|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

05-10-2007, 19:42
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
A jelentéstétel után (ha jelzi a Nagyúr, hogy nincs több kérése) köszöntöm Alyium-ot és kissé gyanakodva nézegetem, mi is változott rajta.
Mióta utoljára láttad nem változott semmi rajta, a szeme még mindig fekete, a haja meg szőke, stb.
Last edited by Chris; 05-11-2007 at 06:38..
|

05-11-2007, 12:39
|
 |
Member
|
|
|
|
Hyas fordítja:
- Mint azt már megüzentem, sikerült nekem az úrnő nyomára akadni és napokon belül itt lesz ő is. Természetesen ebben nagy szerepet játszott az önök nyomozása is.
És születnek emberek.
Last edited by Chris; 05-12-2007 at 21:06..
|

05-11-2007, 20:22
|
Member
|
|
|
|
Enyhén meghajoloka Nagyúr felé:
-Köszönjük uram, de a segítsége és Hyas képességei nélkül nem jutottunk volna még enyire sem. Természetesen várjuk a további utasításait.
Ha nincs több kérdése akkor félig komolyan megkérdem Alysium-ot:
-Na veled meg történt valami érdekes? Egy kis méreg? Felbosszantott nemesek vagy pár hegyes tárgy a bőrődbe? - közben félmosolyra húzom a szám, elvégre ha semmi iesmi nem történt vele akkor új épségi rekordot állított fel.
Last edited by Chris; 05-12-2007 at 21:07..
|

05-13-2007, 17:05
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Grenhez:
- Köszönöm kérdésed, de mostanában úgy néz ki eddig sikerült elkerülni a bajt - válaszolom neki.
- Látom újabb segítséget is sikerült szereznetek.
Majd egy fejbólintással köszönötöm az újonnan érkezett ismeretlen nőt.
A nő is biccent neked.
Last edited by Chris; 05-13-2007 at 17:10..
|

05-14-2007, 08:10
|
Member
|
|
|
|
Alysium-nak:
-Erről inkább majd Farkas-t kérdezd. Mert a Hölgy őt kereste mindenfelé, hogy valami bajnoki címért induljon, vagy mi. Merre és mennyire cuccoljunk le nem tudod?
Kérdem az elftől, hogy indulásra készültek-e a Nagyúr-ral már, vagy még van időnk dekötni a lovakat és pihenni valamennyit.
|

05-14-2007, 10:04
|
Member
|
|
|
|
Grenhez:
- Bizonyára megfelelő személy, ha bleegyeztetek, hogy veletek tartson.
- Még van időtök pihenni - elkezdek segíteni lepakolni neki és a lovakat a helyükre vinni - még vagy két napot pihenhetünk, utána elválik, hogy mi lesz, de pontosat a Nagyúr tud mondani, ahogy mondtam én most csak az eseményekkel folyok együtt.
Last edited by Chris; 05-14-2007 at 10:33..
|

05-14-2007, 12:59
|
Member
|
|
|
|
Miután Gren végzet a beszámolóval és nekem is egyértelmű lett, hogy én jövök, akkor a Nagyúrnak is elmondom ugyanazt a történetet mint amit a többieknek mondottam még anno.
Quote:
Originally Posted by Massza Rex
- Jú hírt kaptam Ifinbűl, ögy mesísesen gazdag nömesúr fölkírt, hugy a Nagy Arínába nyerjem el a Bajnuki címet. Mivöl úgyis Ifinbe tartunk, rábólintuttam. Eme nű, (mutatok itt a hölgyre) huzta nökem a hírt, nu meg el is kísérne öngem, a nömes úr kérésíre, hugy biztus Ifinbe menjek, nehugy eltévedjük küzben (mosoly). Mundtam ám nöki, hugy nöm lesz kínyelmes az utazás, de ragaszkudik, hugy mölettem lögyen.
|
Last edited by Chris; 05-14-2007 at 14:15..
|

05-15-2007, 11:01
|
Member
|
|
|
|
Megkérdem a Nagyurat, hogy a többieknek intézkedjünk-e szállás ügyében.
Ha igen, akkor odamegyek az ismeretlen nőhöz:
- Üdvözöllek, a nevem Alysium! Külön szobát foglaltassak a számodra, vagy alszol valamelyikünkkel egy szobában? - kérdem tőle.
A választól függően rendelem meg a szobákat a többieknek.
- Üdvözlöm, Vylia vagyok - fordul feléd - A szoba foglalás egyelőre várhat, hisz ha jól értem először az önök felettesének vagy megbízójának kell dönteni-e a felöl, hogy engedi-e, hogy magukkal tartsak - mondja, s várakozva néz a nagyúrra.
Last edited by Chris; 05-15-2007 at 12:39..
|

05-15-2007, 13:40
|
Member
|
|
|
|
Megvárom a döntést (maradunk-e annyi időre, hogy éremes a lovakat bekötni és lecuccolni) és aszterint cselekszem.
|

05-17-2007, 17:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Hyas fordítja:
- Igen, maradunk még pár napot, így kell szobát keresni.
Az új hölgy ügye. Jöhet velünk, de mivel nem tartozik hozzám, ezért nem én fogom fizetni a szállását és egyéb költségeit, azt magának, vagy annak aki vállalja, kell fizetnie.
- Ez teljes mértékben elfogadható számomra - mondja a nő, és röviden biccent - Engedelmükkel, gondoskodom a szállásomról - mondja, majd elsiet a földszint felé.
Ki, mit, hogyan tovább?
És születnek emberek.
Last edited by Chris; 05-18-2007 at 06:35..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|