|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
10-10-2012, 09:43
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 88%
|
|
Nekem mindegy minek nevezed, az eredményen nem valtoztat
|
10-10-2012, 09:46
|
Member
|
|
Longevity: 71%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pumi
Csak, hogy ez nem hiénázás....
|
Szerintem nem is ebből indult a vita.
Tudom, hogy én indítottam, (nem volt szándékomban ilyen felháborodást generálni), de ha lehet zárjuk le ezt a témát itt. Kicsit elkanyarodtunk a topic lényegétől.
|
The Following User Says Thank You to Bukta For This Useful Post:
|
|
10-10-2012, 11:39
|
Junior Member
|
|
Longevity: 64%
|
|
Klánra állás hiéna lol már... szerintem Neked minden hiéna ami ellenetek irányul...
Ha jön rád egy sereg akkor gyorsan kitámadsz hogy ráfoghasd hogy hiéna?
Szerintem egyszerűen fogadd el, hogy vannak olyan játékosok is akik gondolkoznak, taktikáznak és kihasználnak lehetőségeket és nem csak a több trilliós tartalékukkal élnek vissza, nem hiszem hogy különösebben nagy taktika vagy bátorság kellene ahhoz, hogy kitámadj full sereggel és ha esetleg kisérnek akkor elfokozzál annyit, hogy ne veszíts semmit. Persze rá lehet fogni erre is hogy "taktika", de ez inkább "erő" vagyis inkább tartalék fitogtatás...
Úgyhogy nagyobb stratégának nevezném azt aki kiszúr egy klántámadást és szemfülesen kitámad mint azt aki pénzt nem kimélve úgymond biztosra megy...
Üdv,
Cri
|
10-10-2012, 12:51
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Mar csak azt nem ertem, honnan jon ez az alaptalan vadaskodas, hogy mi elfokozgatunk kisebb orszagokat. Egesz szinten eddig ez talan 2x tortent meg a szaz feletti utesbol, es mindkettonek megvolt az oka. Pedig megtehetnenk akar ezt is, de igy a jatekelmeny nullazodna teljesen szamomra peldaul... Kicsit cukrozzatok meg azt a szolot, azt ajanlom.
10-10-2012, 13:22
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Sőt, szerintem a csatáink 90%-ában az ellenfelek több pénzt költöttek, mint mi. Simán csináltak 2-3000 hekis bontásokat, miközben esetleg mi azt túl drágának ítéltük meg. Persze könnyű arra fogni a vereséget, hogy az ellenfélnek túl sok pénze van...
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
|
10-10-2012, 13:25
|
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by crion
Klánra állás hiéna lol már... szerintem Neked minden hiéna ami ellenetek irányul...
Ha jön rád egy sereg akkor gyorsan kitámadsz hogy ráfoghasd hogy hiéna?
Szerintem egyszerűen fogadd el, hogy vannak olyan játékosok is akik gondolkoznak, taktikáznak és kihasználnak lehetőségeket és nem csak a több trilliós tartalékukkal élnek vissza, nem hiszem hogy különösebben nagy taktika vagy bátorság kellene ahhoz, hogy kitámadj full sereggel és ha esetleg kisérnek akkor elfokozzál annyit, hogy ne veszíts semmit. Persze rá lehet fogni erre is hogy "taktika", de ez inkább "erő" vagyis inkább tartalék fitogtatás...
Úgyhogy nagyobb stratégának nevezném azt aki kiszúr egy klántámadást és szemfülesen kitámad mint azt aki pénzt nem kimélve úgymond biztosra megy...
Üdv,
Cri
|
úgylátom lassan már a hiénák lesznek a hős harcosok a valódi támadásokkal operáló játékosok pedig a gonosz csúnya erő(vagyon)fitogtató mumusok.
elég szánalmas
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)
|
The Following 2 Users Say Thank You to Killer For This Useful Post:
|
|
10-10-2012, 13:27
|
Junior Member
|
|
|
|
Sereg csere nem ugyanez? Szintén a tartalék kihasználása...
Ne vádaskodásnak vedd, nem annak szánom, csak egy idő után ezek bevett védekezési és támadási mechanizmusokká válnak, holott nem azok, és régi játékosként hajlamos az ember elfelejteni hogy ő is kihasználja a játék kiskapuit, közben meg a "hiénákat" szídja.
