|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
05-27-2010, 16:30
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szesy
Egyenlőre beszélgetünk A-s dolgokról. Erről szól a topic, nem?
Amint úgy látom, hogy van értelme a témában javaslatott tenni, akkor megteszem a megfelelő helyen. Vagy más, aki egyet ért a felmerült problémákról.
Persze, ha úgyérzed a téma már nem ide való akkor jelezd légyszi mert nem szeretnék semmilyen büntetést begyüjteni
|
Nincs szó semmiféle "büntetésről", csak vityu emleget ilyesmiket.
Nyugodtan lehet róla beszélgetni.
Mivel stratégiai kérdésről van szó, ezért én nem szólok hozzá a témához, ezt már most is sokszor leírtam, és régebben más hasonló esetben is. Ebben semmi meglepő nincs, újdonságnak sem újdonság. Stratégiai kérdésekre nem válaszolok.
Ti ettől még beszélhettek róla.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
05-27-2010, 16:30
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
3, viszont Ati-nak cimezve. Az mennyiben megoldható, hogy szk-ra tett ori ne 1fős klánnak számitson,hanem akkorának mint ahonnan kitették/kilépett?
mert ez nem csak a tiltásnál számithat, hanem estelegesen 3körre vagy korán küldött seregeknél is. megúszható így egy támadás akár picit több mint1% földveszteséggel is.
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez külön megbeszélést igényel, semmiképp nem egy puskaporos hangulatú témában, ahol nagyban elbeszélünk egymás mellett.
|
Szesy, ne legy mar write-only, olvasgass is neha...
|
|
05-27-2010, 16:35
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
|
Amint a tanácsodra lesz szükségem, igérem kikérem!
|
05-27-2010, 16:42
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
A kitiltáshoz hozzászólva: Nem tartom jónak azt, hogy valaki egy felelőtlenül fórumra beírt, vagy üzenetben leírt mondat miatt 1/A-ban veszítsen több, mint ezer hektárt. Vonják meg az írásjogát egy hétre, hónapra, évre, örökre, vagy akármi, de ne a játékmenetébe ilyen komolyan beleavatkozó retorzió legyen.
Vityu, kicsit sarkítassz. Ha ügyesen és gyorsan kiküldöd az 5 sereget, esetleg még valamelyik más klántárs is, csapódás után pedig azonnal beépítesz, akkor ki tudtad volna használni a tiltást.
Az SZK miatt leadott föld pedig úgyszint elég büntetés kell legyen, nem gondolom túl kevésnek.
Viszont az igazi probléma, hogy A-ban magas hekin a harc arró szól, hogyan kreálj 100k pont különbséget. Ez így nincs rendjén, aki harcolt már így, az érti is miért.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
|
The Following 6 Users Say Thank You to Padlócsempe For This Useful Post:
|
|
05-27-2010, 16:42
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
|
Egyébként Kutyuleee javaslatát 4-5 oldalal KORÁBBAN én is leírtam.
Igaz nem Atinak cimeztem, más szavakat, megfogalmazást alkalmaztam, de mondandom lényege pontosan úgyan az volt.
Szóval ha már vizet prédikálsz, ne igyál bort!
|
05-27-2010, 17:00
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Egyébként Kutyuleee javaslatát 4-5 oldalal KORÁBBAN én is leírtam.
Igaz nem Atinak cimeztem, más szavakat, megfogalmazást alkalmaztam, de mondandom lényege pontosan úgyan az volt.
Szóval ha már vizet prédikálsz, ne igyál bort!
|
Ne legyel mar ennyire ertetlen. Te nyaggatod itt Atit 20 hozzaszolas ota, hogy szoljon mar hozza ehhez, itt a valasz, nyitni kell neki egy kulon temat.
Nem predikaltam, felhivtam a figyelmed, hogy mar ezer eve itt a valasz a nyaggatasodra.
|
|
05-27-2010, 17:07
|
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
Most, hogy mennyire élveztem azt a játékot amit csináltunk a dragonnal, rátámadtam Wolfira, hoztam 62 hekit mert elfokoztak, és elköltöttek rá 3 mrd mi meg 2-őt.
|
ezt légyszi meséld el, mert ha én mesélem el, akkor még az jön ki, h vetítek.
05-27-2010, 17:20
|
Member
|
|
Longevity: 79%
|
|
Most, hogy mennyire élveztem azt a játékot amit csináltunk a dragonnal, rátámadtam Wolfira, hoztam 62 hekit mert elfokoztak, és elköltöttek rá 3 mrd mi meg 2-őt. Élveztem, mert a 62 heki is fontos nekem, olyan játékosoktól akik tudnak játszani és méltó ellenfelek. .[/QUOTE
Iron nem is tudom mit mondjak Ezt bóknak veszem Tőled
Csempe javaslatát meg támogatom , mert: igaz, hogy írtátok hogy az "előszőr" támadó ország miért szívjon mert akkor megy rá 2 vagy esetleg 3 sereg stb. De ne feledjétek el a támadott országnak 1el kevesebb a lehetősége, ugyanis ha 30-50k ról rádfokoznak bontani biztosan nem fogsz tudni (illetve tudsz csak semmi értelme) tehát igazából egy lehetőség marad vagy elfokozni vagy ahogy iron írta benyalod és kontra
de a kontrák nagy része még így is felülről fog érkezni (bár ez nagyban függ attól honnan fokoznak rád)
viszont a "másodjára" (aki felé a kontra megy) támadott országnak meglesz a 2 lehetősége, mert ő tud bontani is meg fokozni is
szerintem ez lényeges különbség, és ezen csempe javaslata segíthetne
lehet ebből sokat nem fogtok érteni de ez van
|
05-27-2010, 18:08
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Azt raknak ki, akit akarnak, akkor dobálják szét a tagokat a szélrózsa minden irányába, amikor kedvük van hozzá, de ez ne változtasson a hozott föld mennyiségén, amiért mondjuk egy klán (bocsi ati, hogy nem a témába vág ) 10 országot épített át, 10 embert rendelt a gép elé, sok-sok órát tervezgetett, és ami miatt 10 ország van kiszolgáltatott helyzetbe a környezetének.
|
Jó, hogy le nem ütöd a maradék, akár 1 tagról a 8-10k hekit
|
05-27-2010, 18:12
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Rendben!
De ettől még nem arányos az A-s büntetés a másik négy szintten kapott büntetéssel.
Akkor vagy lentebb is legyen kiskapú, vagy A-ban se legyen!
|
Mint ahogy az A-s veszteség sem, egy A-s ori elveszíthet 4 fős B-s szövi összföldjével egyenlő hekit is...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
|
|
Posting Rules
|