|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

08-23-2007, 10:53
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A fejvadász miért ne? Az nem tett semmi "rosszat". A rendőrök elmennek nyaralni, közben helyettesíti őket más. A rablók viszont nem mondhatják, hogy most nyaralok, ne keressetek, majd csak 2 hét múlva. 
|
Viszont szerintem ő se mehessen. logikus amit mondasz, viszont akkor a mostani szabis vérdijhegyek felcserélödnek szabis Fejvadászokra. és akkor 1év múlva lehet előszedni megint a témát:P
még1 dolog. akinek van vérdijja, vagy fejvadász, azt jó lenne motiválni, hogy haladjon felfele, azaz lépjen is szintet. akár ugy is, hogy ha nem akar akkor vessze el a státuszát. ezzel megakadályozva, hogy -amit belas írt az elején- a termelök mögé bujjon, és ismét csak szinesítse a fórumot leverhetlenül.
(gondolok arra például, hogy akár topköröktől függően veszitsen kitűzött vérdijából, vagy fejvadászi státuszából)
|

08-23-2007, 10:53
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Már csak azért is, mert ha fejvadászként szabizni lehet, akkor az is "rangmegtartási" lehetőség...
5/Y-ban összeverek magamnak egy rakás fejvadász-értéket, majd szabizok... éjszakánként 3 naponta előjövök fedezgetni, és szinteket lépkedek..
Tehát szerintem sokkal több lesz a zöld 2-es mint a piros 2-es. Lassan ,de biztosan lehet lépkedni fejvadászként akkor.
Viszont azt nem hsizem, hogy sokan fognak rohangálni színes számokkal...
Azér 2/D-ben ember legyen a talpán, aki lefordul... Főleg ha már van alap kék száma. szinte lehetetlen. (ha jól láttam a D-s pontlistát..)
|

08-23-2007, 10:55
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ditke
Szerintem a vérdíjas is mehetne szabira (mert nem tudod bizonyítani, hogy indokolt volt a szabizás), viszont ha visszatér, kapjon plusz annyi kör vérdíjat az orijára, amennyi ideig szabin volt.
|
Ezzel is trükközni lehet: beütök annyi országot, hogy épphogy vérdíjas legyek, majd elmegyek szabira. Mire visszajövök, sokkal magasabb lesz a vérdíjam, pedig "meg se dolgoztam érte". Ennek nyilván akkor van negatív hatása, ha saját országot ütök le. Anarchista csoportban viszont ez teljesen normális lehet.
|

08-23-2007, 10:55
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Szerintem a vérdíjas is mehetne szabira (mert nem tudod bizonyítani, hogy indokolt volt a szabizás), viszont ha visszatér, kapjon plusz annyi kör vérdíjat az orijára, amennyi ideig szabin volt.
|
Akkor meg a sok szabadságolással biztosítani tudnám magamon a védíjat. Szerintem.
|

08-23-2007, 10:57
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Tehát szerintem sokkal több lesz a zöld 2-es mint a piros 2-es. Lassan ,de biztosan lehet lépkedni fejvadászként akkor.
|
ezért az lesz igazán valaki aki piros kettessel rohangál  
|

08-23-2007, 10:58
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
- Ha megszerzed a fejvadász címet, és ugyanúgy cselekszel, tehát elviszed magaddal a fordulásig, akkor az előbb említett piros (2) helyett zöld (2)-est kapnál a kék mellé.
|
Erről is kéne még egy kicsit beszélni... Vérdíjat ugye csak az 5. szinten szerezhetsz. Vérdíjas országként viszont felmehetsz egészen a 2. szintig. Itt megszerezheted a fejvadász rangot. Ez egyenértékű azzal, mintha 5. szinten szereztem meg, és megtartottam végig a 4. szinten, 3. szinten, 2. szinten? Semmiképp.
|

08-23-2007, 10:59
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Erről is kéne még egy kicsit beszélni... Vérdíjat ugye csak az 5. szinten szerezhetsz. Vérdíjas országként viszont felmehetsz egészen a 2. szintig. Itt megszerezheted a fejvadász rangot. Ez egyenértékű azzal, mintha 5. szinten szereztem meg, és megtartottam végig a 4. szinten, 3. szinten, 2. szinten? Semmiképp.
|
akkor a vérdíjas ori ütésével fejvadász rangot csak az 5. szinten lehessen kapni
tényleg nem kéne nekik ezt megkönnyíteni, had legyenek l vele jó sokáig 
|

08-23-2007, 11:00
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A fejdavász jelzés csak képletes, gyakorlati haszna nincs. Azon túl, hogy egy rakat pénzt kap, amiért a vérdíjasokat leüti.
A vérdíjas viszont más tészta. Ha szorult helyzetben vagyok, mert belementem ebbe a játékba, hogy vérdíj, most meg mindenki meg akar támadni, jajj mit csináljak, akkor elmenyek szabira, és máris megszűnt a vérdíj jelzésem? Megmenekültem?
Ez egy hatalmas kibúvónak tűnik nekem.
|
A fejvadásznak szerintem több gyakorlati haszna van, mint a vérdíjnak.
Földet kapok érte
Színes jelzést kapok érte
Egy rahedli pénzt kapok érte
Ha fordulok színes számot kapok érte
Rengeteg pozitív hírnevet kapok érte
a vérdíjas meg
Színes jelzést kap érte
Meg ha fordul színes számot
És eszembe jutott még valami, ha már a fejvadászt 10x pozitív hírnévvel jutalmazzuk.
Aki védett vagy fejvadász országot támad meg, az a vérdíj mellé 5x szorzós negatív hírnevet kapjon 'előbüntetésként', függetlenül attól, hogy levelé vagy fölfelé üt.
Egyébként meggyőztél. A vérdíjas ne tudjon szabadságra menni. Elbújhat nagy hekin a fejvadász-jelöltek elől.
|

08-23-2007, 11:00
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Akkor meg a sok szabadságolással biztosítani tudnám magamon a védíjat. Szerintem.
|
Esetleg meg lehetne állapítani egy maximum időt, és annak letelte után automatikusan visszatér az ország, az ilyen orik viszont büntetés gyanánt felruházódnának az áthelyezett orik jogaival...  bár ez már túlbonyolítaná a dolgokat... 

08-23-2007, 11:02
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Esetleg meg lehetne állapítani egy maximum időt, és annak letelte után automatikusan visszatér az ország, az ilyen orik viszont büntetés gyanánt felruházódnának az áthelyezett orik jogaival...  bár ez már túlbonyolítaná a dolgokat... 
|
aki vérdíjas orit szeretne az válallja a felelősséget h szétütik
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|