|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Fontos események Nagyobb anarchista háborúk, vagy csak kisebb viták lerendezése -- itt nem válik az idő martalékává... |
12-11-2010, 11:14
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Érdekesség: Totya sincs "biztonságban", mert bár nincs még benevezve az illető, de már van, aki több ponttal rendelkezne, ha be lenne nevezve. És benevezni még jócskán be lehet.
|
Én tudom, hogy kire gondolsz de ő valszeg nem is fog benevezni
|
12-11-2010, 11:25
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
Én tudom, hogy kire gondolsz de ő valszeg nem is fog benevezni
|
Nem kötelező benevezni.
|
12-11-2010, 11:27
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Engem az erdekelne, miert kell ilyen balladai homallyal irni az egeszrol. Mivel ez anarch(szerintem) a resztvevok nem tiltakoznanak pontosabb tajekoztatas ellen.
Sot, egy extra izgalmat adna, hogy esetleg azt uti vki, aki epp elotte van. Talan a nevezett orszaglistak is publikusak lehetnenek. (aki bevallalja, es miert ne tennek?)
(De ez csak maganvelemeny, csak nem ertem, hogy ha mar anarch, miert kell ennyire titkolozni)
|
|
12-11-2010, 11:29
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Mivel ez anarch(szerintem) a resztvevok nem tiltakoznanak pontosabb tajekoztatas ellen.
Talan a nevezett orszaglistak is publikusak lehetnenek. (aki bevallalja, es miert ne tennek?)
|
Több konkrét kérés is érkezett ezügyben, hogy ne legyenek az országlisták nyilvánosak, és mivel a pontos foglalási számból könnyen ki lehetne számolni az eseményeket nézve, hogy melyik országokkal lett ütve az adott mennyiség, ezért a pontos pontszám is árulkodó lenne.
|
12-11-2010, 11:31
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Több konkrét kérés is érkezett ezügyben, hogy ne legyenek az országlisták nyilvánosak, és mivel a pontos foglalási számból könnyen ki lehetne számolni az eseményeket nézve, hogy melyik országokkal lett ütve az adott mennyiség, ezért a pontos pontszám is árulkodó lenne.
|
Annak fenyeben hogy publikus orszaglistak is vannak kulson, ezt elegge furcsanak tartom a resztvevok szemszogebol. Mitol felnek?
12-11-2010, 11:33
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Annak fenyeben hogy publikus orszaglistak is vannak kulson, ezt elegge furcsanak tartom a resztvevok szemszogebol. Mitol felnek?
|
Azokban sem biztos, hogy mindenkinek minden országa szerepel.
|
12-11-2010, 12:53
|
Junior Member
|
|
Longevity: 74%
|
|
Quote:
Sot, egy extra izgalmat adna, hogy esetleg azt uti vki, aki epp elotte van. Talan a nevezett orszaglistak is publikusak lehetnenek. (aki bevallalja, es miert ne tennek?)
|
Szerintem ez már elbukik ha vki pont ezen taktikából csak az utolsó napokban nevezne be, de az ütései kezdektől számítanak.
Az orilistával nem sokra mennél.... varisok, tolisok közösbe vannak... használják többen, de más mailen is lehetnek segítő orik.
Üsd azokat Remy akik sok földet szereztek
|
12-11-2010, 13:00
|
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zordi
Szerintem ez már elbukik ha vki pont ezen taktikából csak az utolsó napokban nevezne be, de az ütései kezdektől számítanak.
Az orilistával nem sokra mennél.... varisok, tolisok közösbe vannak... használják többen, de más mailen is lehetnek segítő orik.
|
mondjuk téged :P
|
12-11-2010, 13:04
|
Junior Member
|
|
Longevity: 74%
|
|
igen, én is akartam javasolni Ts-nek, hogy ha téged üt hamarabb utólér, mintha mindketten engem....
|
The Following User Says Thank You to Zordi For This Useful Post:
|
|
12-11-2010, 14:19
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zordi
|
En csak szurkolok, es sokkal erdekesebb lenne igy szamomra.
|
|
Posting Rules
|