|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

11-19-2006, 12:31
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Akkor valassz gnomot 
|
Az meg nem tud tekit lopni viszont varijait le lehet ölni 1-2re. Minden fajnak van valamilyen hátránya de valoszinü, hogy a sugó is azért írja hátránynak mert ezek nem elönyök mint ahogy laci írta 
|

11-19-2006, 14:22
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
Az meg nem tud tekit lopni viszont varijait le lehet ölni 1-2re. Minden fajnak van valamilyen hátránya de valoszinü, hogy a sugó is azért írja hátránynak mert ezek nem elönyök mint ahogy laci írta 
|
A jó játékos a hátrányból előnyt kovácsol. 
|

11-19-2006, 14:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
A jó játékos a hátrányból előnyt kovácsol. 
|
A jó játékosnak oriással lehet varit ölni??  akkor nekem miért nem megy? 
|

11-19-2006, 14:41
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Last edited by Dragi; 11-19-2006 at 14:46..
|

11-19-2006, 16:39
|
Member
|
|
|
|
Nyilvánvaló, hogy nincs olyan, hogy egy ország mindenben erős legyen. Viszont az óriás az egyetlen olyan faj, amelyik képes arra, hogy az egyik "fegyvernemet" többé-kevésbé mellőzze, és ezzel együtt ne kerüljön nagy hátrányba. Lehet hogy tolvajokkal nem fog akciózni, de túlélő személyiséggel őt sem fogják nagyon (gyorsan) leszedni.
Szóval ez olyan hátrány, amit el lehet viselni, sőt tulajdonképpen előnnyé is lehet változtatni, hacsak nem akarsz tolvaj országot, de arra meg van jobb.
|

11-19-2006, 20:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Szóval ez olyan hátrány, amit el lehet viselni, sőt tulajdonképpen előnnyé is lehet változtatni, hacsak nem akarsz tolvaj országot, de arra meg van jobb.
|
A mondat elsö fele igaz olyan hátrány amit el lehet viselni. De miért van az az érzésem, hogy az élö fába is bele köttök azt nem tudom.  Én nem szidom az oriást mert a kedvenc fajom (varisnak) de attol még neki is vannak hátrányai és ezek nem véletlenül a sugóba is ki vannak emelve. Az, hogy ki hogy alkalmazkodik ehhez a hátrányhoz meg más kérdés én köszönöm szépen oriás varázsloként is majdnem anyit össze lopok más varisoktól mint a szövim tolissa és mellette még a környéket is végig tudom gömbözni kivétel nélkül (1-2orival esetleg oda vissz bukunk mind a két irányba). Igaz, hogy ezért részben a piacról etetem az orim egy részét.
Dragon általában valahogy a szöviháborukban engem hagynak mindig békén tehát a vari ölés nem nekem kell mint segitség hanem a szövimnek 
|

11-19-2006, 21:21
|
Member
|
|
|
|
Ne vedd személyeskedésnek, de ha te egy óriás varázslóval többet lopsz, mint a szövetséged tolvaja, akkor az illető valamit nagyon elszúrhatott. De legalábbis nagyon sajátosan hangzik a dolog 
|

11-19-2006, 21:33
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Ne vedd személyeskedésnek, de ha te egy óriás varázslóval többet lopsz, mint a szövetséged tolvaja, akkor az illető valamit nagyon elszúrhatott. De legalábbis nagyon sajátosan hangzik a dolog 
|
Nem többet majdnem anyit  Na jo fele anyit mert 50%malusz. Lehet nekem több idöm van keresgélni mint neki és én tudok is melé gömbözni 
|

11-29-2006, 15:27
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Jó eddig a kezdőkről beszéltetek  végülis a törpe az nem rossz kezdőknek a hullát viszont nem ajánlom senkinek mivel pl. az én csoportomban vannak kivégző orik akik direkt hullákra mennek!!!!!!!!!!
|
Akkor mindenki írja le, hogy a saját csoportjába mit ajánl és mit nem 
|

11-29-2006, 15:28
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Wolfschanze
Akkor mindenki írja le, hogy a saját csoportjába mit ajánl és mit nem 
|
persze  pár hónappal a topic megnyitása után nyugodtan 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|