|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Olvasd el az első beírást, csak utána szavazz! Mit szólnál, ha lenne ilyen lehetőség?
|
Legyen.
|

|
124 |
76.07% |
Ne legyen.
|

|
9 |
5.52% |
Felőlem lehet, de csak ha kikapcsolható, mert én tuti kikapcsolom, hiába akarja más használni.
|

|
30 |
18.40% |

03-12-2007, 16:40
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by kérdés
A nagy párbaj tábla nem csak ronda de a játékban is galibát okoz... belépek az országomba és egy jó nagy ronda reklámot látok meg a párbajról( a reklámmentes vip orimban). katt a kikapcsolásra de evvel együtt a friss eseményeim is eltünnek. Elég idegesítő... ráadásul szerintem a játékosok 98 %-át nem érdekli a párbaj, aki meg párbajos tudja hol találja meg...
|
Ennek mi köze az aktuális témához?
És milyen reklám? Az értesítésre gondolsz, ami a játék szerves része? Ne keverjük már a játék lényeges elemeit a reklámokkal. Neked a főmenü is reklám, és szedjük ki? Az ilyesmiket a viccek topicba légyszi. 
|

03-12-2007, 16:50
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Savaria
nekem egy a kérdésem:
mikor lessz már végre bevezetve?
|
Ha lesz nekije helye és egy konkrét elképzelés, hogy végülis hogy legyen megoldva, jelezve.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

03-12-2007, 16:57
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Savaria
nekem egy a kérdésem:
mikor lessz már végre bevezetve?
|
MICSODA?  Eddig konkrétan ott tartunk, hogy a banda fele kifejezetten idegesítőnek találná, nem tetszik a hely, ahova javasoltam, és egyáltalán mi szükség rá... 
|

03-12-2007, 17:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
MICSODA?  Eddig konkrétan ott tartunk, hogy a banda fele kifejezetten idegesítőnek találná, nem tetszik a hely, ahova javasoltam, és egyáltalán mi szükség rá... 
|
Kit érdekel a banda fele 
Legyen kikapcsolható oszt ammen 
Ne kapcsolja be ha zavarja...
Ez olyan kicsi változtatás, amit szerintem felesleges volt a fórumra hozni  Igaz alapból nekem jobban tetszene, ha azt írná ki, hogy mikor van körváltás, mondjuk az óra alá, oszt jónapot, mindenki számoljon 
|

03-12-2007, 17:50
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Kit érdekel a banda fele 
Legyen kikapcsolható oszt ammen 
Ne kapcsolja be ha zavarja...
Ez olyan kicsi változtatás, amit szerintem felesleges volt a fórumra hozni  Igaz alapból nekem jobban tetszene, ha azt írná ki, hogy mikor van körváltás, mondjuk az óra alá, oszt jónapot, mindenki számoljon 
|
Szerintem is jó helye lenne ott, és így nem lenne olyan erőforrásigényes, hiszen a főoldal lekérésekor csekkolhatna csak.
Másrészt nem is a banda fele... kb 70% mellette van a szavazók közül is.

03-12-2007, 18:02
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Másrészt nem is a banda fele... kb 70% mellette van a szavazók közül is.
|
Tudod hogy vagyok a szavazásokkal: akik nem írnak semmit, azokat nem számolom. Márpedig a szavazók jelentős része nem írt semmit érdemben a témához. Vagy egyáltalán.
|

03-12-2007, 19:02
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Tudod hogy vagyok a szavazásokkal: akik nem írnak semmit, azokat nem számolom. Márpedig a szavazók jelentős része nem írt semmit érdemben a témához. Vagy egyáltalán.
|
Ati sok érv volt melette is,ellene is. most mit vársz, hogy minden szavazó ugyanazt a 4-5 mondatot ismételgesse? nekem a piac miatt jól jönne hogy éjszaka tudjam ép hol áll a fejem. de megértem akiket zavarna. sztem ez pont nem egy olyan bonyolult téma, hogy túl sokat lehetne indokolni hogy miért lenne jó vagy rossz. egyszerüen annyi hogy vki látja értelmét vki nem.

03-12-2007, 19:05
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Ati sok érv volt melette is,ellene is. most mit vársz, hogy minden szavazó ugyanazt a 4-5 mondatot ismételgesse? nekem a piac miatt jól jönne hogy éjszaka tudjam ép hol áll a fejem. de megértem akiket zavarna. sztem ez pont nem egy olyan bonyolult téma, hogy túl sokat lehetne indokolni hogy miért lenne jó vagy rossz. egyszerüen annyi hogy vki látja értelmét vki nem.
|
A "látom értelmét" és az erőforrásigények nincsenek arányban, úgyhogy kezdeti lelkesedésem alábbhagyott, és majd talán egyszer később lesz belőle valami, vagy később se, és megy a süllyesztőbe.
|

03-12-2007, 19:06
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Én támogatom!!
Én is sokat piacozok és van olyan amikor pont meg szivom és várhatok!! 
|

03-12-2007, 19:08
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A "látom értelmét" és az erőforrásigények nincsenek arányban, úgyhogy kezdeti lelkesedésem alábbhagyott, és majd talán egyszer később lesz belőle valami, vagy később se, és megy a süllyesztőbe.
|
Ezt már te tudod, én örülnék ha lenne, de így se gond, max jobban kell fókuszálnom a monitorom oldalára biggyesztett cetlire a kv-k miatt...
|
|
Posting Rules
|