|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-16-2007, 20:10
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
lassan újra végig kellene gondolni azt a topicot, ami arról szól, hogy ki írhat a megbeszélésekbe!
|
... a mostani reakciókat látva komolyan elgondolkoztam már azon, hogy a fórum adta lehetőségeket jobban ki kéne használni, és néhány emberből álló zártabb csoportot létrehozni, akik az ilyen megbesztéléseken részt vehetnek...
Ez a jövő zenéje, az elf kérdése most már nem így fog eldőlni.
|

05-16-2007, 20:12
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
|
Az egész elf témára ennyit tudok mondani, majd váltok óriásra éés a lényeg
Hajrá Sevilla! : )
|

05-16-2007, 20:18
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 13%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
... a mostani reakciókat látva komolyan elgondolkoztam már azon, hogy a fórum adta lehetőségeket jobban ki kéne használni, és néhány emberből álló zártabb csoportot létrehozni, akik az ilyen megbesztéléseken részt vehetnek...
|
Ez meg szerintem abszolut nem lenne igazságos döntés ...
Vannak nagyok,akik sokaknál többet tapasztaltak ebben a játékban,ők a nagyagyak,ez tény ... Az ő véleményükre úgy vélem mindenki ad 
Szerintem nem kell mondani itt most kikre gondolok 
De hogy megvondd az összes fórumozó jogát egy a hódban "globális"-nak számító témahalmaztól és kivételezz a nagyokkal ...
Ezt nem tudom feltételezni rólad ...
|

05-16-2007, 22:18
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Érdekes ötlet, ha benne lesz a megfontolásokban, asszem nem fogom támogatni. Ahogy Matador is írta, nem lenne tisztességes a hódosok nagyobb részét egy az egyben kizárni az ilyesmiből. Akkor inkább dönts otthon egyedül, mások véleménye nélkül.
Szerintem most se lett volna baj, ha a krónikusokat ügyesen bannolod 
|

05-16-2007, 22:25
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Joggal? Ezt gondold át még1X
|
Mégis kinek kell átgondolni?
Ez volt Lacqa nyitó hsz-ében:
Quote:
Ez a téma nem szeretném hogy veszekedésről, személyeskedésről szólna - erre már van néhány téma -, hanem teret adna egy kreatív vitának, aminek a során egy a többség számára valóban elfogadható megoldás körvonalazódhatna.
|
És Atiéban, mikor megnyitotta a topicot megbeszélésre:
Quote:
Aki pedig komolyan gondolja az érveléseket, az ebben a topicban maradhat. Előrebocsátom, hogy ez a megbeszélések topic, itt allergiás vagyok a szétoffolásra, úgyhogy akinek ilyen késztetései vannak, az vagy a fenti 5 téma valamelyikében, vagy sehol.
Ha offolásokba fullad a téma, akkor zárom, totál szétoffolt téma van már elég.
|
Ehhez képest megpróbálnád összeszámolni, hogy hány oda nem illő hozzászólás van csak az utolsó 20 beírásban?
Persze megtehette volna, hogy csak az embert zárolja nem a topicot, de asszem másnak is elfogyott volna már rég a türelme. Tegnap délután lett egy ember pihenőre küldve. Ez nem volt elég intő példa?
Last edited by Stev; 05-16-2007 at 22:33..
|

05-17-2007, 04:06
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Ez tényleg jó ötlet 
Két admin meg 6 régi fórumos dönti el több száz játékos sorsát..
Igaz ami igaz ,hogy sokunknak nagy volt a pó!-Fája,de azért ez kicsit meleg lenne.Zártabb csoportot létrehozni és akkor kész is a diktatúra  
Én próbáltam magamat kizárni a megbeszélésekből,mert éreztem nem vagyok oda való és nélkülem is szépen megoldódott a problema.
Ja és végig olvastam az egésszet mielött valaki lehurrogna 
|

05-17-2007, 05:46
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Ez tényleg jó ötlet 
Két admin meg 6 régi fórumos dönti el több száz játékos sorsát..
Igaz ami igaz ,hogy sokunknak nagy volt a pó!-Fája,de azért ez kicsit meleg lenne.Zártabb csoportot létrehozni és akkor kész is a diktatúra  
Én próbáltam magamat kizárni a megbeszélésekből,mert éreztem nem vagyok oda való és nélkülem is szépen megoldódott a problema.
Ja és végig olvastam az egésszet mielött valaki lehurrogna 
|
Huhh, szerintem ez meredek...
Ez a fórum kb 1 éves, az előtt max a levlista ment fejlesztéskor ahová bárki írhatott, de mivel nem volt rá ilyen egyszerű feljelentkezni sokan nem éltek vele.
E mellett volt a fejlesztői és a tesztelői csoport oda meg nem is írhatott bárki...
Szal ez nem lenne egy új keletű dolog, és akkor sem és most sem érzem ezt diktatórikusnak.
a demokrácia sem arról szól hogy mindent népszavazáson döntünk L...
|

05-17-2007, 06:57
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
|
Szerintem igen. Egy 50-80% intervallura képletet kreálni semmi értelme, amikor Ati sokkal korábban felajánlott egy egységes 60-at. Szerinted melyik a jobb?
Nem a 20/30 vita előhozásával volt baj, hanem a tálalásával, és igazából nem is abban futott ki a nagy offhullám, hanem egyesek elkezdtek türelmetlenkedni, hogy fejezzük már be és legyen döntés. 
|

05-17-2007, 07:03
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Az ötlet alapjában véve nem rossz....a végső kidolgozás fázisában egy tapasztalt, hozzáértő csoport létrehozása.
Azért csendben megjegyezném, hogy az elfből éppen egy szűkebb csoport hatására lett némileg tehetetlen faj.
Egy fejlesztési vitához pedig sztem éppen úgy hozzátartozik a vélemények elmondása (pölö: mit miért nem tartok elfogathatónak)és az érvelés is,mint csupán az új javaslatok felvetése- elvetése. Természetesen mindezt személyeskedés nélkül...
|

05-17-2007, 09:38
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Huhh, szerintem ez meredek...
Ez a fórum kb 1 éves, az előtt max a levlista ment fejlesztéskor ahová bárki írhatott, de mivel nem volt rá ilyen egyszerű feljelentkezni sokan nem éltek vele.
E mellett volt a fejlesztői és a tesztelői csoport oda meg nem is írhatott bárki...
Szal ez nem lenne egy új keletű dolog, és akkor sem és most sem érzem ezt diktatórikusnak.
a demokrácia sem arról szól hogy mindent népszavazáson döntünk L...
|
Kár idehozni ilyen fogalmakat h demokrácia meg diktatúra mivel semmi közük ahhoz ami itt folyik. Van egy játék amit valakik üzemeltetnek nyilván ők döntenek róla nem más. Ez olyan mintha te - mivel Tesco vásárló vagy - bele akarnál szólni egy cégnek (Tesco) az irányításába, azon sipítozva h diktatúra, diktatúra. (félreértések végett ez általános alany) Nem nevetséges?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|