Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

View Poll Results: Földleadás gátlása (részleteket találsz a 19. oldalon, lap alján)
Minimum föld 5 5.00%
Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld 5 5.00%
Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld + baráti mallusz 51 51.00%
Anarchista csoportba áthelyezés 22 22.00%
J.K.SZ. bejelentő 26 26.00%
Újrázási lehetőségek lekorlátozása 14 14.00%
Földvesztés 20 20.00%
Katonai morál romlása 16 16.00%
Gyújtogatás erősödése 20 20.00%
Multiple Choice Poll. Voters: 100. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-26-2007, 10:42
Arrakis Arrakis is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Arwen View Post
51-es a katmoráljuk a termelőknek, de vannak ott hadis orik szabin, akik nem engednek a közelébe. Próbáld meg leszedni, ha mondjuk 20-an összejátszanak.
Sőt, monnyuk 100an, a fél csopi... vagy az egész? Mindenki ellened 20 ori melyik topban van? Ez már egy olyan szám, ami jóformán önmagát zárja ki, 20 ember hamarabb balhézik össze, s nyírja ki egymást, mint hogy ennyien lennének. Egy top létszáma ált 6 - 10 ori.
Ha szabin van a hadis ori, akkor az lenn van lépési határon, azt ne mond, hogy nem tudsz lépési határ felé kerülni bármelyik csopiban.. habár van aki nem tudna, mert nem képes rá, ez is tény

Arwen, az a baj Veled, hogy indulatból írsz átgondoltság nélkül, ez amit írtál pl egy nagy marhaság.
Ha oszt pénzt vki, akkor simán fenntartja a 90% feletti katmorált egy önmagát halomra gyújtó oriban is. De ha tapasztalatod nincs benne, akkor legalább elolvastad volna, h Grabi ezt már korábban leírta.

Arról meg ugyi ne is beszéljünk, hogy wben az utóbbi sztem 1 évben nem is jártál, de véleményed az van. Grat!

Én támogatom NorB ötletét, sztem nagyon is sok logika van benne. És tényleg gyógyír a problémára. Minden ilyen, és ehhez hasonló ötletet támogatok, ami nem elvitatja vkitől azt, hogy elért egy hekit, hanem max x körönkénti nehezítést ad számára. Aki tudja szedje le, ennyi.
Ebből kifolyólag Arwyl ötletét ellenzem.

Arwyl, most Te is a sírótáborhoz csatlakozol, a helyett, hogy játszani próbálnál, v harcolni? paff, nem gondoltam volna Rólad.
Most nem is tudom, a leüthetetlen orik mítoszát kergetitek, vagy mit is?
Olyan nincs! Én pl nem egy topért nem keveset harcoltam, más miért akar sültgalambot? Vadidegen csopiban, ahol 1 orit nem ismertem felmentem, volt összejátszás, és? Az ilyen nyavajgóktól a kedvem megy el a játéktól
Ha vki nem érez magában elhivatottságot arra, hogy leüssön orikat, akik nem szimpatikusak neki, akkor ne a száját kezdje el járatni, hogy jajj, de azok ott vannak. Hanem ez esetben ne várjon el semmit a játéktól. Gyerekek, nem lehet leütni őket? Most írtam, h le lehet, akkor most mi a probléma? Ja, hogy még nem próbáltátok meg.. furi h nem sikerült Tényleg
EZ LOL!!

Általam értelmesnek tartott emberek tollából ennyi sületlenséget.. uhh.

Last edited by Arrakis; 05-26-2007 at 10:59..
Sponsored Links
Old 05-26-2007, 15:33
Arwyl szelleme's Avatar
Arwyl szelleme Arwyl szelleme is offline
Member

Arra: én nem tartozok a sírók táborához csak próbáltam megoldást találni egy dologban, ami tudod te nagyon jól, és én is mégha másnak fogalma sincs róla, nagyban kihat az 1/A-ra! Meg vagy sértődve hogy Arwen az W-t emlegeti??
Ember! Tudja mindenki hogy ott megy a legnagyobb multizás!! Többnyire ott tápolódnak fel az orik több 10M tekivel!
Hiába hazudsz barátom, akár a skypen is priviben, és nézed hülyének az embert, aki a tűz közelében van tudja mi történik!!! Szóval fogd vissza magad öreg és gondold meg 2x mit írogatsz rólam/nekem mert nem leszünk így jóban!

