|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Milyen fajjal vagy?
|
Elf
|

|
18 |
14.29% |
Félelf
|

|
14 |
11.11% |
Ork
|

|
12 |
9.52% |
Óriás
|

|
36 |
28.57% |
Gnóm
|

|
19 |
15.08% |
Ember
|

|
7 |
5.56% |
Élőhalott
|

|
6 |
4.76% |
Törpe
|

|
14 |
11.11% |

03-17-2006, 22:33
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
A fantomsereg tartogathat meglepetéseket a túlságosan határozott ellenségeknek
Ork kolléga 
|
jah, de attól még azért passzívabb faj az elf, ha valaki mondjuk csak lovast tart a fantomsereg alatt és orkokat megszégyenítő bavúrokat trükközik, akkor sem az elf az a tipikus agresszor faj így sem ... 
|

03-17-2006, 22:40
|
Member
|
|
|
|
hohohohohó!
azért ne csak az A-t vegyük figyelembe! lentebb azért kell etetni a hadikat, és óriási előny az óriásokkal szemben, hogy az ork minden tolit tud índítani, még tekit is, amit a gnóm nem.
meg ugye +50%-os támadással indul tábornokkal!
én úgy gondolom, hogy az A kivételével, ahol természetes a magas hekin a gnóm, lentebb az élvezetes játékhoz és ha az illető sokat van benn a legerősebb hadifaj az ork!
mellé esetleg még két ork meg egy óriás varisnak és akkor hihi van
+1 szavazat az ork kollégákra! 
|

03-17-2006, 22:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Az ork a legerősebb nyers erőben, de A-n kívül ember a talpán aki megvédi a sok cseszegetéstől  ez nem lehetetlen persze csak munkás dolog  A-ban meg ork gnóm elf törpe mindegyikkel meg lehet oldani egy csomó dolgot. ott az óriás a legrosszabb döntés szvsz. máshol persze meg az jó.
|

03-18-2006, 21:52
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
ahogy itt olvasgatom a forumot, korábban vki irta, hogy az A-ban az orik nem igazán tartanak tanyákat... ezt mondjuk el is hiszem(én még nem voltam az A-ban), merthogy egy hatalmas sereget, meg az embörkéket nem egykönnyü eltartani, de felmerült bennem a kérdés, hogy akkor mit esznek azok a szerencsétlenek...(merthogy nem hullák, tehát vmit kell  )???
|

03-19-2006, 10:56
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Petya
ahogy itt olvasgatom a forumot, korábban vki irta, hogy az A-ban az orik nem igazán tartanak tanyákat... ezt mondjuk el is hiszem(én még nem voltam az A-ban), merthogy egy hatalmas sereget, meg az embörkéket nem egykönnyü eltartani, de felmerült bennem a kérdés, hogy akkor mit esznek azok a szerencsétlenek...(merthogy nem hullák, tehát vmit kell  )???
|
Még énse voltam A-ban de a napokban készülök felléppni aszsem úgy van hogy van egy elf termelő aki eteti őket merthogy közös raktár van A_ban oda berakjaa kajáát az kiveszik vagy lehet úgy van hogy raktárakat tartanak és tanyát nem de én se tom pontosan...
|

03-19-2006, 11:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Petya
|
Ez úgy van hogy van pár elf a klánban akinek nagy a túltermelése kajában és azoktól folyamataosan megy be a közös raktárba a kaja.
A közrakiban nem amortizálódik és amikor kiveszed akkor sincs veszteség mint a karavánnál és azonnal nálad van.
Ha vip vagy akkor a helytartó minden körben kiveszi neked a megfelelő menyiséget ha beállítod így lehet megoldani hogy egy ori nem tart tanyát. 
|

03-19-2006, 11:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Nem muszáj azt a gabonát megtermelni, csak mingig tele kell venni a klnárakit azt abból zabálnak a népek. gyakorlatilag tanyafree orikat lehet müködtetni 0 raktárral
|

03-19-2006, 11:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
Nem muszáj azt a gabonát megtermelni, csak mingig tele kell venni a klnárakit azt abból zabálnak a népek. gyakorlatilag tanyafree orikat lehet müködtetni 0 raktárral
|
Igen így is meg lehet oldani hogy telivásárolod csak mondjuk 5 ori elég hamar kieszi és akkor anyagilag elég húzós szóval valamit mindenféle képp termelnie kell a klánnak.
|

03-19-2006, 13:37
|
 |
Member
|
|
|
|
persze, te már csak tudod, hiszen a túlélő véd mészárlás ellen...
|

03-19-2006, 13:56
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
persze, te már csak tudod, hiszen a túlélő véd mészárlás ellen...
|
 Ja mostmár utánna néztem csak gondoltam mivel az lett volna az egyetlen logikus dolog amiért egy hullának túlélő a személyisége.
Amúgy bocsi de a ha már itt tartunk a személyiségeknek semmi köze az 1\A-hoz szal hogy egy olyan dolgot nem tudok pontosan a ami számomra lényegtelen az még nem jelenti azt hogy az egész játékhoz süsü vagyok.
Viszont ha te egy hozzászólásból ilyen messzemenő következtetéseket vonsz le akkor gratulálok hozzá 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|