Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Fantasy, szerepjátékok > Online RPG > Hollószárnyak
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-21-2007, 09:12
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quintarnak:
- Jú. Böszéljünk a Nagyúúrval. Ögyre biztusabb vagyuk, az égiök akarják visszatírtem.

A nagyúrnak:
- Nagyúúram. Az égiek látumást mutattak níkem. Alcarába köll mönnem mihamarabb, me ha nem, az égiek haragját vunom föjemre. De erűs eskűvel fogadom itt must, hugy visszatérek a Nagyúúrhoz dulgom vígeztível.
- Elmehet, de legyen tisztában vele, hogy itt a párbaj az azt jelenti, ha meg is öli a kihívóját, a többiek megölik. Ne párbajozzon senkivel! - tolmácsolja a nagyúr mondandóját Hyas.

Megköszönöm a Nagyúrnak majd sebtébe felkészülök az útra. (Lovat nyergelek, 2 napi élelem és víz kerül a teljes felszerelésem mellé) A felkészülés közben a társaimnak (ha esetleg nem halloták volna) elmondom azt, amit a nagyúrnak mondtam.

Amint kész vagyok lóra pattanok és Alcara felé indulok. (ügetésben)

A többit zöldben.

Last edited by Chris; 06-21-2007 at 09:32..
Sponsored Links
Old 06-22-2007, 13:33
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Longevity: 99%

Hyas fordítja (neki jobban megy mint az úrnőnek):
- Nos, pihenés után nekünk folytatni kell utunkat, majd megtalál minket eme "égi" jelek segítségével a bajnok.
És születnek emberek.
Old 06-25-2007, 09:14
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Quintar-nak:
-Rendben. Őrködj elsőnek és másfél óra múlva kelts fel. Aztán én keltem a következőt. Hyas-t vagy Alysium-ot. Ha tudsz és van erőd akkor bűvölj valami szellemet vagy varázst a tábor köré ami mindenkit felkelt ha közelít valaki felénk.
Azért "körbekötöm" a tábort még a biztonság kedvéért és hogy a lovak ne tudjanak egyszerűen kivágtatni ha bárki megijesztené őket.

Mikor Farkas elindul, még utánnaszólok:
-Óvatosan! Fogadd meg a Nagyúr és Hyas tanácsát! Kerüld a selyemgatyásokat és ügyelj arra, hogy kemény falnak vesdd a hátad. Óvjon az istened! - hallkabban, hogy ő már ne hallja - szükséged lesz rá ha visszamész oda.

A körülményekhez képest kipihenve ébredtek. Az éjszaka bonyodalom nélkül telik. Ébredés után esztek, majd összekészülődtök, és folytatjátok az utat. Ahogy haladtok azt veszitek észre, hogy a karaván ismét előttetek halad, de a gorvikiakat már nem láttok köztük.

Bár talán nyugodtabbnak kellene lennem, de látszik rajtam (az előző napihoz képest is gyakran nézelődök körbe), hogy idegesít a gorvikiak hiánya.
-Na ezek a sunyik merre húztak el? - morgom magam elé.
Pár órával később megleled a választ, mikor elsiet melletetek a banda, hogy utolérje a karavánt.

Amikor elhúznak mellettünk a gorvikiak a fegyverem markolom és készen állok, hogy üssek ha bármelyik félreérthetetlen mozdulatot tesz.
Próbálom felmérni őket, hogy csak úgy sietnek, vagy leolvasható-e az arcukról, felszerelésükről valami. (rémültek, sietve indúltak, harcoltak-e) Főleg pedig, hogy nem maradtak e lassabban közlekedők mögöttünk és nem hiányzik-e közülük valami feltűnőbb ruhás.
Fogalmad sincs, hogy hiányzik-e közülök valaki.
Nincs nyoma, hogy harcoltak volna nemrég. Látszólag sietnek, és rátok sem hederítenek.

Last edited by Chris; 06-25-2007 at 09:19..
Old 06-25-2007, 15:12
naramis naramis is offline
Member

Longevity: 93%

Grennek:
- Mivel nem ismerek ilyen varázslatokat, ezért vállalok részt az örködésből - mondom fintorogva.

Farkasnak távozás előtt:
* Véleményed szerint mennyi idő múlva végzel? Mikorra várjuk visszatérésed?

A gorvikiak eltűnése aggaszt, egyik kezem folymatosan valamelyik fegyveremen van. Visszatértükkor viszont megnyugszok.
Odalovaglok Gren mellé:
- Szerintem az egyik fele hátra maradt, miután felderítették táborunkat. Így ha este támadni kívánnak lebecsüljük a létszámot, no meg lecsaphatnak ránk ha visszafele menekülünk. De az is lehet az a része előre ment, hogy csapdát állíthassanak. Ha értrnék a harcászathoz, talán még alá is tudnám támasztani megérzéseim.

Nagyúrhoz is odalovaglok, majd engedélyét kérem hogy beszélhessek persze saját nyelvünkön:
- Bocsáss meg amiért zavarlak, de napnyugta előtt meg kellene állnunk, hogy Úrnő segítségét kérhessem.

Napnyugta előtt jóval sikerül elérnetek a következő várost.

Last edited by Chris; 06-26-2007 at 06:35..
Old 06-26-2007, 07:48
Member

Quintar-nak:
Este:
-Kár. Akkor hegyezdd a szemed és ha bármi van kelts fel minket.

A gorvikiak visszatértekor:
-Ezeknél sosem tudni. Lehet akár az is, hogy nem érdekeljük őket. De elég ha az egyiknek nagyon szúrjuk a szemit. A létszámuk csak akkor fontos, ha sietnél vagy ha varázstudó is akad köztük. - félmosolyt villantok a pap felé és jobb kezem hüvelykujjával megsimítom az övemen lógó kis bárdom élét - Gyorsak, mozgékonyak, de ha egyszer rendesen eltalálod őket többnyire a földön maradnak. Csak az a gond velük, hogy a legritkább esetben vállalják fel a nyílt harcot. Ügyelj a hátadra és a többiekére. Azt teszem én is. Ha pedig harcba kell szállnunk akkor kérd az istneket, hogy jó harcot adjanak s ha távoznod kell, ne méltatlanul tedd.
Old 06-26-2007, 08:08
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Quintarnak, távozásomkor:
- Csak az égiök tudják (vonja meg a vállát és ellovagol...)

Last edited by Chris; 06-26-2007 at 08:16..
Old 06-26-2007, 14:16
Member

Mikor elérjük a következő várost igyekszem már messziről eldönteni róla, hogy valyon itt mekkora banda gorviki lesz a falak között. A szemem reménykedve keres törpéket, vagy legalább szabadon mászkáló más (nem ember) fajúakat. Ki tudja, tán még egy fészekalja elfnek is örülnék, mert az azt jelentené, hogy nem bóklászik sok olajosképű a környéken.
Innen kintről nem sokat tudsz megállapítani, de látható, hogy mindenféle emberek járkálnak ki-be a városba.

Last edited by Chris; 06-26-2007 at 17:07..
Old 06-26-2007, 18:28
naramis naramis is offline
Member

Longevity: 93%

Grennek, mosolyogva:
- Szinte már várom, hogy támadjanak az olajosak, kiváncsi volnék, hasadnak - e mint a tusko. - kacsintás

Alysiumnak, mikor meglátom a várost:
- Ha van erőd hozzá, ma este letesztelném képességeid, no meg egy üzenetet is át kell adnom, szóval, ellátogathatnánk az álmok földjére.

Végigondolom eddigi útvonalunk, azt hogy milyen irányba, mennyit haladtunk. Ezek alapján megpróbálom kitalálni, melyik város lehet előttünk, és mit tudok róla. Talán jártam már itt. Ha a város ismerős, akkor megosztom mindenkivel ismereteim róla.
A város Anaffi a Tehysi Szövetség tagja, Toron szövetségese, Tharr hite jellemző a városra, Yankarral rossz a kapcsolata.

Last edited by Chris; 06-26-2007 at 18:41..
Old 06-26-2007, 19:42
Pettyes Pettyes is offline
Member

Amennyiben úgy érzem, hogy eleget pihentem, már amennyire az út és őrködések engedték, akkor Quintarnak:
- Rendben. Akkor ma este meglátjuk mire megyek.
Amikor az üzenetet említi, először furcsán nézek rá, de aztán sejteni kezdem, hogy ki küldött üzenetet, bár hogy mit, arra kiváncsi vagyok.

Az Antisson mókázás üzenetben menjen, ha kérhetem (persze várom az üzi másolatokat).

Last edited by Chris; 06-26-2007 at 21:33..
Old 06-26-2007, 21:52
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Hyas fordítja:
-A várost elérve keresnünk kell egy fogadót, ott megpihenünk majd megyünk tovább.
És születnek emberek.
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules