|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
View Poll Results: Mozi vagy Dvd
|
Rendszeresen járok moziba, mert jobb, mint a dvd
|
|
14 |
16.09% |
Csak dvd-zek,mert olcsóbb és kényelmesebb
|
|
20 |
22.99% |
Csak dvd-zek,mert jobb
|
|
4 |
4.60% |
ritkán járok moziba,de a dvd az első
|
|
45 |
51.72% |
nem nézek filmeket,mert butaság
|
|
4 |
4.60% |
04-01-2008, 15:52
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dr Rozi rendel
Men rémlik, hogy láttam volna.... írnál hozzá egy kis kedvcsinálót?
|
Emlékeimben kotorászok vadul
Volpone egy csaló, aki Itáliában (tehát valamikor a 18-dik században) városról városra járva adja ki magát haldokló nemesembernek, hogy a város gazdagjai ajándékokkal halmozzák el, hogy rájuk haggya a vagyonát. De miután begyűjti az adományokat, mindig továbbáll. A film jelenében is valami hasonló zajlik, némi (na jó, történetesen jó sok) csavarral
Egy nagyon jó humorú vígjáték, még harmadszori nézésre is tetszett
|
04-01-2008, 18:19
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Én ma néztem meg a Bűbáj című mese-vígjátékot. A mese világban él egy gyönyörű, de naiv lány, akiért egy nap eljön a herceg, hogy nőül vegye, de a herceg mostoha anyja a való világba száműzi a lányt. Követi a hercege és kedvenc mókusa. A lány az igaz szerelmet hirdeti, de nem talál megértő fülekre az emberek között. végül beleszeret egy férfiba, a herceg meg a férfi menyasszonyábaé s happy end. Örök tanulság: a mókusok sokkal hűségesebbek és jobb szinészek, mint a kutyák.
|
04-02-2008, 09:03
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
Emlékeimben kotorászok vadul
Volpone egy csaló, aki Itáliában (tehát valamikor a 18-dik században) városról városra járva adja ki magát haldokló nemesembernek, hogy a város gazdagjai ajándékokkal halmozzák el, hogy rájuk haggya a vagyonát. De miután begyűjti az adományokat, mindig továbbáll. A film jelenében is valami hasonló zajlik, némi (na jó, történetesen jó sok) csavarral
Egy nagyon jó humorú vígjáték, még harmadszori nézésre is tetszett
|
Így sem ismerős... de meg fogom majd nézni
Tegnap este a Vészhelyzetet néztem megkíméllek benneteket a tartalmától.... Viszont előző este a War című filmet. Mielőtt megnéztem az egekig magasztalták nekem . Mitnemondjak... annak aki szereti a zsarus, mitöbb korrupt zsarus, bosszúállós zsarus, néha verekedős zsarus filmetket, pláne, ha abban Jet Li, és a Szállítóból jól ismert Jason Stathman játsza a főszerepet, az szerintem nem csalódhat. Pláne, ha azt elárulom, hogy a végén persze nem várt fordulat teszi érdekesebbé a filmet.
A sztoriról csak annyit, hogy a középpontban a japán és a kínai maffia harca áll , ami persze nem véletlenül generálódott Tehát egész sok ferdeszeműt láthatunk
|
04-04-2008, 02:22
|
Senior Member
|
|
Activity: 4%
|
|
Quote:
Így sem ismerős... de meg fogom majd nézni
Tegnap este a Vészhelyzetet néztem megkíméllek benneteket a tartalmától.... Viszont előző este a War című filmet. Mielőtt megnéztem az egekig magasztalták nekem . Mitnemondjak... annak aki szereti a zsarus, mitöbb korrupt zsarus, bosszúállós zsarus, néha verekedős zsarus filmetket, pláne, ha abban Jet Li, és a Szállítóból jól ismert Jason Stathman játsza a főszerepet, az szerintem nem csalódhat. Pláne, ha azt elárulom, hogy a végén persze nem várt fordulat teszi érdekesebbé a filmet.
A sztoriról csak annyit, hogy a középpontban a japán és a kínai maffia harca áll , ami persze nem véletlenül generálódott Tehát egész sok ferdeszeműt láthatunk
|
Szombaton fogom megnézni a Wart
Tegnap a Mézengúz című rajzfilmet néztem meg.Nekem tetszett,aki teheti nézze meg.
Rövid tartalom:
Quote:
A Barry B. Benson nevű méh most végzett a főiskolán, és csalódottan kell tudomásul vennie, hogy az élet számára egyetlen pályát kínál: a mézet. Ám hősünket nem olyan fából faragták, hogy csak úgy beálljon a nyájba, jobban mondva a rajba. Sikerül kiharcolnia, hogy a pollengyűjtő osztag magával vigye egy körútra a kason kívülre, a nagyvilágba...
És itt kezdődnek az igazi bonyodalmak. Egy virágnak nézett teniszlabda, egy kis eső, no meg egy jószívű hölgy, és Barry élete fenekestül felfordul.
|
|
04-04-2008, 08:53
|
Member
|
|
|
|
[quote=Attila(:;168360]Szombaton fogom megnézni a Wart
Nem fogsz csalódni benne!
Majd írd meg hogy tetszett!
|
04-04-2008, 12:11
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Rendben
Ma éjjel a dogma című filmet néztem,de bealudtam.
Mondjuk annyira nem vágott földhöz az eleje.Te láttad már?
|
04-06-2008, 13:57
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Megnéztem tegnap
Hát jobbat vártam ettől a filmtől.
Tulajdonképpen az egész film a csihi-puhi csitt-csatt,öljünk gyilkoljunk meg ehhez hasonlóról szól
Egyszer meglehet mondjuk nézni,de nem a kedvenc filmem
|
04-07-2008, 08:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Megnéztem tegnap
Hát jobbat vártam ettől a filmtől.
Tulajdonképpen az egész film a csihi-puhi csitt-csatt,öljünk gyilkoljunk meg ehhez hasonlóról szól
Egyszer meglehet mondjuk nézni,de nem a kedvenc filmem
|
Mit vártál Jet Lee-től, hogy Colombo- módjára fogja felgöngyölíteni a sztori eseményeit? Ez ilyen lett... nekem sem vált kedvencemmé
A Dogmát nemhinném, hogy láttam, ha mégis, biztos a felejthető, sőőt, könnyen felejthető kategórába tartozik
A 7végén meg aludtam
Nix új mozifilm
|
04-07-2008, 10:24
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Én tegnap este megnéztem az Interjú a vámpírral. Brat Pitt és Tom Cruise játszott benne. A film nagyon elvont. A forgatásásnak céljának értelmére nem jöttem rá, arra se, hogy igazából miről szól, de biztos jó, hogy úgy van ahogy.
|
04-07-2008, 10:32
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Én tegnap este megnéztem az Interjú a vámpírral. Brat Pitt és Tom Cruise játszott benne. A film nagyon elvont. A forgatásásnak céljának értelmére nem jöttem rá, arra se, hogy igazából miről szól, de biztos jó, hogy úgy van ahogy.
|
...ezt a filmet én is elkezdtem nézni....
...és hasonló gondolatok gyötörtek, mikor kikapcsoltam ...és ezek azóta is gyötörnek...és gyötörnek...és gyötörnek...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|