|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-01-2007, 16:23
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Ha nem törekedik felfelé, akkor nem is fogja kihasználni a lehetőséget 
Ahogy olvastam a topicot nem mindenki gondolja evidensnek 
|
Én annak gondolom
Noh azt akartam írni, hogy akkor megnőne a "töltelékorik" száma, amik semmit sem csinálnak csak arra várnak, hogy pontszám miatt vki klánba hívja őket egy-egy támadás erejéig.. aztán rájöttem, hogy ha aktív ori lenne akkor nem is lenne belőle gond, ha meg nem aktív (szabi vagy szk) akkor úgysem telnek a körei, így a %-a sem csökkenne.. így rágódva a dolgon, tulajdonképpen lehet, hogy lenne értelme kiterjeszteni ezt a lehetőséget minden játékosra, nem csak a topra korlátozni..de azt hiszem ezen még agyalok egy kicsit 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

09-01-2007, 16:27
|
 |
Member
|
|
|
|
OFF
Quote:
Originally Posted by LotR
Deni talán nem a szívedcsücskeit kéne vakon támogatni a HSZ-eiddel hanem picit tényleg átlátni..
|
Cyby is a szívem csücske, Ő ellenzi.. így mintha némi anomáliát vélnék felfedezni az írásodban 
Amúgy lehet egy nagyképű hozzászólás lesz, de véleményem szerint én jobban átlátom ezt a problémát, mint Te.. ha nem így van és erre fény derül, akkor majd természetesen bocsánatot fogok kérni 
valamint nem gondolom, hogy bárkit is vakon támogatnék..
OFFoff
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

09-01-2007, 18:10
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
Én annak gondolom
Noh azt akartam írni, hogy akkor megnőne a "töltelékorik" száma, amik semmit sem csinálnak csak arra várnak, hogy pontszám miatt vki klánba hívja őket egy-egy támadás erejéig.. aztán rájöttem, hogy ha aktív ori lenne akkor nem is lenne belőle gond, ha meg nem aktív (szabi vagy szk) akkor úgysem telnek a körei, így a %-a sem csökkenne.. így rágódva a dolgon, tulajdonképpen lehet, hogy lenne értelme kiterjeszteni ezt a lehetőséget minden játékosra, nem csak a topra korlátozni..de azt hiszem ezen még agyalok egy kicsit 
|
Szerintem simán ki lehtne terjeszteni a nem toposokra is, hiszen arról beszéltünk, hogy min. 1%-nál megállna a csökkenés. Ha valaki top 30% alatt 3 klánt megjárt, és még mindig lent van, akkor sem kapna őrületesen nagy előnyt ezzel 

09-01-2007, 20:05
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Szerintem simán ki lehtne terjeszteni a nem toposokra is, hiszen arról beszéltünk, hogy min. 1%-nál megállna a csökkenés. Ha valaki top 30% alatt 3 klánt megjárt, és még mindig lent van, akkor sem kapna őrületesen nagy előnyt ezzel 
|
Bírom ezt a nagylelkűséget 
Most rögtön ott tartunk, hogy ez nem kizárólag az első 20 ori, hanem az összes A-s játékos érdeke.
Gondoskodtatok róla, hogy csak ti maradjatok fenn, most meg a középmezőnyt is el akarjátok takarítani. Mint a középmezőny tagja határozottan ellenzek továbbra is minden ilyen irányú könnyítést. Mikor az ovi elől "menekültünk" vállaltuk, hogy ez elég sok földet juttat a császárnak, válalljátok ti is ha be akartok támadni.
Ez a topic nagyon korán jött. Míg nincs megoldva annak a lehetősége, hogy ne csak a két topklán tarthasson tisztességesen termelő nagy törpét, addig bármiféle könnyítés, ami a nagyok ütésének elősegítését irányozza még tovább mélyíti a szakadékot.
A törpe viszont egy másik topic témája.
Utólag elolvasva úgy hangzik, mintha az egész Xepinek szólna  Elnézést kérek, nem te vagy a címzett, csak az első résznek, a többi a Big Gunra vonatkozik.
Last edited by Synkel; 09-01-2007 at 20:09..
|

09-01-2007, 20:16
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Viszont a legnagyobb klánokban vannak a legnagyobb országok, akiket eleve sújt az 1/3-os móka, valamint az hogy ugyan területileg nagyobbak mint a kicsik (milyen meglepő  ), ám készpénz ugyanannyi fér beléjük, ami azért szerintem eléggé behatárolja a lehetőségeket.. amúgy ha egy nagy klánból kiválik pár ország és csinál kis klánt, akkor azokra a kis klánokra már rögtön kikerül a sérhetetlenség felirat? vagy nem értem.. a kisebb klánok nem tudják támadni őket? ne vicceskedjünk szerintem..
|
Sztem részigazság.Nem kerül ki a sérthetetlenség tábla rájuk de,kiválnak és monjuk így van a célpont és köztük 20 kör.Felfokoznak leütik.De a kisklánnak csak abban az 1 körben van esélye esetleg visszamenni.Másik hogy persze ugyanannyi pénz fér egy kisebb meg egy nagyobb oriba.csakhogy aki nem félév tekiírással kezdte valamelyik 5-ös csopiban vagy nem termelt párezer kört valamelyik másik csoport tetején annak nincs sok pénze nemhogy 4.2 de lehet 1 mrd sem.Szóval a pénz miatt sztem már itt a nagy orik felé billen a mérleg.
|

09-01-2007, 20:20
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Bírom ezt a nagylelkűséget 
Most rögtön ott tartunk, hogy ez nem kizárólag az első 20 ori, hanem az összes A-s játékos érdeke.
Gondoskodtatok róla, hogy csak ti maradjatok fenn, most meg a középmezőnyt is el akarjátok takarítani. Mint a középmezőny tagja határozottan ellenzek továbbra is minden ilyen irányú könnyítést. Mikor az ovi elől "menekültünk" vállaltuk, hogy ez elég sok földet juttat a császárnak, válalljátok ti is ha be akartok támadni.
Ez a topic nagyon korán jött. Míg nincs megoldva annak a lehetősége, hogy ne csak a két topklán tarthasson tisztességesen termelő nagy törpét, addig bármiféle könnyítés, ami a nagyok ütésének elősegítését irányozza még tovább mélyíti a szakadékot.
A törpe viszont egy másik topic témája.
Utólag elolvasva úgy hangzik, mintha az egész Xepinek szólna  Elnézést kérek, nem te vagy a címzett, csak az első résznek, a többi a Big Gunra vonatkozik.
|
Mint a leendő középmezőny tagja csatlakozom az előttem szólóhoz  DD
|

09-01-2007, 20:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Sikoly
Sztem részigazság.Nem kerül ki a sérthetetlenség tábla rájuk de,kiválnak és monjuk így van a célpont és köztük 20 kör.Felfokoznak leütik.De a kisklánnak csak abban az 1 körben van esélye esetleg visszamenni.Másik hogy persze ugyanannyi pénz fér egy kisebb meg egy nagyobb oriba.csakhogy aki nem félév tekiírással kezdte valamelyik 5-ös csopiban vagy nem termelt párezer kört valamelyik másik csoport tetején annak nincs sok pénze nemhogy 4.2 de lehet 1 mrd sem.Szóval a pénz miatt sztem már itt a nagy orik felé billen a mérleg.
|
engem nagyon zavar, hogy olyan dolgokat fogtok a nagy országokra, amiket a kicsik is simán megtudnak csinálni.. nem csak a nagyok klántámadásának észrevételére van 1 köröd (ha konkrétan a ráállásra gondolunk),hanem az összes klántámadásra ez vonatkozik, tehát ennyi erővel a klántámadás gonosz, vuduzzuk meg
mert mondjuk van egy kis klán, ami nincs sehol körülötted, aztán vkit bevesznek a pont miatt és máris ott vannak melletted, aztán ha még észre sem veszed, akkor hopp sokkal többet vitt tőled, mint a nagyok..
tehát véleményem szerint kicsit eltúlozzátok ezt a "gonosz mumus nagyorik megeszik vacsira a szegény kicsi kisorikat" dolgot..
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

09-01-2007, 20:39
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
bármiféle könnyítés, ami a nagyok ütésének elősegítését irányozza még tovább mélyíti a szakadékot.
|
Nem csak a nagyok ütését könnyítené meg, hanem a többi klán számára is elérhetőbb lenne a klánütés funkció, mert az emberek talán bátrabban lépnének be egy klánba pár ütés erejére..
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

09-01-2007, 21:30
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Nem csak a nagyok ütését könnyítené meg, hanem a többi klán számára is elérhetőbb lenne a klánütés funkció, mert az emberek talán bátrabban lépnének be egy klánba pár ütés erejére..
|
Ez szerintem hülyeség. Lentebb nincs gond ezzel. Gigaorim sose volt, klánütésem már egy csomó. Nem jelentett gondot orit kirakni-bevenni, földet leadni. A kis és közepes klánok nem kell orit kölcsön kérjenek ha ütni akarnak, megoldják házon belül.
|

09-02-2007, 02:21
|
Member
|
|
Activity: 3%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
en 1 kicsit sem ertek vele 1et. teljesen 1ertelmu, hogy ezzel a kisebb klanok orijainak leverese lenne a cel. a jelenlegi rendszer celja pontosan az, hogy megakadalyozza ezt, mivel 1 ido utan nem eri meg. a javaslat celja a jelenlegi top orik bebetonozasa a helyukon. forduljatok inkabb le, nem art ha cserelodnek az orik.
mielott vki megkerdezi: nincs sok top korom, meg eltoltott idom se az a-ban. meg 1 nap es fordulok le a kek szamert. tehat engem nem erintene a valtozas, de sztem szukseg van a kisebb klanokra is, nem kell hogy idonkent kivaljon 2-3 70% barakkos ork, szetverjne barmit, aztan visszaalljon a top-klanok vmelyikebe es ujra megvarja hogy nullazodjon a ki/belepes foldleadasanak szuksegessege. un-fair.
|
Javaslom a súgó és a kézikönyv alapos tanulmányozását ha ennyire nem vagy tisztában az 1A val.Mond már el mennyi földet hoz egy mega ori (top1-10 ig) klántámadással 3db kb 9500 hektáros kis országtól?
Last edited by Serg; 09-02-2007 at 02:23..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|