Véleményem szerint külön kell venni azt aki csk kronika alapján támad, számomra csak ez a hiéna, ha viszont valaki tesz érte akár tolikkal figyelik a kint lévő sereget, vagy esetleg észrevesz egy támadás előkészítést az inkább csak leleményes és valahol értékelendő, úgyanis a megfigyelés is a játék része.
|
10-10-2012, 13:30
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Sőt, szerintem a csatáink 90%-ában az ellenfelek több pénzt költöttek, mint mi. Simán csináltak 2-3000 hekis bontásokat, miközben esetleg mi azt túl drágának ítéltük meg. Persze könnyű arra fogni a vereséget, hogy az ellenfélnek túl sok pénze van...
|
Biztos van ilyen is, a Ti felmeneteleteknél az a bolod aki visszatámad, mert egyből megy rá a többi tag. Persze ha ők is többen vannak a környéken akkor lehet próbálkozni, de 1-2 taggal nincs sok értelme.
De persze ez csak az én véleményem.
|
10-10-2012, 13:40
|
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by crion
Szerintem egyszerűen fogadd el, hogy vannak olyan játékosok is akik gondolkoznak, taktikáznak és kihasználnak lehetőségeket ...
|
Csak azt nem értem, hogy ebben mi a taktika, hogy tudod, hogy kinn van egy ország és akkor küldesz rá 1, 2, 3 sereget
nekem kicsit "magas" ez a "taktika"
Taktika az, mikor kimész sereggel, beetetve az ellent, hogy x paci 8 tábornokkal mentél ki, hogy felülről is beüsd, közben a maradék pacit bekészíted 2-3-4 tábornokkal és annyi kajával hogy 3 körre véletlenül se menjél ki. Szerintem ez taktika
Látod hogy jön az ellen, rád fokozott nagy távolságból, de menni akarsz rá. Kiszámolod, hogy mennyit kell bontani két körhöz, beállítod a bontást a sereget, a két körös kaja a rakiban, plusz bontás, hogy lehetőleg ő felülről csapódjon.
kv előtt 2 mp-el bontasz, sereg, bontasz hármas kombóval hintába ülteted. Ez megint taktika.
de amit te írtál, az minden, de nem taktika
|
10-10-2012, 13:51
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
Csak azt nem értem, hogy ebben mi a taktika, hogy tudod, hogy kinn van egy ország és akkor küldesz rá 1, 2, 3 sereget
nekem kicsit "magas" ez a "taktika"
Taktika az, mikor kimész sereggel, beetetve az ellent, hogy x paci 8 tábornokkal mentél ki, hogy felülről is beüsd, közben a maradék pacit bekészíted 2-3-4 tábornokkal és annyi kajával hogy 3 körre véletlenül se menjél ki. Szerintem ez taktika
Látod hogy jön az ellen, rád fokozott nagy távolságból, de menni akarsz rá. Kiszámolod, hogy mennyit kell bontani két körhöz, beállítod a bontást a sereget, a két körös kaja a rakiban, plusz bontás, hogy lehetőleg ő felülről csapódjon.
kv előtt 2 mp-el bontasz, sereg, bontasz hármas kombóval hintába ülteted. Ez megint taktika.
de amit te írtál, az minden, de nem taktika
|
Ha valakit megütsz alulról és vissza támad és Te alábontassz, majd alulról ütöd még pár sereggel, ami ugye nem lehet tul kicsi a seregdobás miatt mert ugye ha már ilyen jól taktikázol akkor ezzel is számolsz akkor mondjuk jó lenne ha ennek utána számolnál hogy 2 átlagos ország mekkora sereggel üti be a másikat ezzel a beetetéssel hogy a másik ugy gondolja hogy te max sereggel mentél ki ráadásul 8 tábornokkal...
Azzal biztos mindenki tisztában van hogy a földnek van a legnagyobb értéke de azért ha valakit igy megütsz akkor az alábontás szintén tartalék függő is lehet vagy szövi függő.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 32 (0 members and 32 guests)
|
|
Posting Rules
|