Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség. 38 40.00%
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz. 47 49.47%
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz. 4 4.21%
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye. 12 12.63%
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen. 11 11.58%
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is. 7 7.37%
Legyen kötelező az A-ból is fordulni. 15 15.79%
Maradjon minden úgy, ahogy most van. 23 24.21%
Multiple Choice Poll. Voters: 95. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-30-2006, 14:46
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 1%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Arrakis View Post
Ebben maximálisan egyetértek veled!

De! Vajon a kis hatos, hetes tükrözi annak az embernek a játéktudását?

Eddig nem volt nehéz megszerezni a kis sorszámot, sokan csinálták is a kis gnómjaikat 10% toronnyal, 45% barakkal, 7 - 7% kocsma, templom, s fedezgettek szépen, mert az is olcsó volt.
Most ezeket kellene sajnálni, hogy némi elvárás jelentkezik az irányukban?

Úgy gondolom pár embert ismerek, pár embert tudom hogy játszik, akit kiemelnék, hogy igen, ez tud, azok közül monnyuk 1/10 a kis 4 fölöttivel rendelkezők aránya.

Volt hogy csak azért reggeltem orit, hogy ezeket a kis kék csodákat üssem.
kb 1/4 arányban maradtam alul, a maradék 3 újrázott.

Sztem tegyenek le vmit az asztalra, vagy a kétségtelen fáradozással, de vértelen játékkal megszerzett érdemeikből adjanak le.

Egy korábbi hozzászólás, hogy van aki nem szereti az At.
Jelen pillanatban az is játék része, nem külön játék, ergo csináljon ott is valamit.
Ha másként nem megy, - mert elismerem, hogy pénz nélkül nem megy, mint az életben sem semmi:P - tegye azt, mint aki ott felment, kuporgasson, gyűjtögessen, s üssön.
Mert ez gazdasági játék is, s nem csak a holnapi fedezés árának kitermeléséről szól.

Arra
Én benne vagyok? Csak miheztartás végett :P:P:P
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-30-2006, 14:49
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Activity: 0%

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
Goldy, nekem ne mondd azt, hogy (6)-os orinak nincs lóvés ismerőse az A-ban, aki szívességből felhúzza.
Vagy fizet érte.
Előbbi tényleg kapcsolatok kérdése, utóbbi pedig gyűjtögetés, tamagocsi játékkal megvalósítható...
Az említett 199 heki gnóm tekiíró 4k körig...
Termel annyit, amit ügyesen forgatva bejuttat olyan klánokba, amik már felhúznak ennyiért és még időt sem vesztesz...

Akkor most miről is beszélünk?!

Igen, az A a pénzről szól. vagy van ismerősöd, és felmész 0 pénzzel, vagy termelsz és te szerzed az ismerősöket az A-ban
Köszi hogy kimondtad
No ez a rém gusztustalan az A-ban...
Reply With Quote
Old 11-30-2006, 14:51
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Nekem vannak ismerőseim A-ban, akik lóvésok, ismerem sergiát is, aki ott van elől, de mégsem mennék hozzá, hogy lécci vegyél már be. Inkább vagyok olyanokkal, akiket kicsit jobban ismerek. Az életben se a felületes ismerősökkel van az ember, hanem a közelebbiekkel, az esetleges barátokkal. Attól még, hogy vkki csóró, lehet a barátom. Nálam nem minden a pénz...
Reply With Quote
Old 11-30-2006, 14:54
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

De aki ilyen sokra tartja a játéktudását, annak lécci, jöjjön 1 hónapra hozzánk A-ban, és megláthatja, milyen az, mikor még a kajára sincs néha pénz, nemhogy milliárdos tételekre. Majd az ítélkezzen, aki látta a nem napos oldalt is. Ezzel nem akarok magamat/magunkat sajnáltatni, egyszerűen ez TÉNY, ez a VALÓSÁG.
Szeretek játszani, ezért soha nem fogok 199 hekis gnomot 1 évig irattatni 5-ben.
Reply With Quote
Old 11-30-2006, 14:56
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
Goldy, nekem ne mondd azt, hogy (6)-os orinak nincs lóvés ismerőse az A-ban, aki szívességből felhúzza.
Vagy fizet érte.
Előbbi tényleg kapcsolatok kérdése, utóbbi pedig gyűjtögetés, tamagocsi játékkal megvalósítható...
Az említett 199 heki gnóm tekiíró 4k körig...
Termel annyit, amit ügyesen forgatva bejuttat olyan klánokba, amik már felhúznak ennyiért és még időt sem vesztesz...

Akkor most miről is beszélünk?!

