Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-01-2007, 10:58
Hege's Avatar
Hege Hege is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Ledöbbentő mennyi a szűklátókörű ember itt. Bevallom 3x is abbafejeztem az olvasást, mert néhány hozzászólásnál padlót fogtam.

Már kezdem érteni, hogy fogadhatták el annó a mostani felfedezési rendszert. Azok a csúnya, gonosz nagy orik legalább meglesznek szorítva, ba..bráljunk ki velük, fedezzetek ha tudtok...

Csak arra nem gondoltak, h egy idő után ők is lehetnek nagyobbak és esetleg kerülhetnek olyan helyzetben, mikor már akkora a szakadék országok között, hogy nekik is fedezni kell...

Én nem hiszem, hogy a Remy által javasolt változástól mindennaposak lesznek a klánból való kiválások és azt sem, hogy ez a fentieket segítené a legjobban. A kicsik leütéséről meg csak annyit, ha kitesznek egy nagyországot és az egyik tagjuk a nagyország 1/3-a, akkor miért is kicsik? Ha a Remy-t kitudják tenni 3 fővel, akkor meg pláne nem azok .
Sponsored Links
Old 09-01-2007, 11:07
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Longevity: 99%

Lotr: Igen feljebb akarok menni, ez a játék célja, hogy az ország minnél nagyobb legyen és minnél több földet hódítson el a többiektöl.

Igen a játék célja lehet az is h minnél több kék száma legyen az embernek, egy percig sem vitatom hogy ez is sok odafigyelést és komoly munkát igényel, de azt hiszem hogy a kezdetekkor ez nem erröl szólt.

Másrészt nem értem az ellenzőket, azt hiszitek hogy most nem lehet megtenni hogy kilép az ember és üti a kisebbeket? Most is megteheti, csak kétszer is meggondolja, mert X klánbalépés után nem biztos hogy megéri.

Úgy csináltok mintha most majd a nagy orik naponta váltogatnák a klánjaikat, sokan végig sem gondoljátok az egészet, csak zsigerböl ellenkeztek, mert egy olyan játékos tett egy jó javaslatot akinek már van fent nagy országa.
Persze mikor Nevesincs Jakab témát indit annak, hogy bili fülét milyen szinűre fessük akkor teljesen egyértésben 600 oldalt tudtok róla beszélgetni, és a végén boldog mindneki hogy mekkora nagy kaliberő kérdésben, döntés született, ami persze jó minden játékosnak.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 09-01-2007, 11:11
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Hege View Post
Ledöbbentő mennyi a szűklátókörű ember itt. Bevallom 3x is abbafejeztem az olvasást, mert néhány hozzászólásnál padlót fogtam.

Már kezdem érteni, hogy fogadhatták el annó a mostani felfedezési rendszert. Azok a csúnya, gonosz nagy orik legalább meglesznek szorítva, ba..bráljunk ki velük, fedezzetek ha tudtok...

Csak arra nem gondoltak, h egy idő után ők is lehetnek nagyobbak és esetleg kerülhetnek olyan helyzetben, mikor már akkora a szakadék országok között, hogy nekik is fedezni kell...

Én nem hiszem, hogy a Remy által javasolt változástól mindennaposak lesznek a klánból való kiválások és azt sem, hogy ez a fentieket segítené a legjobban. A kicsik leütéséről meg csak annyit, ha kitesznek egy nagyországot és az egyik tagjuk a nagyország 1/3-a, akkor miért is kicsik? Ha a Remy-t kitudják tenni 3 fővel, akkor meg pláne nem azok .
Itt tennem hozza, hogy egy 3 fos klantol, amelyiknek minden tagja harmadakkora, mint en, meg mindig 0 hekit tudnek hozni....
Na de ennyit rolam, ezentul szeretnem ha mindenki eltekintene attol, hogy ki nyitotta a topicot, es mennyire onzo, mert ez egyaltalan nem az, en mar akkor lattam, hogy ez problema, amikor kicsi voltam... Nem veletlen nem leptem ki kis klanba nagyon sokaig....
Old 09-01-2007, 11:27
Hmmm... Sati Hmmm... Sati is offline
Member

Longevity: 96%

Na én remélem utoljára irok ide.

Remy:
Volt neved az elött hogy a Big Gunba beléptél ?
Te is ugyan ugy fordultál annó 2/B böl mint más és hiába voltál modi az Angolba akkoiba is noname voltál.
Azota vagy valaki mikor bevettek a Bigesek. (Köszödnekik)
Nekem meg már akkor volt hirem mikor még nem is jácottál...

Hege: amit irtál a szük látokörröl az kicsit sértő de nem baj.

Deni:
Neked meg anyi hogy probál hasonlo klánba belépni mikor fellépsz amibe sokan a kicsik belépnek nem mingyárt olyanba mint a Sárkié és a Szkara volt.

