Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-26-2006, 17:30
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Iceman
Most 391 hekim van (full-ra tele) és ha jól értem érdemes még ezen a szinten maradni és gyűjteni hekit,ha könnyen haladok.És most ha szabiznék egyet (nem leszek nett közelbe kb.10-12 napig) ez idő alatt változik a topban eltöltött idő vagy teljesen megáll amíg a szabi tart?
Köszönöm a válaszokat Colony,Synkel,aúú !!
Az idő megáll szabi alatt, kivéve ha kiesel a topból, mert akkor folyamatosan csökken. Mármint a top körök csökkennek. Egyébként meg ízlés dolga, én alacsony hekin szeretek lépni, azaz a top aljának közeléből. Igaz, így többet kell akciózni, hogy a következő csopi aljáról újra topos legyél, de ez csak izgalmassá teszi az életet
Sponsored Links
Old 07-26-2006, 18:12
laci laci is offline
Member

Viszont erre vigyázz:

"A top30%-ban eltöltött idő 1 körrel nő minden körben, amikor a felső 30%-ban benne van országod. Ha innen kiesik, akkor körönként 3 kört csökken - szabadság alatt is! "
Old 07-26-2006, 23:11
Mike zoostorm
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by laci
Viszont erre vigyázz:

"A top30%-ban eltöltött idő 1 körrel nő minden körben, amikor a felső 30%-ban benne van országod. Ha innen kiesik, akkor körönként 3 kört csökken - szabadság alatt is! "
Synkel
"Az idő megáll szabi alatt, kivéve ha kiesel a topból, mert akkor folyamatosan csökken. Mármint a top körök csökkennek."

Szerintem ez tok ugyanaz nem??
Old 07-26-2006, 23:54
Synkel Synkel is offline
Senior Member

De ugyanaz, csak én lusta voltam átnyálazni a súgót
Ja igen, és mézz utána a súgóban is, hátha találsz használható infót
Old 07-27-2006, 18:12
laci laci is offline
Member

Igen, ugyanaz, de gondoltam, ha egyenesen a Súgóból idézek, az jobb, mert nem lehet félreértés És az sem mellékes, hogy hány körökről van szó
Old 08-02-2006, 19:20
South Park 4ever!!:)
Guest

Question Akkor hogy is van?

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne,hogy ha normál 5ös csopiból fellépek és mondjuk csinálok gyorsban is orit,akkor azzal ugyanúgy felléphetek 4.re,ha a normálos orim még ott van???Ezt bármelyik szinten megtehetem,a lényeg csak az,hogy külön csoportokban legyenek országaim az egyes szinteken(természetesen csak a 2.szintig)??
Előre is köszi...
Old 08-02-2006, 19:30
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by South Park 4ever!!:)
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne,hogy ha normál 5ös csopiból fellépek és mondjuk csinálok gyorsban is orit,akkor azzal ugyanúgy felléphetek 4.re,ha a normálos orim még ott van???Ezt bármelyik szinten megtehetem,a lényeg csak az,hogy külön csoportokban legyenek országaim az egyes szinteken(természetesen csak a 2.szintig)??
Előre is köszi...
A 2. szinten a gyors és a normál már egybeolvad, így ott ezt már nem teheted meg.

Bármelyik szintem nem teheted ezt meg, az 5. szinten az anarchista csoporton kívül összesen egy darab országod lehet. NEM LEHET egy a gyorsban és egy a normálban, ha mindkettő 5. szintű!

A negyedik és harmadik szinten lehet egy szinten több országod, különböző csoportokban, HA:

az országaid össze vannak kapcsolva. Hiába vannak külön szinten az országaid, ha nincsenek összekapcsolva. Ha nincsenek összekapcsolva, akkor a két ország is szabálytalan anarchista csoporton kívül.

Ha új országot indítasz, azt AZONNAL hozzá kell kapcsolnod a meglevő országodhoz.

Ha nem tudud ezt megtenni, mert a meglevő országod szabadságon van, akkor addig nem indíthatsz új országot, amíg ennek a követelménynek eleget nem tudsz tenni. Ilyenkor meg kell várni az új ország indításával, amíg a másik a szabadságról visszajön.
Old 08-02-2006, 19:36
Guest

Tehát egyszerűbbre lefordítva mindkettő kérdésemre a válasz igen,HA:

összekapcsolom őket
nem az 5.szinten van mind2
Old 08-02-2006, 19:50
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by South Park 4ever!!:)
Tehát egyszerűbbre lefordítva mindkettő kérdésemre a válasz igen,HA:

összekapcsolom őket
nem az 5.szinten van mind2
Így igaz.

Miután összekapcsoltad őket, a játék úgyse engedi, hogy olyan csoportba lépj, ahol az szabálytalan lenne, tehát onnantól "biztonságban vagy".

De ez nagyon fontos, hogy mindenképpen össze kell az országokat kapcsolni.
Old 08-02-2006, 19:59
Guest

Quote:
Originally Posted by Ati
Így igaz.

Miután összekapcsoltad őket, a játék úgyse engedi, hogy olyan csoportba lépj, ahol az szabálytalan lenne, tehát onnantól "biztonságban vagy".

De ez nagyon fontos, hogy mindenképpen össze kell az országokat kapcsolni.

Köszönöm szépen!
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules