Ha Ferguson veszít a Nottingham ellen, ha Zizou nem fejeli le ezt a vadmarhát, ha Terry nem csúszik el a döntő tizenegyesnél, vagy ha Dudek nem éppen a BL-döntőben mutatja be élete védését.
Megéri megnézni...
The Following 2 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post:
Ha Ferguson veszít a Nottingham ellen, ha Zizou nem fejeli le ezt a vadmarhát, ha Terry nem csúszik el a döntő tizenegyesnél, vagy ha Dudek nem éppen a BL-döntőben mutatja be élete védését.
Megéri megnézni...
Hatalmas videó!!!
Ráadásul,ha vissza gondolok mennyit buktam én ezeken a meccseken...
hallottam egyszer egy történetet arról h egy gyerek kiugrott az ablakon, dehogy igaz e, azt nem tudom, vagy h egy másik agyonütötte kistestvérét egy palacsintasütővel, és egy harmadik igaz történet, egy kislány lelocsolta benzinnel kisöccsét, és felgyújtotta, ez a kislány biztosan nem így született gonoszan
és tvre visszatérve, egészségtelen a tv mind gyereknek mind felnőttnek, ma már minden ami érdekel elérhető az ineterneten, sem én sem gyermekem apja, nem akarunk tvét
én 16 éves korom óta tv nélkül élek, és nagyon jó ez így ahogy van
Egyáltalán nem egészségtelen a tv a gyerek számára, egyszerűen csak oda kell figyelni, hogy melyik az a mese amit megnézhet, és melyik az amelyiket nem, meg kell tanítani arra, hogy mi az ami jó, és mi az ami nem. A 3 éves lányom már kiabált, hogy "Anya, hülye mese kezdődik" mikor olyan mese kezdődött, amit megbeszéltünk, hogy nem nézheti, ma meg már 6 évesen fogja a távirányítót, és elkapcsolja. Szülői odafigyelés kérdése az egész
The Following 3 Users Say Thank You to Debilke For This Useful Post:
"Még egy gyors összestés a végére: a mostani árverésen 48+2 sorszám talált gazdára. 50 sorszám árverése fejeződött be, ebből 48 át is lett írva, 2 nem találta meg a gazdáját, mert időközben a nyertes ország törlésre került. Ilyen se volt eddig, de mindent el kell egyszer kezdeni.
Mégegyszer köszönöm minden résztvevőnek az idei liciteket!"