Gondoltam megnezem a The Sorcerers Apprentice cimu Nicolas Cage filmet.
Arra tippeltem, hogy egy Merlin korabeli kosztumus filmet latok, ami valoban ugy is tunt az elso par percbol. Bar az elejen megzavart a Walt Disney felirat - nem veletlen - hiszen eleg hamar atkerultunk a mai korba.
Szoval egy fantasy film helyett egy csaladi filmet kaptam - de annak nem volt rossz.
Konnyu kikapcsolodaskent ajanlani tudom, halalra nem fogjuk magunkat izgulni, de egyszer nezheto.
Elotte pedig az Everybody's Fine cimu De Niro filmet neztem meg. Ez teljesen mas teszta, egy jol megirt dramanak mondanam. Mindenkepp csak ajanlani tudom, nekem tetszett.
Kozben ugy gondoltam, ha mar Cage, megnezem a Ha/ver cimu filmet is.
Az imdb-n eleg magasra volt ertekelve. Nos, fogalmam sincs miert. Meg igazabol azt sem tudnam ramondani, hogy egyszer nezheto. Kb ket jelenet tetszett benne, az egyik, amikor a vegen a kiscsajnak volt egy Max Paynes beutesu jelenete(de ez is csak a Max Payne rajongasom miatt), meg a legvegen, amikor a nagyfiuk az iskolaban penzt akarnak tole kerni. (Azert nem irtam hogy spoiler, mert nem tul nagy volumenu dolgok ezek)
Az alaptortenet arrol szol, hogy egy srac szuperhos akar lenni, de szuperereje sincs mint pl Supermannek vagy Pokembernek, es speci cuccai sincsenek, mint pl Batmennek.
Kozben ugy gondoltam, ha mar Cage, megnezem a Ha/ver cimu filmet is.
Az imdb-n eleg magasra volt ertekelve. Nos, fogalmam sincs miert. Meg igazabol azt sem tudnam ramondani, hogy egyszer nezheto. Kb ket jelenet tetszett benne, az egyik, amikor a vegen a kiscsajnak volt egy Max Paynes beutesu jelenete(de ez is csak a Max Payne rajongasom miatt), meg a legvegen, amikor a nagyfiuk az iskolaban penzt akarnak tole kerni. (Azert nem irtam hogy spoiler, mert nem tul nagy volumenu dolgok ezek)
Az alaptortenet arrol szol, hogy egy srac szuperhos akar lenni, de szuperereje sincs mint pl Supermannek vagy Pokembernek, es speci cuccai sincsenek, mint pl Batmennek.
Én is láttam, egyszer nézős. Vannak benne szokatlan elemek, ami miatt érdekesnek találtam, de valójában tipikus amcsi film. Annyira én se mondanám nagy durranásnak.