|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |

11-29-2009, 10:42
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Miért lenne baj, hogy valaki meg akar támadni?  A játék erről szól. Ha nem akarod, hogy megtámadnajak, akkor köss velük MNT-t.
|
Nem az a baj, hogy megakar támadni. Hanem az, hogy amint visszajövök szabadságról már küldi is rám a sereget és utána ismét szabadság, és ismét sereg.
|

11-29-2009, 10:55
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pepa
Nem az a baj, hogy megakar támadni. Hanem az, hogy amint visszajövök szabadságról már küldi is rám a sereget és utána ismét szabadság, és ismét sereg.
|
Szabi alatt nem küldheti, így kénytelen megvárni, hogy ne legyél szabin. Szerintem ő sem azt akarja, hogy szabira menj... Ez a saját egyéni választásod a helyzet kezelésére. De ez nyilván nem old meg semmit, hiszen ő ugyanúgy meg akar támadni.
|

11-30-2009, 10:34
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Nem vagyok Ati, de:
Hát, korrektnek semmiképp nem korrekt, de ha nem mészárolni / pusztítani jött, akkor szerintem a szabályokba még beleférhet. Főleg, ha hadüzit küldött, azzal ugye tudatta ráadásul, hogy márpedig ő most támadni fog. És szerintem, pár támadás még bőven belefér szabizás miatt is...
Érdemes amúgy megpróbálkozni egy üzenet írásával is (ha már megvolt, nem szóltam, bocsi  )...
|
Mi a nem korrekt benne? Az hogy meg mer támadni egy olyan országot akihez befér? Vagy az hogy egy háborúról szóló játékban sereget mer küldeni?
Én már eleve a dühöngést sem értem ...
|
The Following User Says Thank You to Reni For This Useful Post:
|
|

11-30-2009, 14:49
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
Mi a nem korrekt benne? Az hogy meg mer támadni egy olyan országot akihez befér? Vagy az hogy egy háborúról szóló játékban sereget mer küldeni?
Én már eleve a dühöngést sem értem ...
|
Az, hogy van sok-sok más ország, amit támadhatna, és hetekig csak azért van ott és figyel, hogy betámadjon, holott pontosan lehet látni, hogy nagyon visszahúzódik a védekező fél ... De az inkorrektség elég szubjektív, szóval teljesen feleslegesen tetted fel a kérdést.
Arról pedig, hogy mit mer, semmi szó nem esett, úgyhogy azt ne keverd ide.
A dühöngést én sem értem, sokkal inkább látszik egy kérdésnek, és nem dühöngésnek. De ez is egyéni, hogy ki minek nézi...
|
The Following User Says Thank You to Dus For This Useful Post:
|
|

11-30-2009, 15:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Az, hogy van sok-sok más ország, amit támadhatna, és hetekig csak azért van ott és figyel, hogy betámadjon, holott pontosan lehet látni, hogy nagyon visszahúzódik a védekező fél ... De az inkorrektség elég szubjektív, szóval teljesen feleslegesen tetted fel a kérdést.
Arról pedig, hogy mit mer, semmi szó nem esett, úgyhogy azt ne keverd ide.
A dühöngést én sem értem, sokkal inkább látszik egy kérdésnek, és nem dühöngésnek. De ez is egyéni, hogy ki minek nézi...
|
Hol írta mennyi ország van még amit támadhatna rajta kívül és hol írta hogy csak őt támadja? Hol írta hogy ő visszahúzódó magatartást mutatott? Nekem abból hogy valaki elmegy szabira nem jön ez le. (pl. aki ma elment szabira előtte szépen levezette hogy fog kicsinálni.) Honnan tudod hogy Pepa levelezett e vele, és ha igen mit, milyen stílusban? Honnan tudod hogy hetekig csak azért azért volt/van ott hogy Pepát figyelje? Egyéb okkal nem is tarztózkodhat 2 körre tőle? Nekem ezek mind nem jöttek le a hozzászólásából. Annyi a nyitott kérdés hogy szerintem ebből megítélni hogy a másik fél korrekt volt vagy nem, lehetetlenség.
|