Igen, az A a pénzről szól. vagy van ismerősöd, és felmész 0 pénzzel, vagy termelsz és te szerzed az ismerősöket az A-ban

Szerinted mennyit kell fizetni azért, hogy egy nagyklán felhúzzon 500k értékre? Szerinted 2400 hekiről mennyibe kerül most felfedezni akár 10k-ra?
4-5 év 199 hekis tekiírás elég hozzá? Főleg, hogy A-ba 4-3 mrd aranyat még csak-csak felviszel, a többit kénytelen vagy tekiben, és az addigi bezi nagy vagyonod hirtelen elkezdi hamadát érni... Ez azért nem olyan egyszerű mint ahogy itt beállítod

Arra, szerintem a kiskékszámosok rá fognak kényszerülni, hogy vagy bebizonyítják, hogy méltók a számra, vagy leadjanak belőle. És nem kizárólag az A miatt. Az egyes csopik topjában előreláthatólag meg fog indulni a kis kékek tülekedése a magasabb helyezésért, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy hamar kiszelektálják maguk közül a nem odavalót...
Reply With Quote
Old 11-30-2006, 14:57
Kisbér Kisbér is offline
Member

Exclamation

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
Nekem vannak ismerőseim A-ban, akik lóvésok, ismerem sergiát is, aki ott van elől, de mégsem mennék hozzá, hogy lécci vegyél már be. Inkább vagyok olyanokkal, akiket kicsit jobban ismerek. Az életben se a felületes ismerősökkel van az ember, hanem a közelebbiekkel, az esetleges barátokkal. Attól még, hogy vkki csóró, lehet a barátom. Nálam nem minden a pénz...
Ez eddig rendben van.
És?

Most mentem fel A-ba.
Több helyről is hívtak, hogy felhúznak ingyé (mert ugye csóró vagyok), mert ugyan csak (2)-em van, mégis többen tisztelnek, és ismernek!
Mondom, okés, de hoznék még 2 embert, akikkel végigszenvedtem az alsóbb csoportokat.

Én sem hagyom ott a közvetlen bajtársakat... És igen, nekem is többet számítanak ők, akikkel 4k kört végigszívtam, mint az a tény, hogy minél gyorsabban tudjak (3)-as lenni...
Ahhoz, hogy utolérjem Tuvalut úgyis elkéstem
Reply With Quote
Old 11-30-2006, 15:02
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

és akit nem hívnak?
annak meg IJ marha jó lesz ütnivaló töltelék orinak...
Reply With Quote
Old 11-30-2006, 15:04
Arrakis Arrakis is offline
Member

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
Arra
Én benne vagyok? Csak miheztartás végett :P:P:P
De csak a kis négyes orid, a többi nem

De Pool, ha csóró a klán, akkor lehet hogy jó emberek, de a játékban nem a legjobbak.
Akkor ne legyen hatosuk, sztem, ha abszolut csórók még 3asuk sem.
S mivel az A a csapatjátékról szól, így magad döntesz arról, hogy szívhez közel álló emberek v. siker!
Reply With Quote
Old 11-30-2006, 15:04
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post
és akit nem hívnak?
annak meg IJ marha jó lesz ütnivaló töltelék orinak...

Téged hívtak
Reply With Quote
Old 11-30-2006, 15:06
régens régens is offline
Junior Member

Default Ugy jöhet egy Diletáns?

Szval én játszom közel 4 éve a játékot!

Most van kék számom és harcoltam érte ,hogy legyen!

Vipeltem cc 15 e pénzt hozzá!

Azok akik javasolták e "szerény" változásokat véleményem szerint soha nem jártak sem az 1 A ban sem pedig nem vártak arra, hogy a 2 ből a másik orival vissza fordulhassanak ezek az előzmények!

Szerintem a kék szám megléte legyen, viszont, az hogy egyre határozottabban hadakozó és erőszakos játékot játszak az már nem tetszik!
Akik ismernek tudják szeretek normális ember módjára itt lenni, játszani!

Miért kell rákényszeriteni mindenkit arra, hogy rá másszon a másikra, ha nem teszi akkor nem léphet!

Ezek szerint sok személyiség a sok kék szám a sok lerótt zsé az smsre az; ÁTOK; és aki ezt teszi az velem =TEHÁT ELÁTKOZOTT!!!!

Láttátok a listát miszerint az 1 ben egyre nehezebb feltétel rendszernek kell megfelelni!!!!
a 30 % szerintem emberséges, és elfogadható mint lépési feltétel és szint!!!!
Aki azt mondja, hogy kékszámos orijával a top 10% és az alá tehát top 5% .. 1% ben tud lenni az nem játszott még hódítót csak az elmélettel fogalalkozott!

Az vagy nagyon agyafúrt és naponta 26 órát ül a gépe előtt!!

szvsz! maradhatna a 30 % hiszen itt az A ban mindenki tudja jóval nehezebbek a feltételek mint a játék egészében! a elfedezésől nem irtam nekem azt irja olyan óóóóóóóórijási.......... stb! miért!??

hiszen fizettem, HOGY NORMÁLISAN JÁTSZHASSAK(

aki nem VIP az csAK BIRÁL ÉS NYER???

Hu de, hosszú lett)(
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules