|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szükséges-e nehezíteni a regisztrációt?
|
Igen, szükséges a teszt és a korlátozás is.
|

|
29 |
36.71% |
Igen, de csak a tesztet tartom szükségesnek.
|

|
6 |
7.59% |
Igen, de csak a topikindítás korlátozását tartom szükségesnek.
|

|
22 |
27.85% |
Nem, maradjon minden úgy, ahogy eddig is volt.
|

|
22 |
27.85% |

05-06-2007, 22:46
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Szerintem x elismertség után lehessen topicot nyitni..mikor már bebizonyosodik az emberről,hogy konyít-e valamit a játékhoz,avagy sem ...hisz a régiek többsége azért leveszi,hogy kezdővel beszél-e...
Lehetne kötni továbbá "membörséghez" (  ) illetve a tesztet csak bizonyos hibaszázalékkal tartanám jónak .. 
|

05-06-2007, 22:47
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Konkrétan mire gondolsz? Mivel lennél te kiszűrve? Nem tudnál még vagy 3 napig témát nyitni egy-két fórumon és annyi...
|
Ezzel konkrétan nem, de pl legalább Member titulussal igen. Mert lehet, hogy olvasgatom a topikokat és eszembe jut egy új ötlet, majd regisztrálok, hogy nyithassak egy új témát. De ezek után jönne, hogy előtte szóljak minden máshoz hozzá, hogy Member legyek, vagy töltögessek tesztet (Ezzel lenne a legkevesebb bajom, ha már korlátozás van.  ), vagy nem is tudom. Nekem ezzel van némi bajom. 
Ezért írtam már párszor, hogy mindenki szűrje a topikokat saját maga, úgy mint, az ember a barátait,  vagy egyáltalán azokat akikkel szóba áll.
Mert legalábbis itt senki nem kényszerített senkit, hogy szóljon bármihez is hozzá amihez nem akar, vagy egyáltalán elolvassa azt ami nem is érdekli és/vagy iritálja.
|

05-06-2007, 22:48
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Silence
Már elolvastam régebben, de nem sokat foglakoztam az ilyen és hasonló értelmetlen kérdésekkel. Nekem "csak" az a bajom, hogy pl engem is kiszűrnétek, holott én mielőtt regisztráltam volna már majdnem minden topikot végigolvastam. (Persze a nagyon régieket nem.)
|
azt is kibírnám, ha még most sem nyithatnék topicot
itt vagyok már vagy december óta, teleszemeteltem a fórumot szellemi hulladékommal, de még mindig nem támadt kedvem topicot nyitni...
talán lett is volna 1-2 ötletem, de inkább átgondoltam még párszor 
|

05-06-2007, 22:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Most egyben visszaolvastam 3 oldalt és az a benyomásom hogy egyhelyben topogunk. Semmi ötlet olyan ötlet nincs ami többeknek tetszene. Már nem azért de pl az indexen 50hsz alatt nem nyithatsz topikot, és ez természetes. De itt más a helyzet ezt belátom, mert lehet hogy regisztrál ide valaki mert van egy ötlete és ő már játszik 3 éve, így van tapasztalta is de 30 hsz alatt nem nyithat új témát. De ez miért lenne probléma? Szóljon hozzá más topikokhoz, 30hsz-t összeszedni nem kunszt, főleg úgy ha konyít valamicskét a Hódhoz. A teszt megbukni látszik, így visszagondolva kicsit fura is lenne, bár sztem nem olyan rossz, de topiknyitáshoz minimális hsz szám szerintem egy abszolút korrekt dolog lenne.
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

