|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

02-01-2007, 03:17
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
es akkor lehetne meg 1 hupilila szincsik a lista aljan ami +1 szin a listaban is. juj. :P
|
He?
Minek bonyolítanád? Csak hogy kevésbé legyen elfogadható egy neked nem tetsző újítás? Gratulálok.

02-01-2007, 03:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
A legjobb játékosok nem a meglepetés jellegű támadásaikkal lesznek a legjobbak, hane ma tudásukkal... aki jó, az szemtől szemben is jó. A topos csatákban győzzön a jobb, tehát szemtől szemben vállalja fel ha kell -ilyenkor igenis jó egy ilyen egyezség. Akinek nem tetszik, nem kell ilyet kötnie.
|
Bizonyára így van, aki nagyon penge az akár üzenetet is írhat h hahó megtámadtalak. Én maradok a meglepetés erejénél, akármennyire is "kezdő" ez a mód. A topos csatákban elvárható h akár éjjel is üssék egymást nem ? Nem értem azért a pár emberért minek betenni ezt, akik közül nem is biztos h mindenki használná. Esetleg hozzá lehetne még tenni h ez az mnt megújulna mindig ha a harcolók úgy kívánják (mert miért kössenek minden este újat), azaz minden este életbe lépne és minden reggel lejárna, így már meg is valósulhatna ez a pompás javaslat még ha csak korlátozott formában is, ugyanmár!
|

02-01-2007, 04:10
|
Member
|
|
|
|
arról van szó, hogy mivel úgyis tudom, hogy xynál 24 oras a távol és felkeltik éjjel ha támadok és xy is tudja ezt rólam. akkor mi a fenének szívatjuk egymást éjjel? megbeszéljük, hogy 8-24 között van az egész cucc és mindenkinek jobb. ezt én is támogatnám.
ui: láthatod mikor írok 
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

02-01-2007, 04:18
|
Member
|
|
|
|
én ezt sem támogatom, messziről jött ember azt mond, amit akar, most ha én azt mondom, hogy a p, q, r, s, klánnak 24es távolja van azt elhiszi vki?
nem.
ebből kifolyólag minek ilyen... nem értem.
könyörgöm, eddig is annyi mankó van már, hogy az sok, most már 100lábúgyár lesz a hód, hogy mindig mindenkinek jó legyen?
Akkor Arwyl, vagy Remy korábbi ötletét támogatom :P
|

02-01-2007, 04:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
He?
Minek bonyolítanád? Csak hogy kevésbé legyen elfogadható egy neked nem tetsző újítás? Gratulálok.
|
en bonyolitom? merthogy?
|

02-01-2007, 04:19
|
Member
|
|
|
|
arra ha kétséged van efelől akkor nem fogadod el a ezt a fajta mnt-t ennyi. ezt nyílván olyanok kötik akik tuti biztosak a másikban.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

02-01-2007, 04:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
arra ha kétséged van efelől akkor nem fogadod el a ezt a fajta mnt-t ennyi. ezt nyílván olyanok kötik akik tuti biztosak a másikban.
|
ne haragudj, ennek ellenére sem látom a gyakorlati hasznát.
ha lent van egy ori mindenkivel mntt köthet, vagy 24 órázik, ha biztonságot akar.
Ha fent van, s kevés a szomszéd, akkor vagy van mntje a szomszéddal, vagy nincs.
akkor most ez a verzió mire jó?
|

02-01-2007, 06:59
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arrakis
ne haragudj, ennek ellenére sem látom a gyakorlati hasznát.
ha lent van egy ori mindenkivel mntt köthet, vagy 24 órázik, ha biztonságot akar.
Ha fent van, s kevés a szomszéd, akkor vagy van mntje a szomszéddal, vagy nincs.
akkor most ez a verzió mire jó?
|
Lent szerintem semmire 
Fent viszont ahol kevés ország van aki egymást támadhatja, megállapodhatnak a felek, hogy akkor éjjel nyugi legyen, és egyik se támadhatja a másikat. Ráadásul a megállapodást nem lehet megszegni úgy, hogy a másik fél ne értesüljön róla.
|

02-01-2007, 10:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
es akkor lehetne meg 1 hupilila szincsik a lista aljan ami +1 szin a listaban is. juj. :P
|
Quote:
en bonyolitom? merthogy?
|
Merthogy jelenleg is 2 féle MNT van, mindegyiknek azonos a színkódja, tehát ha létrejönne egy 3. fajta, akkor nem lenne szükség új színre -tehát amit írtál, az pusztán egy olyan ellenérv, ami felesleges bonyolítás lenne, tehát alaptalan.

02-01-2007, 12:41
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Azért a pár emberért akik a csopik topjában csücsülnek igazán kár. Egy háborúban fő a meglepetés, aki így támad már félig nyert, akik elvetik maguktól a meglepetés előnyét azokért igazán kár újat alkotni.
|
Te meglepetésnek nevezed én meg alattomosságnak. Támadjunk jó éjjel amikor biztosan alszik a másik... Nos ha számotokra ez stratégia akkor ti nem kötnétek ilyet. Nem lesz ez kötelező senkinek,ahogy az mnt-sem az. Ettől még valaki más köthet...
Én pld biztos vagyok benne, hogy van 1 ori akinek a gazdija azért nem tud békésen aludni amiért én sem. Mert közel vagyunk egymáshoz. Ha tudnám hogy tutira nem jön akkor egészséges maradnék 5 év múlva is.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|