|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

11-19-2006, 12:55
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Hát, remélem nem baj, hogy cska most írok, de nekem is lenne egy kis sézrevételem:
Észrevétel, hogy az elit jobban hullik, mint a paci, ebben nem vagyok biztos, de sokkal világosabb lenne, ha le lenne írva hogy egyes eységek hogy hullanak, mennyi plusz támadóerőnél nincs veszteség, stb.
Lehet hogy hülyeséget mondok, de szerintem világossá kéne tenni.
|

11-23-2006, 11:21
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hammi
Hát, remélem nem baj, hogy cska most írok, de nekem is lenne egy kis sézrevételem:
Észrevétel, hogy az elit jobban hullik, mint a paci, ebben nem vagyok biztos, de sokkal világosabb lenne, ha le lenne írva hogy egyes eységek hogy hullanak, mennyi plusz támadóerőnél nincs veszteség, stb.
Lehet hogy hülyeséget mondok, de szerintem világossá kéne tenni.
|
Jobban hullanak az elitek? :S
Ezt eddig nem tudtam. 
|

11-24-2006, 20:33
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Jobban hullanak az elitek? :S
Ezt eddig nem tudtam. 
|
Nekem is csak mondták, nem tapasztaltam, de nem is teszteltem 
Szerinteme gyszerűbb lenne ha le lennének írva a hullási arányok.
|

11-24-2006, 20:54
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Nekem is csak mondták, nem tapasztaltam, de nem is teszteltem 
Szerinteme gyszerűbb lenne ha le lennének írva a hullási arányok.
|
Mivel semmiféle ilyen jellegű megkülönböztetés nincs, ezért nincs is mit leírni. 
|

11-25-2006, 09:07
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mivel semmiféle ilyen jellegű megkülönböztetés nincs, ezért nincs is mit leírni. 
|
Értem én, elhiszem hogy nincs ( mégiscsak te tudod jobban  )
De szerintem jó lenne ha le elnne írva, hogy vesztes, ill nyertes csatánál hogy hullanak az egységek, és mészárnál mekkora a +veszteség.
|

11-25-2006, 09:43
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
De szerintem jó lenne ha le elnne írva, hogy vesztes, ill nyertes csatánál hogy hullanak az egységek, és mészárnál mekkora a +veszteség.
|
No ez tipikusan olyan dolog, amit tapasztalj ki, ehhez kb 3 darab ilyen csatát elég vívnod. 
|

11-25-2006, 10:41
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
|
Regizz anarchba nehany orit es 72 ora mulva tudod ezeket tesztelni es meglesznek a pontos %-ok 
|

11-25-2006, 13:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Regizz anarchba nehany orit es 72 ora mulva tudod ezeket tesztelni es meglesznek a pontos %-ok 
|
Tudom hogy anarchba mindent lehet tesztelni, de szerintem azért pl ezeket ki elhetne írni 
De Te vagy a főnök Ati, úgyhogy nem szólok bele 
|

06-24-2007, 09:39
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ati szeretném megkérdezni hogy a max. heki feletti földvesztés benne van-e a súgóba ?  mert én kerestem de nem találtam
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

06-24-2007, 09:41
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Ati szeretném megkérdezni hogy a max. heki feletti földvesztés benne van-e a súgóba ?  mert én kerestem de nem találtam
|
"Ha országod területe meghaladja a fellépési követelmények között szereplő maximum terület nagyságát, akkor országod a szabadság ideje alatt körönként 1 hektárt veszít a területéből, egészen addig, amíg a szabadságról vissza nem tér, a fellépési maximumot el nem éri, vagy a pontlistából ki nem esik. Ha van üres területed, akkor először az üres területek fogynak el, ha nincs, akkor a beépített területek véletlenszerűen, ha már ez sincs, akkor az építés alatt álló területek véletlenszerűen. (Anarchista csoportokat a területvesztés nem érint."
Beállítások súgó (szabadság oldalról elérhető).
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|