Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-01-2007, 16:23
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Ha nem törekedik felfelé, akkor nem is fogja kihasználni a lehetőséget
Ahogy olvastam a topicot nem mindenki gondolja evidensnek
Én annak gondolom

Noh azt akartam írni, hogy akkor megnőne a "töltelékorik" száma, amik semmit sem csinálnak csak arra várnak, hogy pontszám miatt vki klánba hívja őket egy-egy támadás erejéig.. aztán rájöttem, hogy ha aktív ori lenne akkor nem is lenne belőle gond, ha meg nem aktív (szabi vagy szk) akkor úgysem telnek a körei, így a %-a sem csökkenne.. így rágódva a dolgon, tulajdonképpen lehet, hogy lenne értelme kiterjeszteni ezt a lehetőséget minden játékosra, nem csak a topra korlátozni..de azt hiszem ezen még agyalok egy kicsit

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Sponsored Links
Old 09-01-2007, 16:27
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

OFF
Quote:
Originally Posted by LotR View Post
Deni talán nem a szívedcsücskeit kéne vakon támogatni a HSZ-eiddel hanem picit tényleg átlátni..
Cyby is a szívem csücske, Ő ellenzi.. így mintha némi anomáliát vélnék felfedezni az írásodban
Amúgy lehet egy nagyképű hozzászólás lesz, de véleményem szerint én jobban átlátom ezt a problémát, mint Te.. ha nem így van és erre fény derül, akkor majd természetesen bocsánatot fogok kérni
valamint nem gondolom, hogy bárkit is vakon támogatnék..
OFFoff

DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Old 09-01-2007, 18:10
Xeper Xeper is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Én annak gondolom

Noh azt akartam írni, hogy akkor megnőne a "töltelékorik" száma, amik semmit sem csinálnak csak arra várnak, hogy pontszám miatt vki klánba hívja őket egy-egy támadás erejéig.. aztán rájöttem, hogy ha aktív ori lenne akkor nem is lenne belőle gond, ha meg nem aktív (szabi vagy szk) akkor úgysem telnek a körei, így a %-a sem csökkenne.. így rágódva a dolgon, tulajdonképpen lehet, hogy lenne értelme kiterjeszteni ezt a lehetőséget minden játékosra, nem csak a topra korlátozni..de azt hiszem ezen még agyalok egy kicsit
Szerintem simán ki lehtne terjeszteni a nem toposokra is, hiszen arról beszéltünk, hogy min. 1%-nál megállna a csökkenés. Ha valaki top 30% alatt 3 klánt megjárt, és még mindig lent van, akkor sem kapna őrületesen nagy előnyt ezzel
Old 09-01-2007, 20:05
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Szerintem simán ki lehtne terjeszteni a nem toposokra is, hiszen arról beszéltünk, hogy min. 1%-nál megállna a csökkenés. Ha valaki top 30% alatt 3 klánt megjárt, és még mindig lent van, akkor sem kapna őrületesen nagy előnyt ezzel
Bírom ezt a nagylelkűséget
Most rögtön ott tartunk, hogy ez nem kizárólag az első 20 ori, hanem az összes A-s játékos érdeke.

Gondoskodtatok róla, hogy csak ti maradjatok fenn, most meg a középmezőnyt is el akarjátok takarítani. Mint a középmezőny tagja határozottan ellenzek továbbra is minden ilyen irányú könnyítést. Mikor az ovi elől "menekültünk" vállaltuk, hogy ez elég sok földet juttat a császárnak, válalljátok ti is ha be akartok támadni.

Ez a topic nagyon korán jött. Míg nincs megoldva annak a lehetősége, hogy ne csak a két topklán tarthasson tisztességesen termelő nagy törpét, addig bármiféle könnyítés, ami a nagyok ütésének elősegítését irányozza még tovább mélyíti a szakadékot.
A törpe viszont egy másik topic témája.

Utólag elolvasva úgy hangzik, mintha az egész Xepinek szólna Elnézést kérek, nem te vagy a címzett, csak az első résznek, a többi a Big Gunra vonatkozik.

Last edited by Synkel; 09-01-2007 at 20:09..
Reply With Quote
Old 09-01-2007, 20:16
Sikoly Sikoly is offline
Junior Member

Longevity: 92%

Quote:
Viszont a legnagyobb klánokban vannak a legnagyobb országok, akiket eleve sújt az 1/3-os móka, valamint az hogy ugyan területileg nagyobbak mint a kicsik (milyen meglepő ), ám készpénz ugyanannyi fér beléjük, ami azért szerintem eléggé behatárolja a lehetőségeket.. amúgy ha egy nagy klánból kiválik pár ország és csinál kis klánt, akkor azokra a kis klánokra már rögtön kikerül a sérhetetlenség felirat? vagy nem értem.. a kisebb klánok nem tudják támadni őket? ne vicceskedjünk szerintem..

Sztem részigazság.Nem kerül ki a sérthetetlenség tábla rájuk de,kiválnak és monjuk így van a célpont és köztük 20 kör.Felfokoznak leütik.De a kisklánnak csak abban az 1 körben van esélye esetleg visszamenni.Másik hogy persze ugyanannyi pénz fér egy kisebb meg egy nagyobb oriba.csakhogy aki nem félév tekiírással kezdte valamelyik 5-ös csopiban vagy nem termelt párezer kört valamelyik másik csoport tetején annak nincs sok pénze nemhogy 4.2 de lehet 1 mrd sem.Szóval a pénz miatt sztem már itt a nagy orik felé billen a mérleg.
Reply With Quote
Old 09-01-2007, 20:20
Sikoly Sikoly is offline
Junior Member

Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Bírom ezt a nagylelkűséget
Most rögtön ott tartunk, hogy ez nem kizárólag az első 20 ori, hanem az összes A-s játékos érdeke.

