Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

View Poll Results: Milyen fajjal vagy?
Elf 18 14.29%
Félelf 14 11.11%
Ork 12 9.52%
Óriás 36 28.57%
Gnóm 19 15.08%
Ember 7 5.56%
Élőhalott 6 4.76%
Törpe 14 11.11%
Voters: 126. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-17-2006, 22:33
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Talking

Quote:
Originally Posted by Xeper
A fantomsereg tartogathat meglepetéseket a túlságosan határozott ellenségeknek
Ork kolléga
jah, de attól még azért passzívabb faj az elf, ha valaki mondjuk csak lovast tart a fantomsereg alatt és orkokat megszégyenítő bavúrokat trükközik, akkor sem az elf az a tipikus agresszor faj így sem ...
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 03-17-2006, 22:40
Grabi Grabi is offline
Member

hohohohohó!

azért ne csak az A-t vegyük figyelembe! lentebb azért kell etetni a hadikat, és óriási előny az óriásokkal szemben, hogy az ork minden tolit tud índítani, még tekit is, amit a gnóm nem.
meg ugye +50%-os támadással indul tábornokkal!
én úgy gondolom, hogy az A kivételével, ahol természetes a magas hekin a gnóm, lentebb az élvezetes játékhoz és ha az illető sokat van benn a legerősebb hadifaj az ork!
mellé esetleg még két ork meg egy óriás varisnak és akkor hihi van

+1 szavazat az ork kollégákra!
Reply With Quote
Old 03-17-2006, 22:55
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Talking

Az ork a legerősebb nyers erőben, de A-n kívül ember a talpán aki megvédi a sok cseszegetéstől ez nem lehetetlen persze csak munkás dolog A-ban meg ork gnóm elf törpe mindegyikkel meg lehet oldani egy csomó dolgot. ott az óriás a legrosszabb döntés szvsz. máshol persze meg az jó.
Reply With Quote
Old 03-18-2006, 21:52
Petya
Guest

Longevity: 0%
Red face

ahogy itt olvasgatom a forumot, korábban vki irta, hogy az A-ban az orik nem igazán tartanak tanyákat... ezt mondjuk el is hiszem(én még nem voltam az A-ban), merthogy egy hatalmas sereget, meg az embörkéket nem egykönnyü eltartani, de felmerült bennem a kérdés, hogy akkor mit esznek azok a szerencsétlenek...(merthogy nem hullák, tehát vmit kell )???
Reply With Quote
Old 03-19-2006, 10:56
Milán™
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Petya
ahogy itt olvasgatom a forumot, korábban vki irta, hogy az A-ban az orik nem igazán tartanak tanyákat... ezt mondjuk el is hiszem(én még nem voltam az A-ban), merthogy egy hatalmas sereget, meg az embörkéket nem egykönnyü eltartani, de felmerült bennem a kérdés, hogy akkor mit esznek azok a szerencsétlenek...(merthogy nem hullák, tehát vmit kell )???
Még énse voltam A-ban de a napokban készülök felléppni aszsem úgy van hogy van egy elf termelő aki eteti őket merthogy közös raktár van A_ban oda berakjaa kajáát az kiveszik vagy lehet úgy van hogy raktárakat tartanak és tanyát nem de én se tom pontosan...
Reply With Quote
Old 03-19-2006, 11:27
Morisz's Avatar
Morisz Morisz is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Petya
Ez úgy van hogy van pár elf a klánban akinek nagy a túltermelése kajában és azoktól folyamataosan megy be a közös raktárba a kaja.
A közrakiban nem amortizálódik és amikor kiveszed akkor sincs veszteség mint a karavánnál és azonnal nálad van.
Ha vip vagy akkor a helytartó minden körben kiveszi neked a megfelelő menyiséget ha beállítod így lehet megoldani hogy egy ori nem tart tanyát.
Reply With Quote
Old 03-19-2006, 11:28
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Nem muszáj azt a gabonát megtermelni, csak mingig tele kell venni a klnárakit azt abból zabálnak a népek. gyakorlatilag tanyafree orikat lehet müködtetni 0 raktárral
Reply With Quote
Old 03-19-2006, 11:42
Morisz's Avatar
Morisz Morisz is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Láma
Nem muszáj azt a gabonát megtermelni, csak mingig tele kell venni a klnárakit azt abból zabálnak a népek. gyakorlatilag tanyafree orikat lehet müködtetni 0 raktárral
Igen így is meg lehet oldani hogy telivásárolod csak mondjuk 5 ori elég hamar kieszi és akkor anyagilag elég húzós szóval valamit mindenféle képp termelnie kell a klánnak.
Reply With Quote
Old 03-19-2006, 13:37
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

persze, te már csak tudod, hiszen a túlélő véd mészárlás ellen...
Reply With Quote
Old 03-19-2006, 13:56
Morisz's Avatar
Morisz Morisz is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Láma
persze, te már csak tudod, hiszen a túlélő véd mészárlás ellen...
Ja mostmár utánna néztem csak gondoltam mivel az lett volna az egyetlen logikus dolog amiért egy hullának túlélő a személyisége.

Amúgy bocsi de a ha már itt tartunk a személyiségeknek semmi köze az 1\A-hoz szal hogy egy olyan dolgot nem tudok pontosan a ami számomra lényegtelen az még nem jelenti azt hogy az egész játékhoz süsü vagyok.

Viszont ha te egy hozzászólásból ilyen messzemenő következtetéseket vonsz le akkor gratulálok hozzá
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules