Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-23-2006, 11:36
SiMON SiMON is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by dreaman68 View Post
ezt nem vágom ha lebontod a bányákat akkor az sima hekik lesznek azt meg nem lehet visszaépíteni bányává

Ez igaz valóban nem lehet viszont egy teljes célzott fedezéssel, rengeteg bányát vissza lehet szerezni. és az átépüléshez nem kell maximálisan lebontani minden bányát a szövi már sokat tud kezdeni 35% barakkal. Igy is meg lehet hagyni 2-2% ot mindenből és az már szépen hoz nyerset.

1, átépülés
2, szövi ütés
3, fedezés

és lehet ujra termelni ha nincs gond.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-24-2006, 17:56
Burning Burning is offline
Member

Longevity: 97%

ja általában a szöviháborúk nem húzódnak el egy hétnél többre és addig ki birod nyersi nélkül is utánna meg mint simon modta simán visszafedezed a hekit, de még az is lehet, hogy szöviháború közben tud földre menni és már akkor visszajöhet egy pár lelőhely.
Reply With Quote
Old 10-29-2006, 15:10
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Kiraktam 1000-ért fegyvert (mást nem is termelek, itt 5-ös szinten, még 1,5K tolival is ellopom, ami kell) erre elviszik a rablók, amikor pár napja még 1500fölött is simán megvették!!!

Remélem 4-es szinten több hasznát veszem a törpének, mert nem akarok váltani!
Bár a tekilopás elég bosszantó, de van egy varis a szöviben, aztán kis átalakítás után, jó esély van a bosszúra. Aztán hátha leszoknak róla.
Reply With Quote
Old 10-29-2006, 15:15
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 20%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Kiraktam 1000-ért fegyvert (mást nem is termelek, itt 5-ös szinten, még 1,5K tolival is ellopom, ami kell) erre elviszik a rablók, amikor pár napja még 1500fölött is simán megvették!!!
Pár napja? Ha piacolni akarsz, akkor nem párnaponta kell az árváltozásokat figyelni ám!
Old 10-29-2006, 15:26
Senior Member

Úgy értettem, hogy előző héten is 1500fölött volt, meg még pár napja is, most meg alatta volt, én meg kiraktam 1000ért (800körül volt az ár, amikor kiraktam), ami még olcsó is, erre elviszik a rablók.

Egyébként épp arra akartam utalni, hogy 5. szinten nem olyan jó stratégia piacozni a törpével. Inkább elmegyek fosztogatni, meg lopkodni (szerencsére mindig van kit), mondjuk egy hullát, aki otthon hagy 50millát, 0katonával.
Reply With Quote
Old 10-29-2006, 15:32
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Úgy értettem, hogy előző héten is 1500fölött volt, meg még pár napja is, most meg alatta volt, én meg kiraktam 1000ért (800körül volt az ár, amikor kiraktam), ami még olcsó is, erre elviszik a rablók.

Egyébként épp arra akartam utalni, hogy 5. szinten nem olyan jó stratégia piacozni a törpével. Inkább elmegyek fosztogatni, meg lopkodni (szerencsére mindig van kit), mondjuk egy hullát, aki otthon hagy 50millát, 0katonával.

Jól lehet ott is piacozni, no de a piacozás nem abból áll, hogy kirakod az árut, és ennyi. Folyamatosan figyelni kell, foglalkozni azzal, hogy a Tied legyen a piacon stb. Ehhez rengeteg idő és pénz kell. Ha ez nincs, akkor add el picit az akcuális piaci ár alatt, akkor szinte biztos, hogy megveszik, de nyilván kevesebbet is keresel rajta.
Old 10-29-2006, 15:36
Senior Member

Ja ez igaz, csak 3piacra lépéssel nem könnyű mindig figyelni, ha szerencséje van az embernek 800-ért tud katonát venni (egy kedves helytartótól)

Majd 4. szinten ráállok a kereskedésre rendesebben, ott talán meg is éri, sztem itt nem igazán. (de ez csak egy vélemény)
Mondjuk agyag árát nem lehet fölvinni 100-ra, mert annyi pénz nincs a világon, hogy minden 3-nál drágábbat megvegyen az ember. (Aztán meg úgyis lenyomja valaki )
Reply With Quote
Old 10-29-2006, 17:52
Burning Burning is offline
Member

lenne egy kérédsem. a piacon az van kiírva 3-szor térhetsz be mindenkihez, de még piaci épület nélkül is 5* mehetek be. nem
Reply With Quote
Old 10-29-2006, 17:54
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Burning View Post
lenne egy kérédsem. a piacon az van kiírva 3-szor térhetsz be mindenkihez, de még piaci épület nélkül is 5* mehetek be. nem
Remélem ez csak egy nagyon rossz poén akart lenni, és nem a súgó/fórumolvasás teljes hiánya.
Old 10-29-2006, 17:57
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Burning View Post
Ha VIP vagy akkor 5belépőd van.. ésömm.. a piacnak mint épületnek semmi köze nincs a piachoz..

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules