|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
12-23-2006, 20:30
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Ati és Zsáni, tűnés Remy flörtös topicjába, ha megint nem birtok magatokkal
|
na de kérlek
ne zavarkodjatok el minket
|
12-23-2006, 21:52
|
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
na de kérlek
ne zavarkodjatok el minket
|
cafatka!!
|
12-24-2006, 00:37
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Régebb nem volt szokás teleszemetelni a megbeszélés topicocat, remélem karácsony után megint visszatérünk az alapvetéshez.
|
12-24-2006, 00:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Erről a szinesités-kényszerről mindig az ágyúk-ostromtornyok-hobbitok meg hasonló javaslatok jutnak eszembe... Szerintem bőven elég kombinációs lehetőség van most is: 8 faj, 9 személyiség, 5 (na jó, 7) féle továbbképezett egység, stb..
|
hmm. általában egyetértek, én sem szeretek működő dolgokat variálni
ám:
az a helyzet, hogy pl. egy félelffel akarok nyomulni az 5. szinten, és van teszem azt 9 személyiségem, mire is jó az?
tudós, tolvaj ezek kellenek, és?? vándor értelmetlen, kivéve, ha visznek a szövik felfelé, tábornok, harcos teljesen értelmetlen, kereskedő, gazdálkodó úgyszintén, varázsló lehetek, meg tulélő is, bár ezt elvből nem választom soha, tehát összesen 2 értelmes, és 3 erőltetettet választok a 9 helyett...
hol van itt kihasználva bármi is?
mindenképpen kellenének még használható személyiségek, vagy egy 10., ami lehet táposabb
|
12-24-2006, 00:46
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by NorB
ám:
az a helyzet, hogy pl. egy félelffel akarok nyomulni az 5. szinten, és van teszem azt 9 személyiségem, mire is jó az?
tudós, tolvaj ezek kellenek, és?? vándor értelmetlen, kivéve, ha visznek a szövik felfelé, tábornok, harcos teljesen értelmetlen, kereskedő, gazdálkodó úgyszintén, varázsló lehetek, meg tulélő is, bár ezt elvből nem választom soha, tehát összesen 2 értelmes, és 3 erőltetettet választok a 9 helyett...
mindenképpen kellenének még használható személyiségek, vagy egy 10., ami lehet táposabb
|
Szerintem félelfnek a tudós, tolvaj, túlélő után leginkább a harcost érdemes választania, a zsákmányhoz ugyanis szépen ad hozzá, sőt a gazdálkodó se rossz.
Ettől függetlenül engem nem zavarna, ha lenne egy igazán tápos személyiség csak 9-es fölött választhatóan. Egyéb esetleg a korábban felvetett építész lenne aminek értelme is van, és nem lehet túlzottan tápos variációkat kihozni belőle.
Régebben futott egy topic asszem Monro jegyezte, ahol a meglévő személyiségeket változtatta volna meg, hogy mindnek legyen gyakorlati haszna is, és szerintem igazából ez lenne a járható út.
|
12-24-2006, 09:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
ám:
|
1. Szerintem a gazdálkodó még a félelfnek is jó, tübb gabonatermelés-kevesebb tanya-több bármi más (már ha tartasz tanyát, viszont serintem a tübbség nem tanyafree).
2. A varázsló szintén hasznos mindenkinek, aki a távolbalátáson, a teljes krónikán és a vérszomjon mást is varázsol.
3. A túlélő erőltetett?! Az egyik legfontosabb személyiség. És az elveid, amelyek miatt nem választod, azért nem jellemzik a többséget.
4. A tudós és a tolvaj persze egyértelmű.
(ezt zárójelbe teszem, mert egy félelfnél tényleg nem sok értelme van, de másnál...
5. Én a kereskedőt is szeretem, 15-20 bank már simán fedezi a mindennapi kültségeit a 600 hektáros varázsló országomnak, aminek amúgy nem sok bevétele van. Több területen nyilván több bankom lesz, arányosan növekedve a területemmel.)
A 3 "harcos" személyiség egy varázslónál vagy egy tolvajnál tényleg kiesnek, de ha a fenti 5-öt mind elsajátátod, akkor már a 6. körödben tartasz, és azért még a kis kék 6-os országok sem jellemzőek a játékra, nemhogy a 9 személyiségesek.
De jó, rendben, szinesitsünk. Viszont akkor mutassatok egy rendes javaslatot, aminek van értelme, nem túlzás, és olyasmit ad, ami még nincs. Mert ez a "szinesitsünk, mer' az jó, de semmi ötletünk nincs" szvsz tök fölösleges szószaportás.
Last edited by laci; 12-24-2006 at 09:19..
|
12-24-2006, 11:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hammi
Elmagyaráznád egy hulla hogy rakja fel a fajivarit, úgy mégis?
Én támogatnám ezt a személyiséget, aki 10szer körbefordult megérdemli.
Szerintem ha te azt se tudod miről beszélsz ne szólj ellene
|
A vérszomjat hogyan is teszi fel?
Örülök hogy sikerült végiggondolnod a dolgokat...
Szerintem nem kellene beteni egy annyira táp személyiséget, mint a genus.
12-24-2006, 12:01
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
A vérszomjat hogyan is teszi fel?
Örülök hogy sikerült végiggondolnod a dolgokat...
Szerintem nem kellene beteni egy annyira táp személyiséget, mint a genus.
|
de azért te se panaszkodnál, ha lene, akkor sem, ha bármikor választható lenne te is ork sziesztával rombolnál, és vigyorogva mondanád: "nesztek, ezt akartátok? "
|
12-24-2006, 12:14
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
|
Az egy dolog, hogy nyilvánvalóan használnám (ha már egyszer ez lenne a legerősebb személyiség )
De szerintem borítaná a mostani egyensúlyt, a tolisokat kb ellehetetlenítené.
12-24-2006, 13:25
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
|
Támogatom
Quote:
ám:
|
nem lennél te toli 9 személyiséggel.... azon kellene gondolkodni h a harcos beállítotságú oriknak kellene egy új személyiség mert ebből van a legtöbb.
Quote:
Originally Posted by Xeper
Az egy dolog, hogy nyilvánvalóan használnám (ha már egyszer ez lenne a legerősebb személyiség )
De szerintem borítaná a mostani egyensúlyt, a tolisokat kb ellehetetlenítené.
|
sztem egy varis se bírná ki... főleg ha akit ártóz közel van.
elhangzott az építész is. sztem ez csak egy "feltöltő" személyiség. nem hiszem h tolonganának érte -bocsesz annak aki kitalálta- valami olyasmi kellene ami %ban erősebbé tesz. persze nem irreálisan és nem annyira h szaladgáljanak vele
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|