve kevesebb, s mi ott 1 óriás full vari, 2 fél-elf toli, ember toli felállásban toltuk, s ott elég sokat időztünk, mert rengeteg volt a teki író meg egyébb pénzes ori amelyek csak arra vártak hogy kifosszuk őket, ennek előfeltétele volt egy full vari aki mindenkihez belát illetve a pénzes fél-elfek toli készülijét leszedi, s lényégében rengeteg volt arra fele a friss hulla ori fullos raktárral, +akadt még hulla 200 hekin szöviben 90-90-90-90 könyvtárral 
|

11-15-2007, 20:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Én az egész hirdetésben csak a feladó értékét meg helyezését nem értem 
|
nem akartam yyxxx meg ilyeneket írni.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

11-15-2007, 23:00
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Biztos nem akart csillagozni meg yyyxxx-eket írni  
|
Quote:
Originally Posted by Redback
nem akartam yyxxx meg ilyeneket írni.
|
Akkor lehet eltaláltam 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|