|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-09-2006, 13:42
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Davalon
Meggyőződésem, hogy az embert azért tekintjük semlegesnek, vagy "olyan semmilyen"-nek, mert mi magunk is emberek vagyunk  Az ember minden, csak nem szürke és átlagos. Csak ez a kiinduló nézőpontunk sajnos. 
|
De ha nem lenne egyetlen olyan faj sem, ami semleges, akkor meg az lenne a gond, mert lehet, hogy vkinek egyis sem tetszik nagyon. Persze mrá sokan mondták, hogy a tükröt tegyék át a félszerzetnek, és az ember kapjon normális tulajdonságokat, de (amit már elmondtak nekem a flészerzet faj kitalálásával kapcsban) nincs szükség új típusú fajra, mert a mostaniak mindent kielégítenek.
|

02-09-2006, 13:47
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ihgen éppen ezért alkoták meg az elfeket tündéket orkokat gnómokat. Amik igazából Mind valahol levezethetők emberekből.
De ebben a játékba képviseli ezt.

02-09-2006, 13:56
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by ckow
Persze mrá sokan mondták, hogy a tükröt tegyék át a félszerzetnek, és az ember kapjon normális tulajdonságokat, de (amit már elmondtak nekem a flészerzet faj kitalálásával kapcsban) nincs szükség új típusú fajra, mert a mostaniak mindent kielégítenek.
|
Sokan mondták?  Én mondtam ezt, nem?  A másik: nincs ilyen, hogy semleges faj.  Amúgy nem, nem elégít ki, mert ilyen alapon 3 faj esetén is lehetne azt mondani, minek 4.? 4 esetén, minek 5? Satöbbi. Szerintem a minél több választási lehetőséget, a kreativitás kiélésének lehetőségét szeretik a játékosok 
|

02-09-2006, 14:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Sokan mondták?  Én mondtam ezt, nem? A másik: nincs ilyen, hogy semleges faj. Amúgy nem, nem elégít ki, mert ilyen alapon 3 faj esetén is lehetne azt mondani, minek 4.? 4 esetén, minek 5? Satöbbi. Szerintem a minél több választási lehetőséget, a kreativitás kiélésének lehetőségét szeretik a játékosok 
|
Akkor hozzuk be a vérfarkas fajt 
Épitkezés fele annyiba kerül.
2szer gyorsabban képezz.
lakosság 20%-t képzi ki
Mf knét midnen tudomány ágban 40%-t tud elérni.
nem Mf akkor csak 15%-t
20%kal kevesebb élelmet fogyaszt mfként.
Ez egy ilyen mfként erősebb mitn a többi faj szövibben gyengébb lenne cimü ország 

02-09-2006, 14:03
|
 |
Member
|
|
|
|
már kértelek, hogy ne barmold szét a topic-ot.
|

02-09-2006, 14:04
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
már kértelek, hogy ne barmold szét a topic-ot.
|
Én ezt komolyan mondtam szerintem jó ötlet lenne a vérfarkas faj? Mi a baj vele?

02-09-2006, 14:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Half
Én ezt komolyan mondtam szerintem jó ötlet lenne a vérfarkas faj? Mi a baj vele?
|
nyiss neki külön topic-ot és alkosd meg egyből a vámpírokat is.
|

02-09-2006, 14:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
nyiss neki külön topic-ot és alkosd meg egyből a vámpírokat is.
|
Jó én csak szeretek mf lenni. És ezért gondoltam erre a fajra, de ha szerinted nem illik bele nem eröltettem. Hanyagoloma témát.
Javasolja kkor te valamit ami j lenne egy mf fajnak vagy nincs rászükség szted.?

02-09-2006, 14:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Half
Jó én csak szeretek mf lenni. És ezért gondoltam erre a fajra, de ha szerinted nem illik bele nem eröltettem. Hanyagoloma témát.
Javasolja kkor te valamit ami j lenne egy mf fajnak vagy nincs rászükség szted.?
|
Ha mf akarsz lenni, és hosszú távra tervezed, akkor nem árt egy hosszú alapozás anyagilag. Csoport alján, írod a tekiket mint a gép pár hónapig. Erre jó a gnóm. De ha békés életet akarsz, válassz elfet, óriást. Ne olyat, amelyik alapvetően másokból él. Hacsak nem célod, hogy nyakadba kapd a fél csopit. Annyi tartalékkal kell rendelkezned, hogy ne kényszerülj konfrontálódni. Azaz nagyon sokkal. És unalmas lesz. De ha szereted...
|

02-09-2006, 14:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ha mf akarsz lenni, és hosszú távra tervezed, akkor nem árt egy hosszú alapozás anyagilag. Csoport alján, írod a tekiket mint a gép pár hónapig. Erre jó a gnóm. De ha békés életet akarsz, válassz elfet, óriást. Ne olyat, amelyik alapvetően másokból él. Hacsak nem célod, hogy nyakadba kapd a fél csopit. Annyi tartalékkal kell rendelkezned, hogy ne kényszerülj konfrontálódni. Azaz nagyon sokkal. És unalmas lesz. De ha szereted...
|
Ihgen jáccottam már mffel. Azért mondtam, hogy szerintem kéne egy faj amivel aggresziv mf játékot lehetne jáccani.
Persze nem azt mondom,h ogy legyen olyan erős. Mint egy szövetség, de azért feltudjon állni ellenük jobban mitn msot egy mf elf akár.
Különben bocsi nem tördelem tovább a topicot.
|
|
Posting Rules
|