Szerintem egyáltalán nem vészes ahhoz képest, hogy RomEr-re mennyi szokott lenni.
„A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása: Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!”
„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”
Egyébként ma Beregszászban a Rákóczi ballada rockopera ősbemutatója lesz. Varga Miki az egyik főszereplő, Gubás Gabi a másik. Gubás kb 2 hete szült, ezért állítólag playback lesz az egész.
Bosszantó...
Egyébként ma Beregszászban a Rákóczi ballada rockopera ősbemutatója lesz. Varga Miki az egyik főszereplő, Gubás Gabi a másik. Gubás kb 2 hete szült, ezért állítólag playback lesz az egész.
Bosszantó...
Megnéztem, nem haltam bele, sőt, Benkő nagyon jó kis zenét irt belőle. Ajánlom mindenkinek!
Vasárnap Sárospatakon lesz az első magyarországi bemutató a Várban. Ősszel pedig Pesten.
A zene nekem nagyon bejött.
Agárdi Pop Strand ma, 2011 július 30.-án este 20 óra 30 perckor kezdődik a Kormorán és Ismerős Arcok koncert!
Magyarnak lenni: büszke gyönyörűség! / Bakay Kornél /
The Following 2 Users Say Thank You to Topsy For This Useful Post:
Agárdi Pop Strand ma, 2011 július 30.-án este 20 óra 30 perckor kezdődik a Kormorán és Ismerős Arcok koncert!
Hatalmas élmény volt
Magyarnak lenni: büszke gyönyörűség! / Bakay Kornél /