11-30-2009, 15:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Hol írta mennyi ország van még amit támadhatna rajta kívül és hol írta hogy csak őt támadja? Hol írta hogy ő visszahúzódó magatartást mutatott? Nekem abból hogy valaki elmegy szabira nem jön ez le. (pl. aki ma elment szabira előtte szépen levezette hogy fog kicsinálni.) Honnan tudod hogy Pepa levelezett e vele, és ha igen mit, milyen stílusban? Honnan tudod hogy hetekig csak azért azért volt/van ott hogy Pepát figyelje? Egyéb okkal nem is tarztózkodhat 2 körre tőle? Nekem ezek mind nem jöttek le a hozzászólásából. Annyi a nyitott kérdés hogy szerintem ebből megítélni hogy a másik fél korrekt volt vagy nem, lehetetlenség.
|
Akkor szépen sorba, ha mindenbe bele akarsz kötni:
- Mivel ez egy olyan játék, amivel elég sokan játszanak, és minden csoportban szép számmal vannak, ezért 100%, hogy van más támadható ország.
- A visszahúzódó magatartást az egész hozzászólásában ecsetelte. Az, hogy leírja, hogy elment szabira csak azért, hogy ne legyen támadva, és utána már egy gömbözéstől is elment szabira, és utána újra elment szabira, és az, hogy ezért itt írt hozzászólást egyértelműen ezt mutatja.
- Ha Pepa szépen leírta volna neki, hogy hogy fogja kicsinálni (hát, már itt kissé ellentmondásos), akkor nem jött volna ide a fórumon rákérdezni, hogy inkorrekt-e, vagy szabálytalan-e.
- Azt nem tudom, hogy azért volt ott hetekig, hogy Pepát figyelje, de valószínűsíthető, mivel 2 körön belül már ment rá a sereg, és gömbözték is, meg jött a hadüzenet, miután visszajött, és az ellenfél mindig ugyanaz volt. Valószínűbb, hogy ő rá hajtott (őt figyelte), minthogy nem.
Lehet, hogy Neked sok minden nem jön le a hozzászólásából, de nekem az lejön, hogy Te csak azért írsz, hogy belém köss, és minden apró kis részét kifogasd az írásomnak, így ne várj tőlem több választ. Remélem Te is érzed, hogy milyen gyenge kérdések ezek, és, hogy semmi értelmük nem volt, de a kedvedért válaszoltam, érezd jól magad, nehogy ezért aludj rosszul.
Tudom, hogy úgy is válaszolni fogsz, de azért egy próbálkozás: tudom hogy milyen bunkó vagyok, meg okoskodó, igen, még azt is, hogy totál hülyeségeket írtam, meg hogy semmi alapja nincs, meg Pepa nem írt semmit erről, meg miaz, hogy valószínűbb az előbb még biztosat írtam... Igen, azt is tudom... Azt is. Nem kell leírnod...Köszi.
|

11-30-2009, 15:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Akkor szépen sorba, ha mindenbe bele akarsz kötni:
- Mivel ez egy olyan játék, amivel elég sokan játszanak, és minden csoportban szép számmal vannak, ezért 100%, hogy van más támadható ország.
- A visszahúzódó magatartást az egész hozzászólásában ecsetelte. Az, hogy leírja, hogy elment szabira csak azért, hogy ne legyen támadva, és utána már egy gömbözéstől is elment szabira, és utána újra elment szabira, és az, hogy ezért itt írt hozzászólást egyértelműen ezt mutatja.
- Ha Pepa szépen leírta volna neki, hogy hogy fogja kicsinálni (hát, már itt kissé ellentmondásos), akkor nem jött volna ide a fórumon rákérdezni, hogy inkorrekt-e, vagy szabálytalan-e.
- Azt nem tudom, hogy azért volt ott hetekig, hogy Pepát figyelje, de valószínűsíthető, mivel 2 körön belül már ment rá a sereg, és gömbözték is, meg jött a hadüzenet, miután visszajött, és az ellenfél mindig ugyanaz volt. Valószínűbb, hogy ő rá hajtott (őt figyelte), minthogy nem.
Lehet, hogy Neked sok minden nem jön le a hozzászólásából, de nekem az lejön, hogy Te csak azért írsz, hogy belém köss, és minden apró kis részét kifogasd az írásomnak, így ne várj tőlem több választ. Remélem Te is érzed, hogy milyen gyenge kérdések ezek, és, hogy semmi értelmük nem volt, de a kedvedért válaszoltam, érezd jól magad, nehogy ezért aludj rosszul.
Tudom, hogy úgy is válaszolni fogsz, de azért egy próbálkozás: tudom hogy milyen bunkó vagyok, meg okoskodó, igen, még azt is, hogy totál hülyeségeket írtam, meg hogy semmi alapja nincs, meg Pepa nem írt semmit erről, meg miaz, hogy valószínűbb az előbb még biztosat írtam... Igen, azt is tudom... Azt is. Nem kell leírnod...Köszi.
|
Tévedsz, semmi kötekedés nem volt abban amit írtam és nem is konkrétan neked szólt, mégha neked is volt címezve ... csak arról szólt hogy nekem ennyiből nem jön le hogy valaki korrekt e vagy nem, még így szájbarágósan levezetve sem.
Nem tudom elhinni hogy minden mögött rosszindulatot és bántást kell rögtön keresni és kötekednivaló felületet. Legfőképp a személyeskedésben résztvenni nem szeretnék, úgyhogy az utolsó bekezdésed vegyük úgymintha ott sem lenne  Részemről nincs se harag, se neheztelés.
Jah és meglestem iwiw-en a karatés fotódat 
király 
|
The Following 2 Users Say Thank You to Reni For This Useful Post:
|
|

