|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Váltanál-e Vodafoneról VIP-et, ha 336 kör helyett csak 246 kör VIP tagság járna?
|
Igen, így is váltanék.
|
|
37 |
36.27% |
Nem, így már nem érdekelne.
|
|
26 |
25.49% |
Nem vagyok érintett a kérdésben (máshogy váltok VIP tagságot, vagy nem érdekel a VIP tagság).
|
|
39 |
38.24% |
02-01-2008, 13:51
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by fefe013
Egy sms-t küldtem, azzal minden rendben volt
|
Köszi Neked is a visszajelzést!
|
02-01-2008, 14:32
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
nagyon jo ha nincs paypal akkor jo lesz vodafone )
tökéletes mindjárt ki is probálom
|
02-01-2008, 14:45
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
mükszik
vidul most a fejecském
|
02-01-2008, 14:53
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
mükszik
vidul most a fejecském
|
Köszi Neked is a visszajelzést. Akkor eddig semmi probléma nincs vele úgy látom. Helyes.
|
02-03-2008, 14:28
|
Administrator
|
|
|
|
Köszönöm mindenkinek az észrevételeket, mostantól VAN lehetőség a Vodafone irányából is emeltdíjas SMS küldésére. Részletek itt:
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2728
|
04-19-2008, 21:10
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Ide írom, bár már erről olvastam vhol, de hírtelen nem lelem....
Vodás telóról küldtem egy sms-t leglább fél órája, de semmi nem történt, nem jött jelentés se......
Supportra mit kell pontosan írni, ezzel kapcsolatban? Vagy a rendszer nem üzemel, mint nemrég a másik kettőnél és később beér az sms? Mert szerintem jól küldtem el...
A Száműzött visszatér! (#708833)
Last edited by Fefe013; 04-19-2008 at 21:27..
|
04-19-2008, 23:20
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Ide írom, bár már erről olvastam vhol, de hírtelen nem lelem....
Vodás telóról küldtem egy sms-t leglább fél órája, de semmi nem történt, nem jött jelentés se......
Supportra mit kell pontosan írni, ezzel kapcsolatban? Vagy a rendszer nem üzemel, mint nemrég a másik kettőnél és később beér az sms? Mert szerintem jól küldtem el...
|
Pontosan mit küldtél, pontosan mikor, melyik hálózatból. A Voda az működik, épp most teszteltem egy supportos levél kapcsán. (Lehet pont Te voltál.)
Minden esetben (másik két szolgáltatónál is) biztosítani kell, hogy a válasz sms megérkezhessen a telefonodra. Példák, amiért ez nem tud megtörténni:
- megtelt az sms memória
- nincs lefedettséged (Vodánál mostanában sűrűn tapasztalok ilyen Pesten kívül )
- lemerült/kikapcsolt a telefon
- egyéb
Az emeltdíjas rendszer működéséből adódóan mindenképp meg kell, hogy érzekken a telefonodra a mi válaszunk is, csak akkor tudjuk a VIP tagságot jóváírni, illetve az emeltdíj összege is ilyenkor kerül levonásra. Annak érdekében, hogy ezzel ne lehessen visszaélni, nem az sms megérkezésekor írjuk jóvá a Hódítóban a VIP tagságot, hanem csak azután, hogy az adott szolgáltató visszajelezte, hogy valóban sikerült a válaszunkat is kézbesíteni a telefonodra.
|
04-19-2008, 23:24
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Pontosan mit küldtél, pontosan mikor, melyik hálózatból. A Voda az működik, épp most teszteltem egy supportos levél kapcsán. (Lehet pont Te voltál.)
Minden esetben (másik két szolgáltatónál is) biztosítani kell, hogy a válasz sms megérkezhessen a telefonodra. Példák, amiért ez nem tud megtörténni:
- megtelt az sms memória
- nincs lefedettséged (Vodánál mostanában sűrűn tapasztalok ilyen Pesten kívül )
- lemerült/kikapcsolt a telefon
- egyéb
Az emeltdíjas rendszer működéséből adódóan mindenképp meg kell, hogy érzekken a telefonodra a mi válaszunk is, csak akkor tudjuk a VIP tagságot jóváírni, illetve az emeltdíj összege is ilyenkor kerül levonásra. Annak érdekében, hogy ezzel ne lehessen visszaélni, nem az sms megérkezésekor írjuk jóvá a Hódítóban a VIP tagságot, hanem csak azután, hogy az adott szolgáltató visszajelezte, hogy valóban sikerült a válaszunkat is kézbesíteni a telefonodra.
|
Én voltam!
Nem tudom, h mi lehetett a probléma, mert tele nem volt, térerő valszeg volt, mert telefonáltam azóta (mikor küldtem akkor nem lett volna?),a töltőről meg előtte szedtem le, kb 5-10 perce egyszercsak kiírta, h elküldve és jött is válasz
Köszönöm szépen!
|
04-19-2008, 23:27
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Én voltam!
Nem tudom, h mi lehetett a probléma, mert tele nem volt, térerő valszeg volt, mert telefonáltam azóta (mikor küldtem akkor nem lett volna?),a töltőről meg előtte szedtem le, kb 5-10 perce egyszercsak kiírta, h elküldve és jött is válasz
Köszönöm szépen!
|
Hmm, az egy másik. Legalábbis én itt azzal a tartalommal most már 2 sms-t is látok, abból egy most nemrég, azt megkaptad, és egyet még 20:05-kor, amire azt írja, hogy nem kaptad meg.
|
04-19-2008, 23:32
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hmm, az egy másik. Legalábbis én itt azzal a tartalommal most már 2 sms-t is látok, abból egy most nemrég, azt megkaptad, és egyet még 20:05-kor, amire azt írja, hogy nem kaptad meg.
|
Ez most nem teljesen világos...... (nagyon este lehet)
Később megpróbáltam újra küldeni az sms-t, az lehet a gond?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|