|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
01-27-2006, 21:43
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
"Junior Member", ez van odaírva ez közel sem azt jelenti, hogy témagazda
|
Nem baj ,de én csináltam a témát :P másnak eszébe se jutott és egy egészen jól menő téma
|
01-27-2006, 21:49
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Északföld
Alku nincs No no azt senki sem mondta, hogy klánt is kapnál hozzá.
|
akkor pontositsunk! Minimum a mostani allapotaban, klan nelkul! Amugy nem erdekes hogy klanos vagy nem klanos...
amugy tobbre szamitottam... meglepoen keves tobb ev munkajaert 2 havi minimal ber! Szerintem tedd hozza hogy 100.000 euro vagy modositsd vagy az elso szamat vagy tegyel hozza 1 nullat, mert lehet ostromolni fognak erte! (tedd ki licitre)
01-27-2006, 21:50
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ákos
Sohase restartoltam. Az 5-iken még a sugó alapján úgy építettem a piacokat, mint ahogy az ott meg volt írva. A 3-ik szinten futottam össze pár fanatikussal, aztán a másodikon már csak a bebástyázódott pár fő volt fölöttem. Az 1/A-ban ismét annyira zöldfülű voltam, hogy csak na, de közel egy év után a fanatizmusomnak köszönhetően a legjobbak közé kerültem.
Akkor még nem volt személyiség, de már démontojás se volt. Volt helyette más. Mondom: mindig is az aktuális környezetnél kell jobbnak lenni vagy ellenük ellenálló maradni valahogy.
|
Hogyan tudok jobb lenni az aktuális környezetmnél, ha az ork harcos tudós tábornok, én meg elf kereskedő vagyok, ő klánraktárból etet, nem tart tolit, és varit is alig. Hogyan védjem meg ez ellen a brutális erő ellen magam egyedül, ha ori-az-orit támadja, alulról? Hogyan rakjam teli a klánraktárt, ha nem egy milliárddal léptem fel, hanem mondjuk 50 millióval, ami kell tekikre, meg fegyverre, mert írni már luxus? Nekem kell a vari, mert védekeznem kell, kell a toli, mert nem fél tőlem a tolis, hogy beütöm, ergó, sosem lesz olyan seregem, hogy megfoghassam. Tévedek?
|
01-27-2006, 21:53
|
|
Member
|
|
|
|
[quote=Wanax]akkor pontositsunk! Minimum a mostani allapotaban, klan nelkul! Amugy nem erdekes hogy klanos vagy nem klanos...
amugy tobbre szamitottam... meglepoen keves tobb ev munkajaert 2 havi minimal ber! Szerintem tedd hozza hogy 100.000 euro vagy modositsd vagy az elso szamat vagy tegyel hozza 1 nullat, mert lehet ostromolni fognak erte! (tedd ki licitre)
Nem vagyok én nagyra vágyó
Azért hozzá kell tegyem, hogy ez nekem játék, tehát ha munkának tekintettem volna, akkor legalább 10M-t kerestem volna ez idő alatt.
Jah és jó Magyar keményvaluta
Persze komoly kitételek vannak, de azt csak MSN-n lehet megbeszélni
|
01-27-2006, 21:55
|
Junior Member
|
|
|
|
Van egy kérdésem! Miért nem lehet kettészedni a csapatot? Az egyikben lennének az 1 személyiségűek, a másikban a több személyiségűek. Legalább az 1-ben meg lehetne ezt oldani? Akkor mindenki méltó ellenféllel kerülhetne szembe, nem?
|
01-27-2006, 21:57
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Macal
Van egy kérdésem! Miért nem lehet kettészedni a csapatot? Az egyikben lennének az 1 személyiségűek, a másikban a több személyiségűek. Legalább az 1-ben meg lehetne ezt oldani? Akkor mindenki méltó ellenféllel kerülhetne szembe, nem?
|
Ha jól megnézed a TOP klán orijai 1 személysiégűek ,szerintem egy 5-6 személysiégű, több fős klánnak sok esélye lehetne, ki lehet hazsnálni a személyiségeket.
Elf orival pedig nem nehéz. Ne tartsál kocsmát, helyette legyen tanyád rendesen és bankod 200, így még simán be lehet védeni egy elf orit és vari sem kell neki sok, a lé meg magától jön
|
01-27-2006, 21:59
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Hogyan tudok jobb lenni az aktuális környezetmnél...
|
Lecsupaszítva a tényeket, ez (szám)adatokon alapuló játék, amiben jelen felállás szerint tényleg elég esélytelen vagy. A helyzetet, lelki beállítottságodat nem ismerem, csak azt, hogy a felvázolt esetben a számok ellened beszélnek. Kivárás, MNT, ütőképes szövetségesek felkutatása.
|
01-27-2006, 22:00
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Északföld
Ha jól megnézed a TOP klán orijai 1 személysiégűek ,szerintem egy 5-6 személysiégű, több fős klánnak sok esélye lehetne, ki lehet hazsnálni a személyiségeket.
Elf orival pedig nem nehéz. Ne tartsál kocsmát, helyette legyen tanyád rendesen és bankod 200, így még simán be lehet védeni egy elf orit és vari sem kell neki sok, a lé meg magától jön
|
Köszi a tanácsot! Sajna már csak egy újrakezdésem van, azt még tartogatom. Mekkora az " erőkülönbség a legfelső klán és a második között? De nem is akarok ebbe belemenni, mert ez engem, már elnézést, nem érint, és nem is érdekel. Dehogy akarok én odáig felmenni.
|
01-27-2006, 22:03
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ákos
Lecsupaszítva a tényeket, ez (szám)adatokon alapuló játék, amiben jelen felállás szerint tényleg elég esélytelen vagy. A helyzetet, lelki beállítottságodat nem ismerem, csak azt, hogy a felvázolt esetben a számok ellened beszélnek. Kivárás, MNT, ütőképes szövetségesek felkutatása.
|
No, végre elérkeztünk a problémámhoz, csak sikerül megértetnem. Nem akarok klánba lépni, de rámkényszeríti a játék valaki másnak az akaratát, érted? Önerőből meg nem lehet megoldani sajnos, és nekem ez esik rosszul. Makacs ember vagyok, szeretném egyedül megcsinálni, az meg a halálom, ha más rám akarja erőltetni a saját akaratát.
|
01-27-2006, 22:10
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
No, végre elérkeztünk a problémámhoz, csak sikerül megértetnem. Nem akarok klánba lépni, de rámkényszeríti a játék valaki másnak az akaratát, érted? Önerőből meg nem lehet megoldani sajnos, és nekem ez esik rosszul. Makacs ember vagyok, szeretném egyedül megcsinálni, az meg a halálom, ha más rám akarja erőltetni a saját akaratát.
|
Őszintén: csináld azt, amihez kedved van, és amiben élvezetet találsz. Ha az A-ban nem megy, akkor jegeld le az országot, és bízz abban, hogy egyszer majd olyan lessz a helyzet, ami Neked kedvez. (Lehet, hogy már most is az, csak még nem jöttél rá a nyitjára.) Kísérletezz az anarchban, vagy mutass nagyobb aktivitást a többi szinten.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)
|
|
Posting Rules
|