Miért nem harcolok lejjebb? Nagyon egyszerű az indok: időhiány.
Lehet ellenezni az ötletemet, tudom hogy azért van mert lekényszerítené a bandádat a 2/B-ből, ahol termeled a mrd-jaidat és küldöd fel az A-ba a klánodnak. De ha nem is így van, megakadályozzátok más klánok ilyen irányú törekvéseit.
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!

Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
Old 05-26-2007, 16:31
Member

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post
Arra: én nem tartozok a sírók táborához csak próbáltam megoldást találni egy dologban, ami tudod te nagyon jól, és én is mégha másnak fogalma sincs róla, nagyban kihat az 1/A-ra! Meg vagy sértődve hogy Arwen az W-t emlegeti??
Ember! Tudja mindenki hogy ott megy a legnagyobb multizás!! Többnyire ott tápolódnak fel az orik több 10M tekivel!
Hiába hazudsz barátom, akár a skypen is priviben, és nézed hülyének az embert, aki a tűz közelében van tudja mi történik!!! Szóval fogd vissza magad öreg és gondold meg 2x mit írogatsz rólam/nekem mert nem leszünk így jóban!

Miért nem harcolok lejjebb? Nagyon egyszerű az indok: időhiány.
Lehet ellenezni az ötletemet, tudom hogy azért van mert lekényszerítené a bandádat a 2/B-ből, ahol termeled a mrd-jaidat és küldöd fel az A-ba a klánodnak. De ha nem is így van, megakadályozzátok más klánok ilyen irányú törekvéseit.
Arwyl, ugyanazt tom mondani, mint Arwennek. Az, hogy csettintünk egyet, és az első dolgot mondjuk, ami eszünkbe jut nem feltétlenül lesz igaz.
Te mikor jártál a Wben, hogy ennyire jártas vagy az ottani dolgokban?
Jártál egyáltalán valaha a Wben? ))
Csak mert még erre sem emlékszem, de Arwenre sem.. D
Szal ezt így ebben a formában nevetségesnek találom.
Multi, oké, szép szó, áruld el ki multizik ott?
Meg egyáltalán miért a w, mikor annyi csopi van, amiben megy a susmus, tulképp melyikben nem?
Másrészt némi logikai ütközést vélek felfedezni az írásodban. Egyszer leírod, hogy csak A, máshol nem játszol, időhiány, előtte meg azt, hogy mennyire képben vagy, meg mindenki tudja, h a w...
Na mind1, nem kötexem

"De ha nem is így van, megakadályozzátok más klánok ilyen irányú törekvéseit."

A B topban a klánom egyetlen tagja van, ezt leszámítva 1 pannonos, 3 big gunos, 1 hódítós, meg a többit azt sem tudom milyen klánban van.
Szal e felől is megnyugtatlak
Az meg hogy ha ellenséges klán tagját látom vhol másik csopiban, s épp rajta keresztül vezet az utam felfelé, akkor nemcsak hogy természetes, hogy nekimegyek, de még örömmel is teszem.
Lehet velem van a baj, de az ellenségeim kéne segítsem? Ezt nem teszem, s ezért szólsz meg?
De lehet rosszul értelmezem.

"ami tudod te nagyon jól, és én is mégha másnak fogalma sincs róla, nagyban kihat az 1/A-ra!"

Nyilvánvaló, h kihat, de hát több éve erről szól a hód, hogy Aban aki felül van tud kiépített orit csinálni, ergo sosem tudsz többet termelni, mint ő, jobban kiépíteni magad, etc, ezért ha át akarod venni a fenti helyeket, úgy alulról kell biztosítanod a pénzt.
Vagy legalábbis annak egy jelentős hányadát.
Szal még ha a fent emlegetett Bs dolog igaz is volna jelen helyzetre, akkor is mi ezzel a probléma?
Old 05-26-2007, 16:52
Steve Steve is offline
Member

Kis on, még mielőtt a flémparti anyázásba menne, mert az ellenfelek itt sem jutnak konszenzusra...