05-06-2007, 22:54
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by bimmbimm
Most egyben visszaolvastam 3 oldalt és az a benyomásom hogy egyhelyben topogunk. Semmi ötlet olyan ötlet nincs ami többeknek tetszene. Már nem azért de pl az indexen 50hsz alatt nem nyithatsz topikot, és ez természetes. De itt más a helyzet ezt belátom, mert lehet hogy regisztrál ide valaki mert van egy ötlete és ő már játszik 3 éve, így van tapasztalta is de 30 hsz alatt nem nyithat új témát. De ez miért lenne probléma? Szóljon hozzá más topikokhoz, 30hsz-t összeszedni nem kunszt, főleg úgy ha konyít valamicskét a Hódhoz. A teszt megbukni látszik, így visszagondolva kicsit fura is lenne, bár sztem nem olyan rossz, de topiknyitáshoz minimális hsz szám szerintem egy abszolút korrekt dolog lenne.
|
30hsz és ez alatt a 30 (vagy inkább 50, esetleg Member) hsz alatt ne legyen rosszabb az elismertsége mint -5 (esetleg 1) -> jelezvén ezzel, hogy mások is elismerik, hogy építő jelleggel járult hozzá a fórumhoz - vagy legalább is nem destruktívval 
|

05-06-2007, 22:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
30hsz és ez alatt a 30 (vagy inkább 50, esetleg Member) hsz alatt ne legyen rosszabb az elismertsége mint -5 (esetleg 1) -> jelezvén ezzel, hogy mások is elismerik, hogy építő jelleggel járult hozzá a fórumhoz - vagy legalább is nem destruktívval 
|
ezt most nem értem, azt mondod hogy 30 hsz alatt is nyithasson ha olyan az elismertége? vagy hogy?
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

05-06-2007, 23:02
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Én ha már korlátozásról van szó, egyedül a tesztel értek egyet, de azt is csak a "megbeszélések" feltételeként.
Quote:
De ez miért lenne probléma? Szóljon hozzá más topikokhoz, 30hsz-t összeszedni nem kunszt, főleg úgy ha konyít valamicskét a Hódhoz.
|
Ez egy kicsit szőrszálhasogatásnak tűnhet amit most fogok írni, de szerintem akkor megint az lesz, hogy írjunk valamit, hogy gyűljön a hozzászólások száma. És akkor megint eljutunk oda, hogy ezt is korlátozni kell.
|

05-06-2007, 23:03
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
|
|
Gondolom az elismertség és a hsz-ek számának függvényében ... ha nagyon zöld a kocka,akkor kevesebb hsz-szel is nyithat topicot,ha még szürke vagy piros,akkor több kell hozzá ...
És ez nem is butaság...
|

05-06-2007, 23:04
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Silence
Én ha már korlátozásról van szó, egyedül a tesztel értek egyet, de azt is csak a "megbeszélések" feltételeként.
Ez egy kicsit szőrszálhasogatásnak tűnhet amit most fogok írni, de szerintem akkor megint az lesz, hogy írjunk valamit, hogy gyűljön a hozzászólások száma. És akkor megint eljutunk oda, hogy ezt is korlátozni kell.
|
Hát szerintem ha le van korlátozva hogy 30 hsz alatt nem nyithat akkor nem fog valaki csak azért teperni a limitre hogy nyisson egy tirpák témát.
(Használd a beidéz gombot, mindenki ezt teszi!)
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

05-06-2007, 23:15
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by bimmbimm
Szerintem ha Ati dönti el hogy megnylíjon e a topik vagy sem az nem túl jó, mert Ati érez valamit amikor elolvassa, de sok téma átalakul mire odajut Ati hogy végignézi és akkor lehet hogy van már benne jó is. De ha ezt elfolytjuk még csírájában akkor nem lesz miről vitatkozni.
|
ez nem igaz, sztem mert ha Ati ennyire demagóg lenne akkor már a megbeszélések fele az elvetett javaslatok között lenne... ő is szeretné tudni mit is akarnak azok akik hódoznak, és sztem elég jól is csinálja hogy csak a bazi nagy marhaságokat tesz át az elvetettek közé...
Quote:
Originally Posted by Matador
Szerintem x elismertség után lehessen topicot nyitni..mikor már bebizonyosodik az emberről,hogy konyít-e valamit a játékhoz,avagy sem ...hisz a régiek többsége azért leveszi,hogy kezdővel beszél-e...
Lehetne kötni továbbá "membörséghez" (  ) illetve a tesztet csak bizonyos hibaszázalékkal tartanám jónak .. 
|
az elismertséghez kötni??? vicces dolog, mert nem csak a legértelmesebb hozzászólásokhoz adnak ilyet hanem sok alkalommal inkább a poénosokhoz 
|
|
Posting Rules
|