11-30-2009, 18:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Tévedsz, semmi kötekedés nem volt abban amit írtam és nem is konkrétan neked szólt, mégha neked is volt címezve ... csak arról szólt hogy nekem ennyiből nem jön le hogy valaki korrekt e vagy nem, még így szájbarágósan levezetve sem.
|
Akkor itt a félreértés. 
Ugyanis én a helyzetről írtam, hogy szerintem nem korrekt dolog volt, nem pedig arról a személyről, hogy ő nem korrekt ember.
Quote:
Nem tudom elhinni hogy minden mögött rosszindulatot és bántást kell rögtön keresni és kötekednivaló felületet. Legfőképp a személyeskedésben résztvenni nem szeretnék, úgyhogy az utolsó bekezdésed vegyük úgymintha ott sem lenne  Részemről nincs se harag, se neheztelés.
|
Bocsánatot kérek, lehet egy picit túlmentem azon bizonyos láthatatlan határon. Harag, neheztelés pedig innen sincs.
Quote:
Jah és meglestem iwiw-en a karatés fotódat 
király 
|
Köszi. 
|

11-30-2009, 19:32
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Már ha itt vagy Dus!
Quote:
Originally Posted by Dus
Pl. nem rég találkoztam egy kékszámosokkal teli szövivel, ami nagyon nem tudná beütni, a törpjüket meg vígan lehetne tekercsre lopni pl. 
|
folytatnám az erre reagálást itt, hogy ne offoljam szét a topikot.
Hidd el, ha most lopnád a szövetségesemet, akkor nem lenne sokáig annyi földed, amennyi. Akkor nem volt kedvem ismerőst betámadni, ezért is írtam az üzenetet. Már a válaszod is, amit a levélre írtál lekezelő volt. Olyan, mintha valami istentudja milyen játéktudornak éreznéd magad a játékban. Kezd kicsit elszaladni veled a ló. Hidd el, annyi tartalékkal, nem tartott volna sokáig egy kis átépülés. Tudod, ilyen ez a játék...
Sajnos az utóbbi időben a stílusod teljesen elfordult, nem ilyen volt. Folyamatosan kötekszel az emberekkel, és gyakran magad elleni sértésnek veszed egy másik ember véleményét, és így nem éppen kedvesen, már-már bicskanyitogató stílusban írsz.
Remélem megpróbálsz változtatni rajta, mert lehet, hogy nem barátokat fogsz találni. Spec én mindig gondolkodok, hogy ki az, akit felvennék A-ban a klánomba... téged már nem, régen volt olyan idő, amikor megtettem volna.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following 5 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

12-01-2009, 17:36
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
|
Konkrétan meg lett mondva, hogy rám várnak. Illetve, hogy egy adott ideig ott lesznek környékemen. Ha nem támadok valakit, akkor az tényleg visszahúzódó, vagy beletörődő ( első). Nem leveleztem vele és ha valaki olvassa a hsz-emiet, akkor Ő nem feltételezi, hogy fenyegetek, opcén kifejezések használok, vagy átkozódom. Egyéb okkal tartózkodott ott, de amint lehetősége volt támadott.
De most már lényegtelen, a dolog megoldódott.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|