Quote:
Originally Posted by Arrakis View Post
3. Min föld + újra után megmaradó min föld + baráti mallusz (minél több időt vagy vkivel egy szöviben, úgy nő az érték, minél többet töltötök külön, úgy csökken vissza, szintenként stornozva)
6. újrázási lehetőségek lekorlátozása (összesen kettőre: 4. szinten 1, s 2. szinten még 1)
Ezt a kettőt támogatom. Az egyik nehezítés a földleadós újrázás ellen, a másik a tekíírós minden szinten duplázós ellen.
Steve`sfield (#324643)
Old 05-26-2007, 17:10
Member

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
Ezt a kettőt támogatom. Az egyik nehezítés a földleadós újrázás ellen, a másik a tekíírós minden szinten duplázós ellen.
Steve, sztem nem oldja meg a legkevésbé sem az újrázós mókát, mert egyszerűen átmegy egyik oriból a másikba a teki, s az újrázza le.
Old 05-26-2007, 17:15
Member

Stig várok, akkor összedobom a szavazást, eddig ha jól számoltam 8 verzió merült fel, egyik sem lett totálisan kizárva, szal belemegy mind a 8.
Addig még bárkinek bármi ötlete támad ne tartsa magában.

Last edited by Arrakis; 05-27-2007 at 14:27..
Old 05-26-2007, 17:16
Steve Steve is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Arrakis View Post
Steve, sztem nem oldja meg a legkevésbé sem az újrázós mókát, mert egyszerűen átmegy egyik oriból a másikba a teki, s az újrázza le.
nem megoldja, de kevesebbszer tudod megcsinálni. egy ngyes szövi ha nagyon akarja most szintenként négyszer oldja meg. Ez azt jelenti, hogy mire Aba érnek az 5ről hozott tekijük (elméleti síkon persze, mert úgyis kell pénz hadakozni, meg egyszerkétszer úgyis bekopik) 12szerese is lehet, írás nélkül... nekem soknak tűnik. Mondom ezt úgy hogy énis élek vele a szövimmel.
Steve`sfield (#324643)
Old 05-26-2007, 17:18
Steve Steve is offline
Member

e menjünk ebbe bele: megoldja. Egyik opció sem oldja meg a problémát, csak nehezítéseket rak bele. Baráti malusz? Akkor felüti maghát pár mf és egyből nem lesznejk barátok. Ötös szinten nem nagy cucc. De bármilyen gátat teszünk be, pár játékos úgyis kijátsza, mert eben talál élvezetet
Steve`sfield (#324643)
Old 05-26-2007, 18:19
Arwyl szelleme's Avatar
Arwyl szelleme Arwyl szelleme is offline
Member

Ahogy írtam is engem nem érdekel, hogy ki melyk csopiban van fent és termel, mert egyik se "normális" játékkal került fel oda. Egyszerűen próbáltam megoldást találni ezek ellen az orik ellen. Sőt! Inkább arra próbáltam megoldást találni, hogy ne a végtelenségig maradjanak ott, mert tapasztalat alapján a lázadás és gyújtás nem megoldás!

Na akkor kis kitérő után:

"ha meg vhol 1 ori van messze, azt meg egy 0-ás kat.morállal gyönyörűen le lehet szedni, még csalni sem tud"

3/G 1-2 hónapja: volt egy ori fent 200k értéken a 2. helyen lévő pedig 90k értéken. Amit írtam is: kimész 40-50 körre az üldözőbojjal a hátad mögött? A válaszod az volt rá, hogy igen, persze, simán!
Erre én azt mondom, hogy: így van a sereg beüt és hoz 0 hekit!!
Szóval hidd el ez nem megoldás! Ha én ki tudom játszani, akkor más is.

Felteszem a kérdést: mi az érv az ellen hogy, pl. 2700 TOP30% kör felett körönként 1 hekit veszítsen az illető?
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!

Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
Old 05-26-2007, 18:35
Steve Steve is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post

Felteszem a kérdést: mi az érv az ellen hogy, pl. 2700 TOP30% kör felett körönként 1 hekit veszítsen az illető?
napi 24 heki. simán visszafedezi.

Mellesleg Arwyl: hogyha bárhogy szeretném valamikor beérni a top 3 klánt, szerinted hogyan tudnék elég pénzhez jutni ha nem alacsonyabb csopikban termeléssel? Ti sokkal többet tudtok termelni mint bárki lentebbi csopikban, de már ez is fáj?
Steve`sfield (#324643)
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules