Na, én elmesélem a Pékek oldaláról mi történt.
Kisakkoztuk, hogy rá tudnánk állni a Dragonra 2 ori kiesésével. Az egyik orit szk-ra tettük a másik lebontott a 2 körhöz, majd a beütés előtt lefordult, így biztos volt az, hogy lentről ütjük őket. Abba bele se mertünk gondolni, hogy mi van ha ők is leujráztatnak valakit. Gondolkodtunk, 2 sereg menjen-e vagy csak 1. Tudtuk, a múltkori esetből meríthetnek ötletet, és gondolhatják ismét 2 sereg fog menni, amit le is védhetnek. az utolsó pillanatig a taktika a már bevált múltkori 2 sereg volt, mivel nem védekező mentalitással játszanak. A biztonság kedvéért átépítettünk 2 orit betonra, ha kell védjünk. (Bár elkönyveltük, ha 2 sereg kimegy tőlünk akkor ők be fognak ütni.) Beállítottam a 2 sereget és az utolsó fél percben össz 16 távol volt nézve
Mikor megláttuk, hogy idő előtt kijöttek, azonnal átállítottam a seregküldést és az 1 sereg mellett döntöttem, mert féltem maradt elég helyük, hogy levédjék a 2 sereget. Miután csak 1 sereg ment így maradt hely védenünk az Ő seregüket. Igazából a mi részünkről ez történt. Belegondoltam, ha kivárnak a seregküldéssel az utolsó momentumig akkor most mi 2 sereggel bebukunk, ők pedig sanszos, hogy beütnek minket.
A mi oldalunk történése...