|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |
03-29-2006, 17:06
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Már csak egyet mondj el nekem, ez miért volna off?
Egyébként a Galaxis utikalaúz stopposoknak tényleg jó könyv, de a kedvenceim közé nem sorolnám
|
Csaka azért mert már vagy 2odalt telebeszéltek a fantasy-s (vagy nem tom) könyvekkel. Én meg ahhoz nem sokat tok hozzátenni,mert csak kettőt olvastam,és az ő beszélgetésüket offoltam Vágod? Azért köszi,hogy figyelsz rám,ha azt mondtad volna,hogy a Galaxis a legjobb akkor még zöldet is kapnál. Mondjuk szerintem sem az egész a legjobb hanem az első 3 rész. a többiben már sok a kavarás,és nem tetszik.
|
03-29-2006, 21:44
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by spirit..
Csaka azért mert már vagy 2odalt telebeszéltek a fantasy-s (vagy nem tom) könyvekkel. Én meg ahhoz nem sokat tok hozzátenni,mert csak kettőt olvastam,és az ő beszélgetésüket offoltam Vágod? Azért köszi,hogy figyelsz rám,ha azt mondtad volna,hogy a Galaxis a legjobb akkor még zöldet is kapnál. Mondjuk szerintem sem az egész a legjobb hanem az első 3 rész. a többiben már sok a kavarás,és nem tetszik.
|
Affene ezt elpuskáztam
Egyébként ritkán mondom egy könyvröl, hogy a kedvenceim közé tartozik, nagyon sok jó könyvet olvastam már és a Galaxis utikalaúz az egyik közülük
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|
03-29-2006, 21:48
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
nagyon sok jó könyvet olvastam már és a Galaxis utikalaúz az egyik közülük
|
Az valóban nagyon aranyos, a maga sajátos humorával, ami nekem nagyon bejött.
|
03-29-2006, 21:50
|
|
Member
|
|
|
|
A Galaxis Útikalauz Stopposoknak az egyik kedvencem....
most amúgy Robert N. Charrette - Sose kezdj Sárkánnyal ... (SRos könyv )
|
03-30-2006, 16:15
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az valóban nagyon aranyos, a maga sajátos humorával, ami nekem nagyon bejött.
|
Engem is éppen ez fogott meg,nekem annyi hülyeség nem jut eszembe 50 év alatt,mint ami abban a könyvben van
|
03-30-2006, 17:29
|
|
Member
|
|
|
|
Barátomtól most kaptam meg a Gyűrűk urát egy olyan kiadásban amiben az összes kötet benne van. Csak az a baj hogy nincs rá időm hogy itthon olvassak és mivel ez így igen vaskos vonaton nem szeretném elővenni mert a végén azt hiszik az utasok hogy bántani akarok valakit
Mivel láttam a fimeket remélem megint bebizonyosodik hogy a filmek gyenge próbálkozások a könyvekhez képest.
|
03-31-2006, 10:11
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Morisz
Barátomtól most kaptam meg a Gyűrűk urát egy olyan kiadásban amiben az összes kötet benne van. Csak az a baj hogy nincs rá időm hogy itthon olvassak és mivel ez így igen vaskos vonaton nem szeretném elővenni mert a végén azt hiszik az utasok hogy bántani akarok valakit
Mivel láttam a fimeket remélem megint bebizonyosodik hogy a filmek gyenge próbálkozások a könyvekhez képest.
|
azta...akkor az valóságos önvédelmi fegyver
én most kezdem el 3adjára...nem bírom megunni
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
03-31-2006, 13:27
|
|
Member
|
|
|
|
Hát, a Galaxis Utikalauz sorozat tényleg jó, de ajánlom emellett mindenkinek figyelmébe a Terry Pretchet könyveket is (Korongvilág könyvek), eszetlen súlyosak...
Kedvenc könyvek között említeném a Dragonlacne sorozat első 3 részét is, valamint a Silmarilok-at is (egy barátom ebben a témában annyira fanatikus, hogy a Tolkien regényeket eredeti nyelvezetében olvasgatja és ez a Silmarilok esetében nem kis teljesítmény).
És születnek emberek.
|
03-31-2006, 17:37
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Hát, a Galaxis Utikalauz sorozat tényleg jó, de ajánlom emellett mindenkinek figyelmébe a Terry Pretchet könyveket is (Korongvilág könyvek), eszetlen súlyosak...:)
Kedvenc könyvek között említeném a Dragonlacne sorozat első 3 részét is, valamint a Silmarilok-at is (egy barátom ebben a témában annyira fanatikus, hogy a Tolkien regényeket eredeti nyelvezetében olvasgatja és ez a Silmarilok esetében nem kis teljesítmény).
|
igen, igen Terry Pratchett, nagyon jó:) Korongvilág könyveket is szeretem tőle, de a nagy kedvencem a manák trilógiája sorozat:)
|
04-04-2006, 18:39
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
igen, igen Terry Pratchett, nagyon jó Korongvilág könyveket is szeretem tőle, de a nagy kedvencem a manák trilógiája sorozat
|
egy kérdés,mivel még sohasem hallottam róla. Milyen stílusú könyveket ír? lehet,hogy engem is érdekelne. De most éppen egy fantasztikus könyvet olvasok: Oláh Zsuzsa Biológia-tankönyvsorozatát. Emelt bioszérettségire készülök...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
|
|
Posting Rules
|