1 et akarok megértetni.
Amig ti ott fent MNT-be termeltek ami marhára sok szerintem majdnem duplája annak amit mi termelünk vagy lehet 3-4 x e is
mi itt lentebb folyamatos háboru és terror alatt álunk.
Aki azt mondja nincs igazam az dobja az első követ...

Ha behozzák hogy 10k kör után 0% vagy 500 hekit keljen leadni + behozzák azt is hogy ne lehessen hiénázni se egyénibe se klánilag mert a pontérték nem fog változni azonnal és ezzel a klán pontlista sem frissül akkor igaz mindenkinek jó lenne de föleg a nagyoknak mivel a kicsik is ki be lépkedhetnének hogy kirakjanak klánt de az a 10k kör az meg nem lenne meg a kicsiknek csak a bazinagy oriknak.
De ha pl nem hoznák be a hiénázás megszünését akkor csak is klánnal lehetne hiénázni mivel azért talán vannak a kicsik közt is olyan emberekl akik nézik a klán pontlistát.
De egyénibe viszont nem fognak tudni hiénázni ez viszont 2:1 a nagyoknak mivel elérhetetlenek.

De Mint irtam a nagy klánokba sok pénz van kilép 1 ori visz 20 milliárdot mert mért ne megtermelték MNT-mellet szal kiszál és csinál 50 rakit min. 76% barakot de abba a klánba amit támadna mint már mondtam van tanya hogy ne keljen venniük gabinát.
van könyvtár hogy ne keljen venniük tekercset.
van kovács és csakis azért mert igaz most olcso a fegyver de ne keljne kiadni rá pénzt és esetleg termeljenek...

Ez tipikos Tyson vs Sati harc lenne...

És mint hege mondja hogy szük látókörüek vagyunk kimongya ezt hogy bekellene hozni a Nagyok 80% ba és ki ellenzi olyanok mint pl én kicsik.
Nem mi vagyunk a szük látokörüek hanem te vagy ti mert az is belekell venni ha pl minden más is belekerülne a javitásba és nem csak ez az ujittás amit a Remedy javasolt akkor mekkora hasznot huztok ??

és ha kiléptek soxor akkkor igensi keljen arra áldozni mit most is az ovoda csinált hogy többet kelett leadni mint amit hoztak
ez tipikus leves
Többe kerül a leves mint a hus tipikus igaza.

Ha kiléptek nem kell arra rááálni hogy pl 3000 hekit leadtok de 6000 hekit akartok vinni.

Elnézést de ezt le akartam irni mindenkitöl.

Még valami:
Remy:
igen bazinagy az országod azt látom és teljessen igazad van abba és megvéddelek hogy te nem tudnál kilépni egyénibe de amint lehetöséged lenne 1 x is azonnal kilépnél és belépnél és ütnél.
és ezzel lenne a bajjom hogy a top 30 orszák és a többiek között akkora ür lenne mint most az én országom és pl a Xepi országa között akár hiszed akár nem.

Last edited by Hmmm... Sati; 09-01-2007 at 11:34..
Reply With Quote
Old 09-01-2007, 11:39
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati View Post
Na én remélem utoljára irok ide.

Remy:
Te is ugyan ugy fordultál annó 2/B böl mint más és hiába voltál modi az Angolba akkoiba is noname voltál.
Kedves Sati, azt szeretnem kerdezni, hogy ezen frocsogesednek mi koze van a topichoz? Szemelyes ellenteted, es gyulolkodesed irhatod akar zoldben, akar itt uzenetben. En most is "noname" vagyok, nekem a baratok a fontosak, nem az orszagom. Legy boldog a nagy hireddel, amugy pedig 2000. 04. ota jatszom, de Te mar akkor is biztos elismert, es szuperprofi jatekos voltal. A szad az nagyon nagy, viszont mutatni semmit nem lattam toled. Egyeniben kulonosebb megeroltetes nelkul beutottem a torony es kocsma nelkuli, 74%os kat moralu orkodat, klanrol meg jobb ha nem is beszelunk, sajnos ugy tudtunk ratok menni, ketszer is, hogy vedeni sem tudtatok, es ha full barakkal visszajottok, akkor is pattantok. Ennyire "jackpot" klanutest meg nem is lattam eletemben... Koszonhetoen az irtozatos sok termelo epuleteknek es rettento rossz moralotoknak... De ettol egyaltalan nem tartom magam jo, vagy hires jatekosnak, es ez nem is izgat, bevallom...

