|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
07-20-2011, 15:32
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
From now on, Legendär is accessible at http://de.hodito.hu
The old domain name is redirected to the new address for 30 days, afterwards the game will only be accessible at the new location. The change of address does not influence gameplay
Ati, ez pontosan mit jelent?
|
07-20-2011, 15:43
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
From now on, Legendär is accessible at http://de.hodito.hu
The old domain name is redirected to the new address for 30 days, afterwards the game will only be accessible at the new location. The change of address does not influence gameplay
Ati, ez pontosan mit jelent?
|
Hogy ezentúl a de.hodito.hu címen érheted el a játékot, de az folytatódik tovább, ahogy eddig. Egyelőre semmi teendőd vele, mert átdob az új címre, de ha könyvjelzőbe tetted, akkor át kell majd írnod.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
10-20-2011, 21:08
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Megállt németben a Best Playeres oldal pár hete, már nem frissülnek az értékek, a legtöbb szemes dolgok....
|
10-20-2011, 21:48
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Megállt németben a Best Playeres oldal pár hete, már nem frissülnek az értékek, a legtöbb szemes dolgok....
|
Volt egy kis átszervezés, azóta nem frissül minden nap.
|
10-20-2011, 21:51
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Volt egy kis átszervezés, azóta nem frissül minden nap.
|
hanem?........
|
10-20-2011, 21:59
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
hanem?........
|
Rendszertelenül frissül, amíg a Hódítóban félkész elemek vannak, amiket a többi nyelvre nem akarok átvinni.
|
07-02-2015, 16:59
|
|
Senior Member
|
|
|
|
1 hete írtam a magyar supportra a német játék ügyében, mikorra várható, hogy kapok választ? Valami miatt nem tudom újraindítani az országomat 5-ös szinten, 38 restartnyi lehetőséggel...
Köszönöm!
|
07-02-2015, 17:32
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
1 hete írtam a magyar supportra a német játék ügyében, mikorra várható, hogy kapok választ? Valami miatt nem tudom újraindítani az országomat 5-ös szinten, 38 restartnyi lehetőséggel...
Köszönöm!
|
A német játékhoz, annak lezárta miatt, hivatalosan 2009. június 5. óta nem nyújtunk segítséget.
Nem beszélem a nyelvet, úgyhogy nem tudom mi van odaírva, ígyhát nem tudok segíteni. Te érted a hibaüzenetet, abból ki lehet következtetni, hogy mi a probléma, és ennek megfelelően tudsz cselekedni.
Ui: a Hódító ügyfélszolgálatán nem látok Tőled egyetlen nyitott ügyet sem. Melyik országból írtál? Ugye új ügyet nyitottál, nem pedig egy régihez írtál hozzá, ami nem is ezzel kapcsolatos?
|
07-02-2015, 17:56
|
Administrator
|
|
|
|
Írd meg azért, hogy melyik Legendaros országról van szó, hátha valami nagyon triviális dolog, és valamikor ránézek a napokban. De ha nem ennyire evidens, akkor a szövegek fordításával már nem fogok bíbelődni.
|
07-02-2015, 18:08
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A német játékhoz, annak lezárta miatt, hivatalosan 2009. június 5. óta nem nyújtunk segítséget.
Nem beszélem a nyelvet, úgyhogy nem tudom mi van odaírva, ígyhát nem tudok segíteni. Te érted a hibaüzenetet, abból ki lehet következtetni, hogy mi a probléma, és ennek megfelelően tudsz cselekedni.
Ui: a Hódító ügyfélszolgálatán nem látok Tőled egyetlen nyitott ügyet sem. Melyik országból írtál? Ugye új ügyet nyitottál, nem pedig egy régihez írtál hozzá, ami nem is ezzel kapcsolatos?
|
E-mailt írtam a saját címemről, amelyre az összes országom regélve van a support@hodito.hu-ra. Nincs hibaüzenet, beírom a jelszót és az e-mail címemet, majd katt, hogy újra, de nem történik semmi, viszont egy olyan 2-3 mm-es piros csíkot látok a "Beállítások---Gemischtes" oldalon megjelenni a fül alatt.
Az országom az 55-ös.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 20 (0 members and 20 guests)
|
|
Posting Rules
|