|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

11-04-2007, 20:57
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
"Örülök" különben annak, hogy totál szét van offolva a téma azzal, hogy "vajon mit jelent a 'törpe bányatalálása' kifejezés, és vajon ez azt jelenti-e, hogy a felfedezésről itt kell beszélni?"
...
|
Igazán nem akarok kukacoskodni, de tud másképp bányát találni a törpe a felfedezésen kivül is? Sztem nem, így ez a téma bizony a felfedezésről IS szól akár tetszik akár nem. Főleg a 2948 heki fölött lévő felfedezésről... ha már a klánháborúzás módosítása mellékvágányon van.
Persze részben örülök is, hogy Ati elzárkózik a fedezés továbbmódosításától hiszen a másik megoldás lényegesen kreatívabb és harcra késztetőbb, de hát ehhez hiányoznak ugy tűnik a harcosabb felfogású 1A-sok. A jelenlegiek "nagy harcosok" sajnos csak abban gondolkodnak, hogy csak úgy támadjunk ha mi akarunk... minket ugyse tudnak kirakni klánnal ugyhogy ha harc kell akkor elötte felkészülünk és a nekünk tetsző időpontban támadunk.
Maradjon csak így ha nektek ez jó... 5 év mulva majd lesz megint 1 klán akinek 5-6tagja elérheti a 900-1000K pontot...ha a nagyobbak ellustulnak persze 
|

11-04-2007, 21:06
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Igazán nem akarok kukacoskodni, de tud másképp bányát találni a törpe a felfedezésen kivül is?
|
Erre egy korábbi beírásoddal válaszolnék:
Quote:
Originally Posted by monro
Sztem ez már ki lett dolgozva korábban 
Éppen az lenne a lényege, hogy ne a bazidrága felfedezéssel legyen rákényszerítve a törpe a bányáinak a megtalálásához erre kitalálod, hogy ugyanannyi legyen a katonaigénye mint a felfedezésnek??? Olvasd már el légyszíves legalább az eredeti javaslatot 1etlen 1x!
Az egyetlen kidolgozatlan rész, hogy ezt a fajta "bányakeresést" 10% vagy 15% vagy eseleg több% bányáig engedjük?
|
Tehát igen, tud másképp is, és ez a téma pontosan erről szól. Sőt, ahogy az utolsó, beidézett mondatodban is utaltál rá, a téma már elég kidolgozott állapotban is van, a többségnek tetszett is. (Lásd ez a téma, mielőtt a felfedezés idekerült volna.)
Teljesen felesleges visszakanyarodni a felfedezéshez, amikor ki lettt találva már egy olyan megoldás, ami a többségnek tetszik.
|

11-27-2007, 08:45
|
Administrator
|
|
|
|
Aktuális témává ez a téma előléptetve. Akinek ezzel kapcsolatban van még bármi észrevétele, javaslata, gondolata, hozzáfűznivalója, ellenvetése, vagy bármi egyéb, most jelezze. 
|

11-27-2007, 13:11
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Érdekelne, h akkor mi az aktuális javaslat mer már nem tudom kibogozni a sok HSZ-ből..... 

11-27-2007, 13:23
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Érdekelne, h akkor mi az aktuális javaslat mer már nem tudom kibogozni a sok HSZ-ből..... 
|
Ezzel én is így vagyok, itt (is) elveszett a lényeg... nah, nekiállok keresni 
|

11-27-2007, 13:35
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
A maximum így található bánya szerintem is 15% lehetne.
Úgy érzem valahol a max. %-nál akadt meg a beszélgetés, mivel szinte egyhangú helyeslés volt. 
Satovári Klán (#327287)
|

11-27-2007, 20:03
|
Member
|
|
|
|
Hööö-hő én elolvastam majdnem mindent, de ez csak az "A"-ra vonatkozik??? Mert ha igen akkor nemkotyognék bele,de nemvolt egyértelmü!?
|

11-27-2007, 20:03
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by belas
Hööö-hő én elolvastam majdnem mindent, de ez csak az "A"-ra vonatkozik??? Mert ha igen akkor nemkotyognék bele,de nemvolt egyértelmü!?
|
Ez minden szintre és csoportra egységesen vonatkozik. Anarchra is.
|

11-27-2007, 20:06
|
Member
|
|
|
|
Akkor megpróbálok érdemben reagálni rá....még beleolvasok  ) Csak ,akkor nemértem mert hiányzik innen sztem ,sok olyan játékos akit pl rajtamkivül is igenkomolyan érint a téma!!!
|

11-27-2007, 20:08
|
Member
|
|
|
|
Remélem nem lesz egyhamar bevezetve. Ma ígéretet tettem egy játékosnak, hogy amint ez a javaslat megvalósul, visszatérek az Aba játszani... reszkessetek!  És sok sikert a vitához azoknak, akinek a véleménye az enyémmel egyezik! 
Steve`sfield (#324643)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|