Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Fantasy, szerepjátékok > Online RPG > Az Ezüst hold könnyei
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-13-2006, 09:57
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

- Mint említettem Dhart más módon is az épületbe tudom juttatni, és nem csak őt, természetesen ez nem a felderítési szakaszra értendő, kérlek erről ne feledkezzetek meg a tervezés során.
-Nem feledkezünk meg róla. - Feran körbepillant az asztal körül ülőkön.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/

Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-13-2006 at 10:02..
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-13-2006, 10:08
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Longevity: 97%

Mit tudunk akkor a védelemről? Jöhetnének az eddigi felderítések summázása.
Feran Ryel és Ennar felé fordul. De mielőtt még bármelyikük megszólalhatna Meríín szól:
-Mi talál két ember figyelőt házzal szemben tető. Mit mondtunk Atya. Másik oldal háznak nem tudtunk megy, de szerintünk ott is van szemek.

Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-13-2006 at 10:13..
Reply With Quote
Old 10-13-2006, 11:19
Member

-Meríín még említette volt nekem, hogy lő~ és dobófegyverekkel jól el vannak látva, de közelharcra is be vannak rendezkezve. Valószínűleg sokat próbált ritunos harcosokról lehet szó. Kérdés persze, hogy tudnak-e vagy akarnak-e egy belülről induló támadásban védőként részt venni? Ha nem, akkor is számolni kell velünk, hisz kifelel problémát okozhatnak.
Meríín bólogat:
-De ha Íshar menni Dhar és Atya, meg Hajerun velük akkor tudok csinál probléma nincs. Ha kelleni akkor elintéz őrök kint.
-De mi van, ha a külső őrök jeleznek a belsőknek, hogy aki jön azt beengedhetik? Ezt is számításba kell venni. - szól közbe Feran

Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-13-2006 at 12:00..
Reply With Quote
Old 10-13-2006, 12:03
Pettyes Pettyes is offline
Member

- Természetesen mindkét felvetés jogos! Ahogy Feran mondta nem vagyok egy mindennapi jelenség és tán az első hullámban kellene menjek, de a másik megoldást is eltudom képzelni, mégpedig úgy, hogy a céh komolyan veszi a megbízóit és egy komoly szállítmányhoz komoly erőt képviseltet, így akár a második hullámban is részt vehetek és semmi feltűnő nem lesz benne tán, hisz a céh biztosra akar menni?! Vagy esetleg rosszul gondolkodom?
Feran elégedett arccal pillant rád:
-Látom mestereid gondot fordítottak elméd csiszolására is.
Ennar is megjegyzi:
-Örömmel látnánk a céh állandó őrei között is. Ha esetleg munkát keres nálunk bármikor kaphat!

Amikor Ryel esecseteli, hogy ő máshogyis betud vinni engem, egy odafordulok, majd egy kicst elmosolyodok és amolyan kérdő pillantást vetek rá, majd ismét visszafordulok és a további beszélőket figyelem a terv kialakításánál, esetleg ha lenne valami felvetésem, hogy elmondhassam.

Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-13-2006 at 12:30..
Reply With Quote
Old 10-16-2006, 08:45
Member

Örülök, hogy Ferán eddig elégedett velem.
Ennar felé:
- Örömmel elvállalok majd munkát Önöknél is, de most jelenleg van feladatom és erre kell koncentrálni. Azonban biztos lehet benne, hogy majd felkeresem Önöket is.

Az öreg mosolyogva bólint:
-Köszönöm. Örömteli lesz céhünknek a nap mikoron szerződést kötünk. Most pedig, ha nincs több kérdésük, én távoznék inkább. Nehéz már nekem a sok izgalom és hosszú az út hazáig.

Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-16-2006 at 10:08..
Reply With Quote
Old 10-16-2006, 10:12
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

- Ennar úr, ha nincs ellenére kikísérném - majd a többiekre nézve folytatom - engedelmükkel távoznék egy rövid időre, de sietek vissza.
Kikíséred az öreget az ivóig és utánna mikor visszatérsz becsukod az ajtót.
Feran megvárja míg helyetfoglalsz és belekezd:
-Nos tehát Hölgyem és uraim. A dolgok amiket feltétlenül tisztáznunk és megtárgyalnunk kell. A behatolás vagy a felderítés lesz holnap? Kik vesznek részt benne? Más. Úgy vélem mindanyiunkat megfelelő védelem veszi körül, az elmére ható mágiák elől, de Dhar esetében kissé bizonytalan vagyok. - Dhar felé fordul - rendelkezel szellemi erőkkel mik megvédik elméd a támadásoktól?
/ókyr töredék/

Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-16-2006 at 10:31..
Reply With Quote
Old 10-16-2006, 10:34
Member

Felállok mikor Ryel távozik, majd visszaülök.

Feran Úr említette, hogy az objektum őrzői jelenleg nem érik el a vezetőiket, ami némi kiigazítás után Ennar Uraság részéről a tartós időtartamot is elnyerte. A csoport mely jelenleg uralja a raktár tud segítséget kapni kívülről, vagy máshonnan? Például ha egyik tagjuk eltűnik hirtelen, mit tesznek ha észreveszik? Van erre sejtelmünk?
-Valószínüleg vannak még külső őreik és eselegesen páran, akik a többi khmm... féllel, gazdáik egykori vetélytársaival, társaival próbálnak megegyezést kieszközölni. Ha valamelyikük eltűnik valószínüleg ugyanazt gyanítják, mint mások. Rossz helyen volt rossz időbe és elnyelte a feledés. Persze, ha valami módon meg vannak jelölve, vagy mágikus úton kapcsolatban állnak ez megnehezíti a helyzetet de véleményem szerint ha egyszerre csak egyikük tűnik el nem keltene gyanút.

Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-16-2006 at 10:45..
Reply With Quote
Old 10-16-2006, 10:56
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Ha ez a beszélgetés akkor zajlik, mikor már én is ott vagyok, megkérdezné az Atyától:
- Atyám, pontosan mit ért az alatt, hogy az egyikük hirtelen eltűnik?
/ókyr töredék/
Reply With Quote
Old 10-16-2006, 11:23
Member

Feranhoz:
- Sajnos erre már nem tudtam időt fordítani, bár valaki egyszer ezt mondta még otthon - egy kis merengés a hazaiakról - valami hókusz-pókusz mester, hogy soha nem is leszek képes az elme komolyabb megpróbáltatásait kiállni, így ez ellen sosem tudok majd felkészülni! Az érzelmeim azok, amiket legfőbbképpen képtelen vagyok néha kordában tartani! Ha lehet kerülöm az ilyen elme bűvölőket, vagy semlegesítem!
Sajnálatos módon ilyen téren támadás érhet, mely ellen valymi kevés esélyem van, de ha ellenállok, akkor az égiek irgalmazzan annak, aki próbálkozott.

Feran láthatóan jól átgondolja amit mondtál:
-Akkor elsődleges fontosságú, hogy megfelelően felvértezzünk téged az efféle varázslatok ellen.

Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-16-2006 at 12:01..
Reply With Quote
Old 10-16-2006, 12:28
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

- Ha jól sejtem erre hárman is képesek vagyunk. A kérdés csak az, hogy melyikünk tudná hatásosabban megtenni. Ha nem tévedek Feran, erre te lennél a legalkalmasabb. Vagy te másképp vélekedsz?
Feran biccent:
-Lehetséges, bár nem vagyok biztos benne. Mindenesetre elsőnek megpróbálom majd megfelelő védelemmel felruházni Dhar elméjét. Utánna megkérlek majd titeket, hogy tegyetek próbát a védelmével. Ha sikerül áttörnötök akkor valami más megoldást kell találnunk. Dhar - fordul felé - kérlek majd maradj itt egy kicsit, miután végeztünk.
/ókyr töredék/

Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-16-2006 at 12:33..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules