|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

08-06-2006, 14:04
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Ilyen megoldáson én is filóztam, de sose vágtam bele. Lehet az én hibám, de rendszerint nem élek elég nyugodalmas életet ahhoz, hogy 9 kört építéssel tölthessek, és fél országomat elbontva nyersit vigyek felfele. Ha egyszer megpróbálnám, félek csúnya vége lenne...
|

08-06-2006, 14:20
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Azt azert ne felejtsétek hogy azt vissza is kell építeni 
S egy 600 hekis orinal mondjuk eleg sok nyersi lenne..de akar egy 400 hekisnel is..
|

08-06-2006, 14:36
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Azt azert ne felejtsétek hogy azt vissza is kell építeni 
S egy 600 hekis orinal mondjuk eleg sok nyersi lenne..de akar egy 400 hekisnel is..
|
Hát ez az 
A nyersi nagyobbik része arra megy el, hogy visszaépíted a hasznos épületeket. Akkor meg végképp nem éri meg a kevéske különbségért ekkora kockázatot vállani
|

08-06-2006, 14:42
|
Member
|
|
|
|
erre mondtam hogy számolni kell... ha a feljebbi szinten a nyersanyagok ára több mint 2*es, akkor megéri (ha nyugis környéken vagy, és megteheted hogy átépítesz...). Ha kevesebb mint 2* az ár, akkor már nem hiszem hogy lenne értelme (pusztán az eleve tartott rakik teletömésén túl)

08-06-2006, 15:37
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
most ahol az en tekiiro gnomocskam van, ott tobb mint 600szoros hasznom lesz abbol, ha feltoltom a raktarakat (persze a kevesebb raktarkapacitas miatt picit gaz lesz, de meg igy is megeri), 3 nyersibol is 200szoros a haszon, es ha 100 raki van, akkor az 27000 egyseg, csak 27 millio alaptoke kell, es van 1 milliardom 
|

08-06-2006, 19:59
|
Senior Member
|
|
|
|
A felvitt anyagnak meglehetős részét el is használod, mikor a raktárból barakkot, templomot, tornyot meg ilyeneket építesz. A maradék ami eladható, és már messze nem akkora a nyereség. Ráadásul az alsó csopiban sebezhető voltál 9 körig...
|

08-06-2006, 22:03
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
sebezheto?  ezert kell elsosorban a tanyakat lebontani, utana tornyok, etc, hogy ne latszodjon, hogy te most milyen sebezheto vagy  mellesleg pontosan ki tudnam szamolni, hogy hanyszoros, viszont akkor kikovetkeztetheto lenne hogy milyen csoportbol melyikbe akarok menni, az pedig nem lenne elonyos az accountom szamara  egyebkent meg az ujjaepites koltsege nem annyira veszes, persze picit szenvedni kell vele, de megeri azt a parszaz milliot 
|

08-06-2006, 22:15
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by exair
sebezheto?  ezert kell elsosorban a tanyakat lebontani, utana tornyok, etc, hogy ne latszodjon, hogy te most milyen sebezheto vagy  mellesleg pontosan ki tudnam szamolni, hogy hanyszoros, viszont akkor kikovetkeztetheto lenne hogy milyen csoportbol melyikbe akarok menni, az pedig nem lenne elonyos az accountom szamara  egyebkent meg az ujjaepites koltsege nem annyira veszes, persze picit szenvedni kell vele, de megeri azt a parszaz milliot 
|
Nem tudom ,figyelted-e a pontlistát. 600 hekin, de akár 400-on is, ha az orid felét elbontod, és építesz helyette mást, azt mindenki látni fogja rajtad, bármit is bontasz. Nomármost, én olyan csopikban játszom ,ahol ezt a környezetem nem biztos, hogy hagyja nekem gond nélkül kivitelezni 
|

01-12-2007, 16:45
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Egy trukkot en is mondanek,bar ez csak a nagyon kezdo orik szamara lehet uj...szoval arrol lenne szo hogy pl az 5/V-ben van egy orid mondjuk ugy 400 hekin x varival x tolival es x haderovel...a trukk a szintlepesnel van..szintlepes elott 3 nappal kiadod a sereget...szoval kiarulsz mindent,mert pl a 4/L ben a katona olcsobb mint az 5-ben es ezell is jo kis profithoz juthat az illeto orszag...miutan mindent kiarultal (vari,toli,es a haderot is) elmessz szabadsagra es miutan visszajossz szabadsagrol maris van egy rakas penzed..fogod magad es szepen szintet lepsz...ott meg van 3 napod h a penzedet befektesd amibe jol esik az orszagod helyreallitasa mellett is... kb ez lenne.. 
|

01-12-2007, 18:47
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Metalka
Egy trukkot en is mondanek,bar ez csak a nagyon kezdo orik szamara lehet uj...szoval arrol lenne szo hogy pl az 5/V-ben van egy orid mondjuk ugy 400 hekin x varival x tolival es x haderovel...a trukk a szintlepesnel van..szintlepes elott 3 nappal kiadod a sereget...szoval kiarulsz mindent,mert pl a 4/L ben a katona olcsobb mint az 5-ben es ezell is jo kis profithoz juthat az illeto orszag...miutan mindent kiarultal (vari,toli,es a haderot is) elmessz szabadsagra es miutan visszajossz szabadsagrol maris van egy rakas penzed..fogod magad es szepen szintet lepsz...ott meg van 3 napod h a penzedet befektesd amibe jol esik az orszagod helyreallitasa mellett is... kb ez lenne.. 
|
... aztan olyan csopiba lepsz, ahol nincs katipiac, ott lesz sok penzed 0 sereggel, es szetlopnak/utnek, es meg a restart sem segit, mert attol nem lesz katonad ugyanugy.... szoval ezzel vigyazni....
|
|
Posting Rules
|