|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
01-13-2010, 11:16
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gabro
Miért lenne annyi?
azok az emberek mennének el, akik elmennek akkor is ha játszol!!!
|
De nem játszom!!! Szabadságon vagyok, amikor visszajövök minden legyen ugyanolyan, mint amikor elmentem!
|
01-13-2010, 11:17
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
Én személy szerint most perpill nemtok Tanyafree-t az A-n kivül, viszont tudok 4 emberrel túltöltött orit
|
5-ben is van pár tf, én is az voltam, de...
idézet a SÚGÓBÓL:
"FONTOS! Ha nem építesz elengendő házat, a lakosok megfelelő lakóhely hiányában elhagyják országodat!"
|
The Following 2 Users Say Thank You to Gabro For This Useful Post:
|
|
01-13-2010, 11:18
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dynosaur
De nem játszom!!! Szabadságon vagyok, amikor visszajövök minden legyen ugyanolyan, mint amikor elmentem!
|
Ilyen opcio jelenleg sincs. Ha fellepesi heki folott vagy, peldaul lekopsz, kisebb lesz az orszagod, amikor visszajossz.
Ha topon kivul mesz el szabira, a topkoreid is le fognak kopni, hiaba vagy szabin. Az osszes ilyet meg szeretned szuntetni? :P
01-13-2010, 11:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
de mikor elmész akkor sincsenek el nem férő emberek az országodban! (max pár fő csöves )
|
01-13-2010, 11:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Azért mert te nem tudsz nem jelenti, hogy nincs.
Viszont hány csopiban jelent ez a túltöltés gondot?, ha valóban gondot jelent egyáltalán.
|
L-ben pl. 10k-val a többiek felett van egy szabis ori.....
|
01-13-2010, 11:22
|
Senior Member
|
|
Activity: 4%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
L-ben pl. 10k-val a többiek felett van egy szabis ori.....
|
Ez nem jött be, mert pont ott vagyok én is, és csak 6k, de lefelé ütésekkel simán megoldható a dolog.
Viszont miért akarnék én ott első lenni?
9 szemes ori alattiaknak nem feltétel az első hely.
|
01-13-2010, 11:23
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Azért mert te nem tudsz nem jelenti, hogy nincs.
Viszont hány csopiban jelent ez a túltöltés gondot?, ha valóban gondot jelent egyáltalán.
|
Nos, ha szerinted nem gond, tessek leirni, Te hogy oldanad meg a lennt vazolt helyzetet 9 szemelyiseggel. Ez vonatkozik a tobbiekre is, akik szerint ennyire konnyu...
(Ellenben legalabb 1 db ellenervet is szeretnem ha irnal, hogy ez miert zavar Teged, a kotozkodesen kivul...)
|
|
01-13-2010, 11:23
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ilyen opcio jelenleg sincs. Ha fellepesi heki folott vagy, peldaul lekopsz, kisebb lesz az orszagod, amikor visszajossz.
Ha topon kivul mesz el szabira, a topkoreid is le fognak kopni, hiaba vagy szabin. Az osszes ilyet meg szeretned szuntetni? :P
|
Azok a szabályok, sem logikusak, de a helyzet megköveteli őket. Van amit nem lehet elkerülni. Viszont zz országomnak szabadságról visszajőve a lehető legjobban meg kéne közelítenie azt az állapotot, amilyen a szabi előtt volt. Nem érzem olyan súlyosnak ezt az emberproblémát ahhoz, hogy még ez is változzon, és ezzel is kelljen számoljak mielőtt szabizok...
Quote:
de mikor elmész akkor sincsenek el nem férő emberek az országodban! (max pár fő csöves )
|
lehet, hogy még el nem férő seregek sincsenek, csak közben érnek haza... nem értem mire célzol ezzel...
|
01-13-2010, 11:26
|
|
Member
|
|
|
|
Nah én ráhagytam...Ati már úgyis eldöntötte
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
|
01-13-2010, 11:27
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Azok a szabályok, sem logikusak, de a helyzet megköveteli őket. Van amit nem lehet elkerülni. Viszont zz országomnak szabadságról visszajőve a lehető legjobban meg kéne közelítenie azt az állapotot, amilyen a szabi előtt volt. Nem érzem olyan súlyosnak ezt az emberproblémát ahhoz, hogy még ez is változzon, és ezzel is kelljen számoljak mielőtt szabizok...
|
Nos. Normalban az (aktiv, aki neha jatszik is!) orszagok legalabb 95%(hasszam), de az is lehet 99%-a szamara - ez a valtozas eszrevehetetlen.
Miert erzem azt, hogy nagy reszetek el sem gondolkodik, at sem gondolja (igen, ez foleg Rad igaz), csak zsigerbol probalja a sajat maga altal igaznak talalt dologhoz foggal-korommel ragaszkodni, igazi ervek nelkul?
Eddig az egyetlen erv az anarchos eletkeptelen orszagok voltak, a tobbi csak blabla.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Posting Rules
|