|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

08-07-2006, 14:42
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Amikor meglátom,hogy kijött a Törpe a fogadóból, és elmondja a tapasztalatait, én bemegyek, illedelmesen köszönök és megkérdezem a fogadóstól, hogy nem tudja e esetleg hogy mennyi idő Chasielig eljutni?
- Egy jó lóval akár két nap alatt is meglehet járni. De én a maga helyében nem sietnék olyan nagyon így éjszaka, nemrég hallottam, hogy orkok garázdálkodnak a környéken. Jobban járna az úr, ha itt éjszakázna, és nappal folytatná az útját.
- Köszönöm az információt - ezzel kimegyek a fogadóból, hogy mindenkivel közöljem, hogy 2napra van innen Chasiel, ami elég szomorú hír mert én azt hittem, hogy kb 2 óra. Várunk a Nagyúr döntésére...
Last edited by Chris; 08-07-2006 at 14:46..
|

08-07-2006, 16:05
|
Guest
|
|
|
|
Azt meg meg kellene tudnunk hogy utunk arralfele visz e . mert ha mindenfelekepp arra megyunk a nem kell rohanni. de ha kitero, akkor lehet hogy egydul megyek majd kora reggel.
Last edited by Chris; 08-07-2006 at 18:03..
|

08-07-2006, 17:07
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Míg a nagyúr válaszára várunk körbejárom az épületet én is. Visszatérve a batárhoz a többiekhez szólok.
-Ha itt éjszakázunk akkor legalább 2 fő őrség kell. Egy ember odabent a nagyúr ajtaja előtt, vagy akár a szobályában, közvetlen védelemnek. Mink hárman az elf, a félelf és én kívül lennénk felváltva. Nincs világítás és a felhők miatt a holdak és a csillagok sem adnak fényt ezért mi hárman élvezünk előnyt a többiekkel szemben. Az épületet folyamatosan körbejárva szemmel tartjuk a környéket és ha bármi történik fellármázzuk a fogadót. Azért az viszont furcsa, hogy Tiadlan közepén orkok riogatják a népeket.
Last edited by Chris; 08-07-2006 at 18:06..
|

08-07-2006, 19:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Halljátok a nő hangját:
Itt éjszakázunk.
Őrség lehet a 2 fő, de a szobánkon kívül. Holnap hajnalban megyünk tovább. A városról még döntök.
És születnek emberek.
|

08-07-2006, 21:16
|
 |
Member
|
|
|
|
- Tehát akkor kérdés eldöntve! Mivel a nap már lement javaslom gyorsan foglaljuk el a szálláshelyeket, és döntsük el ki meddig vállalja az őrséget. Én vállalom az első őrséget valakivel.
Ezzel elindulok az istálló felé, ahol 1 rezet adok az istállósfiúnak a lovam istápolásáért. Majd várom, hogy kiszálljon a megbízónk és családja a hintójából és bekísérhessem a fogadóba.
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
Last edited by Chris; 08-07-2006 at 21:48..
|

08-07-2006, 21:31
|
Guest
|
|
|
|
-Torpe uram , harmatok kozott osszatok el az orkodest itt kint, sajnos nem vagyok jol, igy nem tudom vallani az orkodest, nyugovora terek, valaki majd keltsen fel mielott indulunk - es ezzel elkezdek cuccolodni. Lekaszalodok a szekerrol, hosszu kardomat folkotom egyenlore, es lovamrol leszedem a hatizsakomat.
-Stancil! Csacsit radbizom, es orulnek ha a lovamrol is gondoskonal, nekem nincsen erom most arra. majd zsebenbol elohuzok egy ezustot es odanyujtom a fiunak. - Megszolgaltad, es bizom benne hogy meg lesz ra alkalmad keresni tobbet is ebbol.
- Szívesen segítek, uram! - mondja lelkesen Stancil, és elvezeti a lovat és a szamarat.
Elindulok a fogado fele.
A fogadóban a fentebb már leírt látvány fogad.
Last edited by Chris; 08-08-2006 at 09:15..
|

08-08-2006, 09:42
|
Guest
|
|
|
|
Én is ugyanarra várakozok mint Oler, tehát hogy a Nagyúrék kiszálljanak a batárból. Ha ez megtörtént akkor beállok a batárral, majd Morelt keresem meg, sajnos eddig nem volt időm beszélni vele.
A batárból kiszáll a nagyúr, utána pedig az úrnő a gyerekkel, és a fogadófelé indulnak.
Last edited by Chris; 08-08-2006 at 09:54..
|

08-08-2006, 09:54
|
Guest
|
|
|
|
Odabent biccentek a fogadosnak, majd megkerdem hogy merre flee vannak a szobak , leroskadok egy kozeli szekre, es megkerdem nem e keszitene elo valami etelt az egesz csapatnak.
- Szóval maga is azzal az urasággal van? Értem. A szobák az emelten vannak - fejével a jobb oldalt található lépcsőfelé biccent - jobb oldalt a harmadik és az utolsó, valamint a baloldalt az utolsó az önöké. Természetesen vacsora is jár a szobához.
Miután megkérdezi, hány főnek kell étek, és te válaszolsz, elsiet. Majd három asztalhoz megterít, és kihozza az ételt, ami köleskásából, sajtból, egy kissé szikkadt cipóból, és egy nagy kancsó tejből áll. Ennél azért lényegesen jobbat is ettél már, de mondjuk rosszabbat is...
Last edited by Chris; 08-08-2006 at 10:23..
|

08-08-2006, 15:00
|
 |
Member
|
|
|
|
P.sz. 3736, Arel 3. havának 19. napja, az Ón órája
Akinek van lova, vagy egyebe, az Stancil és az istálófiú segítségével elhelyezi, és ellátja azt. Aki az istálóban tesz-vesz, az körülbelül akkorra ér be a fogadóba, mikor a fogadós kihozza az ételt. Megvacsoráztok. (A vacsora és a fogadó leírása valamerre fentebb olvasható.)
El kellene döntenetek, ki melyik szobában lesz, és hogy ki hol örködik.
Körülbelül két óra van hátra éjközépig, mire a megbeszéléssel, a vacsorával és a cuccolással végeztek.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Last edited by Chris; 08-08-2006 at 15:08..
|

08-08-2006, 19:22
|
Member
|
|
|
|
-Akkor úgy hat óránk van az indulásig. Szerintem együnk valamit aztán kezdjük.Nafrael-el leszek egy szobában ha nem gond neki. Az első külső őrséget vállalom aztán felkeltem Malbordust, mert a legsötétebb órákban itt a felszínen közülünk ő a legjobb választás, aztán két óra múlva felkelti a félelfet, ha nektek is megfelel.
A cuccom nagyját a szekéren hagyom a többit lerakom mellé/alá. Lecsutakolom a pónim a lovászfiúval bőven adatok neki vizet és szénát, megnézem Bocival együtt jó helyük van e, aztán bemegyek a fogadóba és eszek valamit. Bort-pálinkát nem iszok, de a kulacsaim megtöltöm friss vízzel és a nagyot kiviszem a málhába, a kicsit az oldalamra kötöm. Aztán jó és békés éjt kívánok a többieknek és kimegyek, megkezdem az őrségem. Körbejárva az épület körül a környezetet figyelve.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|