|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
04-05-2007, 15:09
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Ennyire nincs Lost rajongó? :O
Hogy oly rég írtak ide...
Háát nekem még mindig nagyon bejön.
Azonnal nézem amint lement kinnt USA-ba pár nap mulva már itthon...
04-05-2007, 15:27
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Őszintén szólva egy picit a magyar nézők lenézésének tartom, hogy a harmadik évad csak egy olyan csatornán fut, amit az emberek jelentős része nem nézhet. Beetették őket az első két évaddal, majd nem nézhetik tovább a sorozatot.
|
04-05-2007, 15:32
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Őszintén szólva egy picit a magyar nézők lenézésének tartom, hogy a harmadik évad csak egy olyan csatornán fut, amit az emberek jelentős része nem nézhet. Beetették őket az első két évaddal, majd nem nézhetik tovább a sorozatot.
|
hmm ez inkább a magyar kereskedelmi csatornák politikáját jellemzi...
MErt sztem kicsit se harcoltak ezek szerint a 3. évadért...
De lehet a háttérbe az áll, hogy nem hozott megfelelő nézetséget és így nem
érte meg az ára....
A nézetséget meg lehet azért nem tudta produkálni , mert késve jön Mo-ra és
az igazi rajongók már pár nap után megnézik felirítozva...
Amely elég komoly nézetség veszteséget jelent...
04-05-2007, 15:35
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
hmm ez inkább a magyar kereskedelmi csatornák politikáját jellemzi...
MErt sztem kicsit se harcoltak ezek szerint a 3. évadért...
De lehet a háttérbe az áll, hogy nem hozott megfelelő nézetséget és így nem
érte meg az ára....
A nézetséget meg lehet azért nem tudta produkálni , mert késve jön Mo-ra és
az igazi rajongók már pár nap után megnézik felirítozva...
Amely elég komoly nézetség veszteséget jelent...
|
Plusz a reklámokban olyan részeket adnak, ami alapján normális embernek szerintem meg se fordul a fejében, hogy megnézze...
Amíg csak az rtl-es bemutatókat láttam belőle, semmi kedvem nem volt megnézni. Aztán 1-2 részt megnéztem, és megtetszett. De önszántamból biztosan nem kezdtem volna nézni azok után a bemutatók után, amiket itthon produkáltak belőle.
|
04-05-2007, 15:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Plusz a reklámokban olyan részeket adnak, ami alapján normális embernek szerintem meg se fordul a fejében, hogy megnézze...
Amíg csak az rtl-es bemutatókat láttam belőle, semmi kedvem nem volt megnézni. Aztán 1-2 részt megnéztem, és megtetszett. De önszántamból biztosan nem kezdtem volna nézni azok után a bemutatók után, amiket itthon produkáltak belőle.
|
Hát ebben marhára igazad van.
Nagyon fején találtad a szöget! Sajnos nagyon elszúrták.
MEglepő hogy ilyenen is elbukhat egy amugy kinnt sikeres és itthon is sikerre szánt sorozat...
Tény én is 1x-2x néztem meg magyarul, addigra már megszoktam az eredeti szinészek hangját, és felirattal maga a tökély...
Általában pedig, a bemutatok , előzetesek szoktak a legjobbak lenni, néha a film már tök vacak..
Erről jut eszembe, h most láttam a Transformers-nek az előzetesét..
háát mikor hallottam róla, elröhögtem magam, a mesét imádtam, dehogy ebből egy ütős produkció legyen nehezen tudtam elképzelni.
Nos hát a bemutatója láttán padlót fogtam, lehet még érdemes lesz moziba megnézni, csak ilyenkor ott a görcs , hogy a film meg már vacak lesz
04-05-2007, 21:45
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Akit erdekelnek a sorozatok, azok elore megnezik angolul feliratozva, adott esetben az ABC-n a lostot...
S ennyi
Aki meg tv-zni akar, az meg megnezi a tv-ben...jollehet magyar hanggal nem jo sorozatokat nezni.
|
04-05-2007, 21:51
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Akit erdekelnek a sorozatok, azok elore megnezik angolul feliratozva, adott esetben az ABC-n a lostot...
S ennyi
Aki meg tv-zni akar, az meg megnezi a tv-ben...jollehet magyar hanggal nem jo sorozatokat nezni.
|
A mostani hozzáállás (nem adjuk le, csak az első 2 évadot, bibíííííí) az pont ezt támogatja. El kéne persze azon is gondolkozni, hogy ez nem a leglegálisabb módja a filmnézésnek, de sajnos itthon ezt szorgalmazzák valamiért, ami elég fura.
Én voltam olyan "hülye", hogy legálisan akartam sorozatokat nézni, van erre is lehetőség, 1-2 dollár per epizód áron. Csak épp amint megadtam, hogy Magyarország, elküldtek a francba, hogy mit akarok én már...
Ez a szomorú itt...
Másik példa a Csillagkapu: 10 évados az egész sorozat, abból itthon leadtak 9-et. Aki meg kíváncsi a befejezésre, az így járt.
|
04-05-2007, 21:54
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én voltam olyan "hülye", hogy legálisan akartam sorozatokat nézni, van erre is lehetőség, 1-2 dollár per epizód áron. Csak épp amint megadtam, hogy Magyarország, elküldtek a francba, hogy mit akarok én már...
|
En ugy tudom, hogy jelenleg, Magyarorszagon, legalis filmeket, tvfelveteleket, dvdripeket ("biztonsagi masolatok") _letolteni_. Megengedni, hogy toled letoltsenek, illegalis. Feltort jatekokat, kulonbozo programokat letolteni is illegalis. Legalabbis en igy tudom.
Szoval en ugy tudom letolteni a lostot es megnezni legalis pl
04-05-2007, 21:55
|
Guest
|
|
|
|
1 sorozatot vettem meg eddig.
a 24-et, sajna még Mo.-n nem igen jelent meg még akkor, igy unokatesom segitett kulfoldrol beszerezni.
A PB-t es a Lost-ot is be fogom szerezni, annyit megérnek.
Amugy tenyleg eleg vacak a tv-sorozatok politikaja...de hat minek nezni a tv-t, ha neten elerhetoek? Sot..egyes tv csatornakat ugye neten is lehet nezni...akkor meg?!
|
04-05-2007, 21:56
|
Guest
|
|
|
|
Torrentekkel letolteni illegalis.
De ha pl. egy ftp-rol toltesz le, amiert fizetsz, akkor akinel elofizetsz a letoltesi szolgaltatasra attol a filmtartalom letoltese ingyenes, es ez alol kivetel a jatekok.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|