|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-12-2007, 16:17
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 14%
Longevity: 94%
|
|
Nyilván senki nem örül annak,ha kitiltják. Valószínűleg én sem örülnék .. viszont tartom magam annyira intelligensnek,hogy nem kezdem magam alatt a fát vágni. A regisztrációs szabályokat mindenki elfogadta azzal,hogy belekattintott abba a kis négyzetbe .. innentől kezdve mindennemű szabályszegésért felelősségrevonható. Fáy .. a cimborád szabályt szegett,megkapta érte a mindenkire ugyanúgy vonatkozó büntijét. Ebbe sajnos bele kell törődni,megvárni,míg letelik a tiltása .. addig ti bevéditek,hogy senki ne tudja bántani. Nincs igazad akkor,mikor a jogosságot vagy épp a mértéket vitatod,hisz nem kivételes esetről van szó .. hasonló szóhasználatért mindenki megkapja ugyanezt.Ha nincs igazam,akkor Ati,kérlek javíts ki ..
|

10-12-2007, 16:19
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
Miért is nem lehetne / kellene azt az orit bántani, amelyik vét a Hódító szabályai ellen???
|
Te nagyon bátor lehetsz
|

10-12-2007, 16:20
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Miért is nem lehetne / kellene azt az orit bántani, amelyik vét a Hódító szabályai ellen???
|
Lehet. Nekem nem fer bele a moralomba  Aki a foldon van, es vedtelen, nem rugdosom, ha gyilkos, akkor se 

10-12-2007, 16:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
He? Nemtom Te hogy vagy vele, de nalam a "szabvany eljaras" az, hogy kitiltott orikat nem bantunk.... Erdekes egy felfogasod van...
|
A bántunk többesszámával kire céloztál még Remy?
|

10-12-2007, 16:22
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
A bántunk többesszámával kire céloztál még Remy?
|
Senkire, de ismerek meg par embert, aki ezt vallja...  De konkretan nem gondoltam epp senkire

10-12-2007, 16:22
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Nyilván senki nem örül annak,ha kitiltják. Valószínűleg én sem örülnék .. viszont tartom magam annyira intelligensnek,hogy nem kezdem magam alatt a fát vágni. A regisztrációs szabályokat mindenki elfogadta azzal,hogy belekattintott abba a kis négyzetbe .. innentől kezdve mindennemű szabályszegésért felelősségrevonható. Fáy .. a cimborád szabályt szegett,megkapta érte a mindenkire ugyanúgy vonatkozó büntijét. Ebbe sajnos bele kell törődni,megvárni,míg letelik a tiltása .. addig ti bevéditek,hogy senki ne tudja bántani. Nincs igazad akkor,mikor a jogosságot vagy épp a mértéket vitatod,hisz nem kivételes esetről van szó .. hasonló szóhasználatért mindenki megkapja ugyanezt.Ha nincs igazam,akkor Ati,kérlek javíts ki ..
|
Bevédeni belehet , ebbe igazad van , sok igaság van a leveledbe , de ha elviszik a tekijeit , gondolok a lakitekire , a kati vari toli nem a piacra megy , javits ki ha tévedek , 1000 haki felett már jelentős kár éri az orit ( szövit)
azaz 3 büntetés 1 levélér .
|

10-12-2007, 16:25
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
Te nagyon bátor lehetsz
|
1. Valóban az vagyok... És be is tartom azokat a szabályokat, amiket elfogadtam...
2. Miért is ne lehetnék bátor? (főként ilyen szövi és ilyen hozzáállás mellett)
ui.: úgy látom, h nagyon nehezen tanulsz, pedig nem kevesen a javadat (javatokat) akartuk...

10-12-2007, 16:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Senkire, de ismerek meg par embert, aki ezt vallja...  De konkretan nem gondoltam epp senkire
|
Értem
rövid hsz.
|

10-12-2007, 16:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
1. Valóban az vagyok... És be is tartom azokat a szabályokat, amiket elfogadtam...
2. Miért is ne lehetnék bátor? (főként ilyen szövi és ilyen hozzáállás mellett)
ui.: úgy látom, h nagyon nehezen tanulsz, pedig nem kevesen a javadat (javatokat) akartuk...
|
Ezt légyszi fejtsd ki ezt nem értem.
A csoportunkba valaki nagyon a javunkat akarja  ( az anyagiakra gondoltam)
|

10-12-2007, 16:28
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Lehet. Nekem nem fer bele a moralomba  Aki a foldon van, es vedtelen, nem rugdosom, ha gyilkos, akkor se 
|
Nem is te morálodéba kell, h beférjen.. Hanem azéba, aki büntiben van...
Ezt a fajta "betyárbecsületet" nem díjazom...
|
|
Posting Rules
|