Gondoskodtatok róla, hogy csak ti maradjatok fenn, most meg a középmezőnyt is el akarjátok takarítani. Mint a középmezőny tagja határozottan ellenzek továbbra is minden ilyen irányú könnyítést. Mikor az ovi elől "menekültünk" vállaltuk, hogy ez elég sok földet juttat a császárnak, válalljátok ti is ha be akartok támadni.

Ez a topic nagyon korán jött. Míg nincs megoldva annak a lehetősége, hogy ne csak a két topklán tarthasson tisztességesen termelő nagy törpét, addig bármiféle könnyítés, ami a nagyok ütésének elősegítését irányozza még tovább mélyíti a szakadékot.
A törpe viszont egy másik topic témája.

Utólag elolvasva úgy hangzik, mintha az egész Xepinek szólna Elnézést kérek, nem te vagy a címzett, csak az első résznek, a többi a Big Gunra vonatkozik.
Mint a leendő középmezőny tagja csatlakozom az előttem szólóhozDD
Reply With Quote
Old 09-01-2007, 20:35
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Sikoly View Post
Sztem részigazság.Nem kerül ki a sérthetetlenség tábla rájuk de,kiválnak és monjuk így van a célpont és köztük 20 kör.Felfokoznak leütik.De a kisklánnak csak abban az 1 körben van esélye esetleg visszamenni.Másik hogy persze ugyanannyi pénz fér egy kisebb meg egy nagyobb oriba.csakhogy aki nem félév tekiírással kezdte valamelyik 5-ös csopiban vagy nem termelt párezer kört valamelyik másik csoport tetején annak nincs sok pénze nemhogy 4.2 de lehet 1 mrd sem.Szóval a pénz miatt sztem már itt a nagy orik felé billen a mérleg.
engem nagyon zavar, hogy olyan dolgokat fogtok a nagy országokra, amiket a kicsik is simán megtudnak csinálni.. nem csak a nagyok klántámadásának észrevételére van 1 köröd (ha konkrétan a ráállásra gondolunk),hanem az összes klántámadásra ez vonatkozik, tehát ennyi erővel a klántámadás gonosz, vuduzzuk meg
mert mondjuk van egy kis klán, ami nincs sehol körülötted, aztán vkit bevesznek a pont miatt és máris ott vannak melletted, aztán ha még észre sem veszed, akkor hopp sokkal többet vitt tőled, mint a nagyok..
tehát véleményem szerint kicsit eltúlozzátok ezt a "gonosz mumus nagyorik megeszik vacsira a szegény kicsi kisorikat" dolgot..

DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Old 09-01-2007, 20:39
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
bármiféle könnyítés, ami a nagyok ütésének elősegítését irányozza még tovább mélyíti a szakadékot.
Nem csak a nagyok ütését könnyítené meg, hanem a többi klán számára is elérhetőbb lenne a klánütés funkció, mert az emberek talán bátrabban lépnének be egy klánba pár ütés erejére..

DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Old 09-01-2007, 21:30
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Nem csak a nagyok ütését könnyítené meg, hanem a többi klán számára is elérhetőbb lenne a klánütés funkció, mert az emberek talán bátrabban lépnének be egy klánba pár ütés erejére..

Ez szerintem hülyeség. Lentebb nincs gond ezzel. Gigaorim sose volt, klánütésem már egy csomó. Nem jelentett gondot orit kirakni-bevenni, földet leadni. A kis és közepes klánok nem kell orit kölcsön kérjenek ha ütni akarnak, megoldják házon belül.
Reply With Quote
Old 09-02-2007, 02:21
Serg Serg is offline
Member

Activity: 3%

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
en 1 kicsit sem ertek vele 1et. teljesen 1ertelmu, hogy ezzel a kisebb klanok orijainak leverese lenne a cel. a jelenlegi rendszer celja pontosan az, hogy megakadalyozza ezt, mivel 1 ido utan nem eri meg. a javaslat celja a jelenlegi top orik bebetonozasa a helyukon. forduljatok inkabb le, nem art ha cserelodnek az orik.

mielott vki megkerdezi: nincs sok top korom, meg eltoltott idom se az a-ban. meg 1 nap es fordulok le a kek szamert. tehat engem nem erintene a valtozas, de sztem szukseg van a kisebb klanokra is, nem kell hogy idonkent kivaljon 2-3 70% barakkos ork, szetverjne barmit, aztan visszaalljon a top-klanok vmelyikebe es ujra megvarja hogy nullazodjon a ki/belepes foldleadasanak szuksegessege. un-fair.
Javaslom a súgó és a kézikönyv alapos tanulmányozását ha ennyire nem vagy tisztában az 1A val.Mond már el mennyi földet hoz egy mega ori (top1-10 ig) klántámadással 3db kb 9500 hektáros kis országtól?

Last edited by Serg; 09-02-2007 at 02:23..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules