Ez az én kis városom,bárkitől kérdezel rólam útbaigazit.Engem mindenki ismer,az 5 éves gyerektől a 100 éves bácsikáig mindenki.De ha megálsz egy ponton a városban ,előbb ,utóbb ott fogok elvonulni.Derék bajszomról,épitő jellegű testalkatomról felismersz.
Rakit ismered ? Flinta Csaba azt hiszem
illetve mintha Györgypál Atti is onnan játszott volna annó
__________________ Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Persze hogy igen.Mindkettő jó ismerősöm.De most hogy mondod Atiék házat épitettek egy szomszédos faluban,ami azóta Keresztúr utcája lett.Igy lett Ati ismét keresztúri.Nem szabadul innen.Viszont rég nem láttam ,na holnap megtudom mi van vele.
__________________ "Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, hiszek az isteni örök igazságban, hiszek Magyarország feltámadásában!"
Lesz még bukarest MAGYAR falu Meduza Electronics
The Following User Says Thank You to Eke For This Useful Post:
Persze hogy igen.Mindkettő jó ismerősöm.De most hogy mondod Atiék házat épitettek egy szomszédos faluban,ami azóta Keresztúr utcája lett.Igy lett Ati ismét keresztúri.Nem szabadul innen.Viszont rég nem láttam ,na holnap megtudom mi van vele.
Atti tanított meg játszani Raki meg fogadott apám volt annó X fórumon DD régi szép idők
__________________ Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Atinak meg én voltam a mentora ,még a régi szép időkben.Rakival a tegnap is találkoztam batyogott az úton fülében a talán odanőtt handsfree(vagy hogyismondják).Igérem neked hogy ha itt leszel eléd cibállom mindkét emberkét.Jófejek.
__________________ "Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, hiszek az isteni örök igazságban, hiszek Magyarország feltámadásában!"
Lesz még bukarest MAGYAR falu Meduza Electronics
The Following User Says Thank You to Eke For This Useful Post:
Nem lehetek eleg halas azert, hogy vegre valahara eljutottam Erdelyorszagba, s megismerhettem a legnagyszerubb embereket, a legcsodalatosabb videket kerek e vilagon.
Amig az ember nem teszi be labat e videkre, s nem ismerkedik meg paratlansagaval (gondolok ezalatt az itt elokre is), nem tudja, hogy eddig mit veszejtett.
Koszonom!