Quote:
Originally Posted by Sami
Nem tudom hol ülsz, de nagyon gyorsan fussál ki nyílt terepre, mert rád szakad a plafon
|
Írd már le nekem szerinted mit jelent a hiénázás?
Mert szerintem, ha valaki olyan "okos", hogy nekimegy egy olyan játékosnak, akinek 5 klántagja 2-3 körre van és aztán kap vissza ezektől pár sereget az nem hiéna, csak szimplán butaság.. Számomra a klán az első.. ezért, ha valaki egy tagunkat megtámadja mi sem természetesebb, ha tudjuk lereagáljuk..
(Nem mellesleg az akkori tagok sok ütést el is csesztek, Merengő büszkén írta, hogy mennyi az állás nyert csatákban, bár földben ti voltatok mínuszban
)
De ti szimplán csak okot kerestek arra, hogy hiénázzatok..
Ha csak vissza akartátok volna adni már rég túl lőttetek a célon.. Ez már bőven kimeríti számomra a pofátlanság fogalmát..(Nem 1-2 hiénázásról beszélünk itt már bőven 50 körüliről.. kb 10 klánütésből 9re jött hiéna még akkor is mikor mi ketten ti 9en voltok, és akkor is 2-4 sereg.. sajna a klánütés sikeressége sokszor megkövetelte, hogy kb fullon kimenjünk, így a többség be is jött..)
Mellébeszélést meg hagyhatod, mert nem fordult elő sosem, hogy teljesből csemegézve mentem ki.. vagy pontlistát lestem, hátha üt valaki mellettem.. tk-t is csak akkor nyitok, ha éplistát nézek valakiről..
De igazából a hiéna értelmét sem látom, hacsak nem a földre vagytok rágörcsölve.. mert ezzel a játék veszti értelmét.. egy full kitámadott orihoz sok számolás nem kell..
A gyújtogatásról ne is beszéljünk.. spec azon nevetni tudtam csak.. meg felírtam ki mikor aktív tőletek.. segített a klántámadás időpontjának kiválasztásában..
Végig alattatok voltunk klánban.. bármikor megmutathattátok volna mennyivel jobbak vagytok, ha ideálltok és betoltok minket.. de az ugye kétesélyes, meg előkészületet, számolást, tervezést is igényel..
Részemről ez így néz ki: nem hiénáztok csak azt, aki nem szimpatikus nektek/korábban beütött titeket.. Ezen felül szerintem felesleges a mellébeszélés
Ezt el is fogadom, ki így játszik, ki úgy, de ne keverjetek bele azzal, hogy mi hiénáztunk titeket, mert ez nem igaz, azt elismerem, hogy ment a szembe sereg, mikor kimozdult tőletek valaki ránk, de ez természetes.. Viszont nem mentünk ki, akkor mikor másra támadtatok ki! Nem hiszem, hogy értelmes klán ne ütne be valakit, aki rájuk támad.. Nem is értem mit vártatok, csak azért, mert ti vagytok a Black Dragon klán még nem fog mindenki félre állni és engedi, hogy átgyalogoljatok rajta.. pláne nem, ha mi vagyunk előnyben