Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-23-2007, 10:53
Kics Kics is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
A fejvadász miért ne? Az nem tett semmi "rosszat". A rendőrök elmennek nyaralni, közben helyettesíti őket más. A rablók viszont nem mondhatják, hogy most nyaralok, ne keressetek, majd csak 2 hét múlva.
Viszont szerintem ő se mehessen. logikus amit mondasz, viszont akkor a mostani szabis vérdijhegyek felcserélödnek szabis Fejvadászokra. és akkor 1év múlva lehet előszedni megint a témát:P

még1 dolog. akinek van vérdijja, vagy fejvadász, azt jó lenne motiválni, hogy haladjon felfele, azaz lépjen is szintet. akár ugy is, hogy ha nem akar akkor vessze el a státuszát. ezzel megakadályozva, hogy -amit belas írt az elején- a termelök mögé bujjon, és ismét csak szinesítse a fórumot leverhetlenül.
(gondolok arra például, hogy akár topköröktől függően veszitsen kitűzött vérdijából, vagy fejvadászi státuszából)
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 08-23-2007, 10:53
Pax Hungaricum
Guest

Longevity: 0%

Már csak azért is, mert ha fejvadászként szabizni lehet, akkor az is "rangmegtartási" lehetőség...
5/Y-ban összeverek magamnak egy rakás fejvadász-értéket, majd szabizok... éjszakánként 3 naponta előjövök fedezgetni, és szinteket lépkedek..

Tehát szerintem sokkal több lesz a zöld 2-es mint a piros 2-es. Lassan ,de biztosan lehet lépkedni fejvadászként akkor.

Viszont azt nem hsizem, hogy sokan fognak rohangálni színes számokkal...
Azér 2/D-ben ember legyen a talpán, aki lefordul... Főleg ha már van alap kék száma. szinte lehetetlen. (ha jól láttam a D-s pontlistát..)
Reply With Quote
Old 08-23-2007, 10:55
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Ditke View Post
Szerintem a vérdíjas is mehetne szabira (mert nem tudod bizonyítani, hogy indokolt volt a szabizás), viszont ha visszatér, kapjon plusz annyi kör vérdíjat az orijára, amennyi ideig szabin volt.
Ezzel is trükközni lehet: beütök annyi országot, hogy épphogy vérdíjas legyek, majd elmegyek szabira. Mire visszajövök, sokkal magasabb lesz a vérdíjam, pedig "meg se dolgoztam érte". Ennek nyilván akkor van negatív hatása, ha saját országot ütök le. Anarchista csoportban viszont ez teljesen normális lehet.
Old 08-23-2007, 10:55
Pax Hungaricum
Guest

Quote:
Szerintem a vérdíjas is mehetne szabira (mert nem tudod bizonyítani, hogy indokolt volt a szabizás), viszont ha visszatér, kapjon plusz annyi kör vérdíjat az orijára, amennyi ideig szabin volt.

Akkor meg a sok szabadságolással biztosítani tudnám magamon a védíjat. Szerintem.
Reply With Quote
Old 08-23-2007, 10:57
-Ede- -Ede- is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
Tehát szerintem sokkal több lesz a zöld 2-es mint a piros 2-es. Lassan ,de biztosan lehet lépkedni fejvadászként akkor.
ezért az lesz igazán valaki aki piros kettessel rohangál
Reply With Quote
Old 08-23-2007, 10:58
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
- Ha megszerzed a fejvadász címet, és ugyanúgy cselekszel, tehát elviszed magaddal a fordulásig, akkor az előbb említett piros (2) helyett zöld (2)-est kapnál a kék mellé.
Erről is kéne még egy kicsit beszélni... Vérdíjat ugye csak az 5. szinten szerezhetsz. Vérdíjas országként viszont felmehetsz egészen a 2. szintig. Itt megszerezheted a fejvadász rangot. Ez egyenértékű azzal, mintha 5. szinten szereztem meg, és megtartottam végig a 4. szinten, 3. szinten, 2. szinten? Semmiképp.
Old 08-23-2007, 10:59
-Ede- -Ede- is offline
Member

Quote:
Erről is kéne még egy kicsit beszélni... Vérdíjat ugye csak az 5. szinten szerezhetsz. Vérdíjas országként viszont felmehetsz egészen a 2. szintig. Itt megszerezheted a fejvadász rangot. Ez egyenértékű azzal, mintha 5. szinten szereztem meg, és megtartottam végig a 4. szinten, 3. szinten, 2. szinten? Semmiképp.
akkor a vérdíjas ori ütésével fejvadász rangot csak az 5. szinten lehessen kapni
tényleg nem kéne nekik ezt megkönnyíteni, had legyenek l vele jó sokáig
Reply With Quote
Old 08-23-2007, 11:00
Pax Hungaricum
Guest

Quote:
A fejdavász jelzés csak képletes, gyakorlati haszna nincs. Azon túl, hogy egy rakat pénzt kap, amiért a vérdíjasokat leüti.

A vérdíjas viszont más tészta. Ha szorult helyzetben vagyok, mert belementem ebbe a játékba, hogy vérdíj, most meg mindenki meg akar támadni, jajj mit csináljak, akkor elmenyek szabira, és máris megszűnt a vérdíj jelzésem? Megmenekültem?

Ez egy hatalmas kibúvónak tűnik nekem.

A fejvadásznak szerintem több gyakorlati haszna van, mint a vérdíjnak.

Földet kapok érte
Színes jelzést kapok érte
Egy rahedli pénzt kapok érte
Ha fordulok színes számot kapok érte
Rengeteg pozitív hírnevet kapok érte

a vérdíjas meg
Színes jelzést kap érte
Meg ha fordul színes számot

És eszembe jutott még valami, ha már a fejvadászt 10x pozitív hírnévvel jutalmazzuk.

Aki védett vagy fejvadász országot támad meg, az a vérdíj mellé 5x szorzós negatív hírnevet kapjon 'előbüntetésként', függetlenül attól, hogy levelé vagy fölfelé üt.

Egyébként meggyőztél. A vérdíjas ne tudjon szabadságra menni. Elbújhat nagy hekin a fejvadász-jelöltek elől.
Reply With Quote
Old 08-23-2007, 11:00
Ditke Ditke is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Akkor meg a sok szabadságolással biztosítani tudnám magamon a védíjat. Szerintem.
Esetleg meg lehetne állapítani egy maximum időt, és annak letelte után automatikusan visszatér az ország, az ilyen orik viszont büntetés gyanánt felruházódnának az áthelyezett orik jogaival... bár ez már túlbonyolítaná a dolgokat...
Old 08-23-2007, 11:02
-Ede- -Ede- is offline
Member

Quote:
Esetleg meg lehetne állapítani egy maximum időt, és annak letelte után automatikusan visszatér az ország, az ilyen orik viszont büntetés gyanánt felruházódnának az áthelyezett orik jogaival... bár ez már túlbonyolítaná a dolgokat...
aki vérdíjas orit szeretne az válallja a felelősséget h szétütik
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules