|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

10-25-2006, 17:23
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
És még én beszélek kis hekiröl  Nagy hekin megnézném,hogy vered le azokat a viharokat amiket egy varis lök rád  És ha nincs rajtad a napsütés(helytartó) akkor kv elött mindig 5másodperccel kapsz 1 kört 
|
Még1 intim kérdés, te milyen alapon beszélsz magas hekiről? 
|

10-25-2006, 17:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
... amit -- ha nem akarsz helytartót -- akkor kv előtt 4 másodperccel le is szedsz.
Egy intim kérdés: Te mióta játszol?
|
Majd 2 éve 
Hogy oldod meg,hogy pont utána tud leszedni?  (helytartó nélkül)5másodperc alatt te megoldod ezt,hogy észreveszed akkor mész a varászlatokhoz és beállítod,hogy vihar stb stb?  De akkor állítsd jól be az orád és 1másodperccel kv elött lökd 
|

10-25-2006, 17:25
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
|
Monjuk ezen én is jót derültem 
Harcosok, szerintem ne firtasd ezt az aréna/párbaj témát. A hód nem erről szól egyelőre, és a jelek szerint egy jó darab ideig nem is fog. Tulajdonképpen még a szabályai sem egyeznek mindenben a normál játékkal, szal ne keverjük a kettőt.
Úgy emlékszem van itt valahol párbajtopic, ha ott kezded osztani az észt, ebből az itteni ellenzékből szerintem senki nem fog beszólni neked, mert keveseket érdekel a párbaj. Jó, mondjuk Szecsát igen  Én bármikor elhiszem neked, hogy érted a párbajt, és röhögve leversz, főleg, hogy mindössze 3x játszottam, azt is szórakozásból, ismikkel. Te viszont azt hidd el nekünk, hogy a hód nem párbaj, és nem is úgy kell játszani. Osztogass tanácsokat kezdő párbajosoknak, de ne a normálos témákhoz szólj hozzá.
|

10-25-2006, 17:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ja és megjegyzem továbbra is én nem azt teszem mint ti,hogy ha olyan kérdést teszek fel amire nem tudsz mit irni gyorsan hanyaglom a témát és várom,hogy uj üzenetek jöjjenek és az feledésbe merüljön már 
|
jaj jaj jaj... te tényleg megérdemled a topicot...pl én mindig segítek ha itt vagyok, és nem beírok mindenre egy hülyeséget... tudod az nem segítség sőt még meg is szívatod vele az újakat.... mellesleg hol érdekel hogy kiálljak ellened?  vagy a többieket? ahoz az kellene hogy egyenrangú ellenfélnek tartsanak téged magukkal, az meg ezekszerint nem történik meg.... (bocsi hogy én is most kezdelek oltani, de gondoltam nem reagálok a dolgaidra, hátha csak én látom rosszul, de ezekszerint jól látok... ismét      )
|

10-25-2006, 17:26
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Majd 2 éve 
Hogy oldod meg,hogy pont utána tud leszedni?  (helytartó nélkül)5másodperc alatt te megoldod ezt,hogy észreveszed akkor mész a varászlatokhoz és beállítod,hogy vihar stb stb?  De akkor állítsd jól be az orád és 1másodperccel kv elött lökd 
|
Én ezzel nem bíbelődöm, van helytartó, leszedi. Miért akarnék már anélkül játszani? Ha anélkül akarsz, akkor hajrá, jól állítsd be az órát. 
|

|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
Még1 intim kérdés, te milyen alapon beszélsz magas hekiről? 
|
Jogom mindenhez van 
De látom már megint tereled a témát 
|

|
Member
|
|
|
|
a bankok igenis mindig működnek, Never jól tudja -de ez titok 

10-25-2006, 17:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én ezzel nem bíbelődöm, van helytartó, leszedi. Miért akarnék már anélkül játszani? Ha anélkül akarsz, akkor hajrá, jól állítsd be az órát. 
|
Ki mondta,hogy a nélkül akarok játszani??De azért rengetegen vannak vip nélkül a hodba...(bár te ezt %-os arányban is tuti jobban tudod:P)
|

10-25-2006, 17:29
|
 |
Member
|
|
|
|
sőt talán még kamatoznak is?  sose figyeltem meg, de ha jól emlékszem régen a kamat is megmaradt  megnézitek gyorsan anarchban? 
|

10-25-2006, 17:29
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Ki mondta,hogy a nélkül akarok játszani??De azért rengetegen vannak vip nélkül a hodba...(bár te ezt %-os arányban is tuti jobban tudod:P)
|
Ez hogy jön ide?
Ha helytartó nélkül vannak, akkor keljenek fel minden körváltáskor, ha le akarják szedni a vihart.
Ez meggátol bárkit is a képzésben? Nem.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|