Sajnalom Sati, innentol nem tudom komolyan venni a szavaid, es megkernelek, hogy ne szemelyes ellenteted vezesd at a temaba, ne offold teljesen szet, hanem csak a temaval kapcsolatos dolgokat ird le, ha gondolod, nagyon szivesen nyitok egy "Ki mennyire utalja Remyt" topicot, es oda azt irsz, amit csak a szived diktal.

Last edited by Remedy; 09-01-2007 at 11:45..
Reply With Quote
Old 09-01-2007, 12:55
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Milyen csend lett itt...

Amit én látok:
2dolog van, ami sokakat zavar: egyrészt, hogy ez csak néhány embert érint. (Top 30-ban van 150ori, ebből szerintem 50-nél többet nem érintene a javaslat)
A másik, hogy van néhány ori, aki már több ezer topkörrel rendelkezik ebben a pillanatban.

Szóval mindenképp kivánatos, hogy mindenkire vonatkozzon. (Játékban eltöltött idő alapján járjon, ami szk alatt 3-mal csökken)
Az egyenlő feltételek miatt nulláról induljon a számláló.

Xepi javaslata is jó lenne, hogy ne tudjon azonnal visszalépni az anyaklánba a kilépő. Így egy ideig üthető maradna. Persze ennek a szabályozásához kéne egy konkrét javaslat, amivel Xeper még mindig adós
(Esetleg úgy tudnám elképzelni, hogy miután olcsón belépett egy klánba, akkor X idő letelte előtt ne tudjon másikba lépni, tehét vagy abban kelljen megvárnia, vagy ha úgy alakul a helyzet elmenekülhet szkra, ahol csökkennek a körei)
Ezzel akár egy másik klánból utána is lehetne menni a kilépő(k)nek.
Old 09-01-2007, 15:59
Reaktor Reaktor is offline
Member

A Kláncsaták jelenlegi rendszere biztosítja, hogy a "gazdag nagyok" ne radírozhassák le a kicsi sokfőseket.

Ha a célpont klán legnagyobb orija több mint a támadók legnagyobb orijának 33%-a akkor már nem is olyan kicsik. (normális mértékű foglaláshoz legalább feleakkora legnagyobb célpontország kell sztem.

Aki fél ettől az indítson topikot, hogy töröljük el a kláncsatákat, mert igazságtalan, hogy eltérő méretű országok szembekerülhetnek.

Kíváncsian várnám, milyen fogadtatása lenne.
Old 09-01-2007, 15:59
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

OFF

Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati View Post
Remy:
...
Deni:
Neked meg anyi hogy probál hasonlo klánba belépni mikor fellépsz amibe sokan a kicsik belépnek nem mingyárt olyanba mint a Sárkié és a Szkara volt.
Erre csak annyit mondanék, hogy én Remyt régebb óta ismerem, mint Téged és attól még, hogy Te nem hallottál róla, már akkor is jó játékos volt.. mai napig azon kevesek közé tartozik, akinek elismerem a játékbeli tudását..

Másik meg, hogy nem csak az Öreg Cápa és Tenger valamint a Szkarabeusz berkein belül játszottam, hanem jóval kisebb költségvetésű klánokban is jártam.. tény, hogy könnyebb pénzzel játszani, de pénz nélkül sem lehetetlen.. és kitartással lehet pénzt is csinálni.. amelyik klán csóró, azt nem tudom sajnálni, mert a játék szerves részét képezi a tartalék gyűjtés, pénzcsinálás.. tehát ha ezeknek híjján vannak, akkor valamit rosszul csinálnak és nem kell hozzá sem nagy klán, sem pénzes klán, hogy megüssék őket..

Amúgy eleve nem értem, hogy ezek hogy jönnek ebbe a topicba.. no de mindegy..

OFFoff

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Last edited by Deni; 09-01-2007 at 16:03.. Reason: helyesírás rulez
Reply With Quote
Old 09-01-2007, 16:01
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Szóval mindenképp kivánatos, hogy mindenkire vonatkozzon. (Játékban eltöltött idő alapján járjon, ami szk alatt 3-mal csökken)
Az egyenlő feltételek miatt nulláról induljon a számláló.
Szerintem az evidens, hogy nulláról indulna a számláló
A játékban eltöltött idővel kapcsolatban mondjuk engem annyi zavarna, hogy aki mondjuk lehúz 2k hekin 4k kört, az nem hiszem, hogy nagyon törekedik felfelé..

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Old 09-01-2007, 16:16
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Szerintem az evidens, hogy nulláról indulna a számláló
A játékban eltöltött idővel kapcsolatban mondjuk engem annyi zavarna, hogy aki mondjuk lehúz 2k hekin 4k kört, az nem hiszem, hogy nagyon törekedik felfelé..
Ha nem törekedik felfelé, akkor nem is fogja kihasználni a lehetőséget
Ahogy olvastam a topicot nem mindenki gondolja evidensnek
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules