|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
05-17-2006, 15:53
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kocka
Azok számára a legjobb akik csak annyit foglalkoznak a hódítóval amennyi még egészséges Ilyen esetben napi 2x 1 órás játék esetén mondjuk ez az egyetlen faj amit nem lehet a két napi belépésed között teljesen tönkretenni
Az összes többi fajt szinte ujrázásig tudod rombolni, lopni, gyujtani stb-stb ennyi idő alatt. Egyszóval biztonságosan kezelhető viszonylag kevés ráfordított idő mellett is.
|
szerintem ilyen szempontbol az elf kenyelmesebb.... oriast konnyebb meszarolni :P
05-17-2006, 19:32
|
Junior Member
|
|
|
|
Latom nem volt meg igazan utos orias hadisod, ha neked faj, .h nem tudsz varit gyilkolni:P [azzal nem is kell] 4L-ig siman elvagy 56, v. esetelg 112 tolival[utobbi azert hasznos mert ha egy szovi haboruban vagy, ahol a varis naphosszat renget, es melle 36/36-ot is rak rad megeshet h. lerengeti az 1 szal kocsmadat, es ne keljen mar 9 kort varni arra, h. embert tudjal lopni egy hulla baratodtol - v. esetleg nyerset ha szernecses vagy - ha meg a masodik kocsmat is leszedi a fiu, akkor mehet lottozni ] Ha pedig ilyen keves tolvajt tartasz nincs az a gnom aki lepest tud tartani veled hadi szinten [mert neki egy picit fajobb ha nincs tolvaja mert felgyujtjak a hatosjat] Tehat hiaba a lakashelyzeti hatrany tobb egyseged lesz [ami gyak. ugyanolyan eros mint a gnome - a kozhiedelemmel ellenteben:P egy gnomnak 50/55, mig egy oriasnak 49.5/55.25 a hadero bonusza, mert hat a bonuszkat ossze kell am szorozni:P] Az orias vari meg erosabb is mint a gnome [az elobb mar emiltett okokbol..] Aki meg egy szovi haboruban tekit lop tollem mig orias vagyok, nos egezsegere, lopasonkent elvisz 50-et, tyuuu jol megjartam:P Az egyetlen aki ezt tenne az a varis... [mert ha a tolis lopkod azt nagyon megkoszonjuk neki )), gnom bacsinak meg picit neheszkes, ha meg ork attol nem sajnaljuk ugy is vissza hozza a mi tolisunk ]
Persze azt nem mondom, .h a legjobb faj, mert olyan nincs. Mindegyik jo csak kell tudni jatszani vele. De az teny, h. nagyon utos tud lenni.
|
05-17-2006, 22:35
|
|
Member
|
|
|
|
akkor téged még nem gyújtott be egy ork tábornok úgy hogy közel kerülj hozzá és nem vett katit emberhez hogy ő is feljebb érjen hozzád támadás indításig, és nem mószerolt oda két pusztítást egy kör alatt hogy ott is maradj, aztán nem mészárolt ronggyá hogy kitekizzen és leverjen 8szor földre hogy a tolisotok messziről ne érjen semmit... mert hiába, 15% kocsma és nagy értékkülömbség már számít na persze igaz, az óriásról amit írtál, de hát mint tudjuk mindenkivel ki lehet szúrni valahogy, mert ahogy írtad nincs tökéletes faj, és még a legjobb szövire is van ellenszer.. (bár arra már elég nehéz találni )
|
05-19-2006, 13:01
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
én most lépek fel 4. szintről, és azt hiszem maradok óriás
most lettem még csak hadis, de ez nekem eddig bejött, bár a tekiket szépen lopják
majd 2. szintre azért lehet hogy gnómra váltok
|
05-19-2006, 18:13
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by ruud10
én most lépek fel 4. szintről, és azt hiszem maradok óriás
most lettem még csak hadis, de ez nekem eddig bejött, bár a tekiket szépen lopják
majd 2. szintre azért lehet hogy gnómra váltok
|
óriásként a tekilopás zavar a legjobban? ez nagyon érdekes:D
|
05-19-2006, 18:30
|
|
Member
|
|
|
|
|
05-19-2006, 19:48
|
Guest
|
|
|
|
használom a faji varit, de így is elég sokat visznek
mással eddig nem volt gondom
és nem tudom miért kell egyszerre kinevetni az embert ha valmit ír a fórumra és nem vérprofi !
|
05-20-2006, 09:54
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
használom a faji varit, de így is elég sokat visznek
mással eddig nem volt gondom
és nem tudom miért kell egyszerre kinevetni az embert ha valmit ír a fórumra és nem vérprofi !
|
nem nevetek én, csak csodálkozom, hogy eddig ezt találtad a legnagyobb gondnak:) szerintem indíts egy törpét, vagy orkot, és látni fogod hogy nagyságrendi különbségek vannak tekilopásban:)
|
05-20-2006, 10:09
|
Guest
|
|
|
|
nem indítok, mert nekem az óriás bevállt
és eddig nekem ezzel volt problémám, ma reggelre is elvittek pár ezer tekit, jelenleg nekem ez a gondom
|
05-20-2006, 10:13
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
nem indítok, mert nekem az óriás bevállt
és eddig nekem ezzel volt problémám, ma reggelre is elvittek pár ezer tekit, jelenleg nekem ez a gondom
|
ruud, nem nevettünk ki! pirosat se én adtam, szóval nem értelek...
amúgy meg kívánom hogy ez legyen a legnagyobb bajod... (bár nekem 500nál többet nem vittek még soha, nem lehet hogy túl sok tekit tartasz bent? ) a többivel próbáld ki! 4-8k tekit visznek el egy húzásra... szóval kb semmid se marad ha van tolisa csoportba...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|