|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
03-18-2006, 01:09
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Enkidu
Ez elég jól jellemzi az imdb szavazóinak többségének ízlését: röviden, a közízlés. Végül is nem rossz film, mert 1x meg tudtam nézni, de sok benne a logikátlanság és a gizdulós jelenetek, és nagyon erőltetett a sztorija...
|
mondjak egy meglepőt? az a jobb film, ami több embernek tetszik.
|
03-18-2006, 09:03
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
A Hetedik kiváló film, Brad Pitt kiváló színész. Annyi gagyi film került itt felsorolásra, hogy a Hetedik azokhoz képest a világ legjobb alkotása. Ennyi
Remek film a Más/világ, és a teljesen sokkoló Ördögűzés Emily Rose üdvéért. Az teljesen letaglózott.
Szerintem még senki nem említette az Omen I-IV-t, Stigmatát. Alapművek.
Last edited by Davalon; 03-18-2006 at 09:16..
|
03-18-2006, 09:21
|
|
Member
|
|
|
|
na igen a Stigamata tényleg nagyon jó film, de sztem a Holló is nagyon állat egy film
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
03-18-2006, 12:02
|
Senior Member
|
|
|
|
Belekompolyodtam ,mire végigolvastam az eddigi felsorolást
Szerintem senki nem említette a Kill Bill (vol1) -et. A második rész nagyon gagyi, de ez tetszik.
A magyar vándornak a jelek szerint rengeteg rajongója van, úgyhogy arról inkább semmit nem mondok- esetleg megvernek
|
03-18-2006, 22:21
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
A magyar vándornak a jelek szerint rengeteg rajongója van, úgyhogy arról inkább semmit nem mondok- esetleg megvernek
|
Nem azt mondom hogy a kedvencem de nekem is tetszik.
Tipikus magyar film jópofa történet és az adott költségvetésből mesteri kivitelezés.
|
03-20-2006, 13:16
|
|
Member
|
|
|
|
Sziasztok
Nem tudom, hogy írta e már valaki, mert nem akartam annyit végogolvasni, de sok alapmű van.
De az alapok alapja: Brian élete, Gyaloggalop. A Ponyvaregényel teljesen egyetértek.
És kihagyhatatlan a Kelly és a vadlovak
Last edited by hami; 03-20-2006 at 13:23..
|
03-21-2006, 20:41
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by director
mondjak egy meglepőt? az a jobb film, ami több embernek tetszik.
|
Köszi, rég nevettem ennyit... Nem, ezt tényleg nem tudom kommentálni. Ha neked tényleg arra van igényed, ami a többieknek tetszik, magyarul mindegy, hogy mit nézel, mert népszerű, tehát jobb, akkor úgysem fogjuk tudni megérteni egymást. De azért mondok én is egy meglepőt, hálából, amiért úgy megnevettettél: az a jobb film, ami igényesebben van megcsinálva, aprólékosan ki vannak találva a kis részletek is, és a legfőképpen: művészi igényességgel készült és egyáltalán nem a minél nagyobb kasszírozás miatt, és nem a reklám miatt válik fogyaszthatóvá a film meg a híres színészek meg az effektek meg a rengeteg beleölt pénz meg az a tény miatt, hogy a nagy multiplex moziknak muszáj valamit játszani állandóan, mindegy, mekkora vackot, mert az emberek, akiknek mindegy, mit néznek, a jegyvásárlásaikkal így tartják fent őket, és ez a hajtóereje a nagy filmes iparnak, már rég nem az, hogy értékes és időtálló és EGYÉNI filmet csináljanak. (Tényleg, na, minek egyéni filmet csinálni? sokkal jobbak a sablonok, azt könnyebben megemészti a NÉP, a több ember, ahogy írtad... blöeh.)
|
03-21-2006, 20:58
|
|
Member
|
|
|
|
Azért vannak még igényes, egyedi értékeket képviselő filmek, amiket most művészfilmeknek hívnak Az viszont tény, hogy ezekről nehezebb tudomást szerezni. Ugyanakkor nem sok minden van perpill a világban, ami ne a pénzről szólna. És ha a filmkészítők hamar meg tudnak ebből gazdagodni, akkor hülyék lesznek nem kihasználni.
|
03-22-2006, 12:07
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Azért vannak még igényes, egyedi értékeket képviselő filmek, amiket most művészfilmeknek hívnak Az viszont tény, hogy ezekről nehezebb tudomást szerezni. Ugyanakkor nem sok minden van perpill a világban, ami ne a pénzről szólna. És ha a filmkészítők hamar meg tudnak ebből gazdagodni, akkor hülyék lesznek nem kihasználni.
|
Már útban van a felmentő sereg, és egyre többen érkeznek, csak kevesen látják őket, és ami a legrosszabb, azt hiszik ők a betegek.
De ők összefognak, és akkor megváltozik minden, többé nem a pénz az úr, hanem a szeretet.
Ők az indigók.
Alapfilm: DUNE
|
03-22-2006, 16:02
|
|
Member
|
|
|
|
AZtán felébredsz, hogy lóg a bilibe a kezed
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|